Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Buch ili fem?

bucice
14
25%
fem
41
75%
Korisnikov avatar
By Kulturni Jelen
ma-ne samo je nau?i da se bolje socijalno mimikrira:venchanje: :maska: :ubise:
Korisnikov avatar
By m..
da, jedna baba preti dedi da ce ga ubiti na spavanju...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by m..
Looool, skips one generation...
Mene nije zakacilo to fenotipsko nasledjivanje... Sve su femkaste gospodje...
E, a mozda sam pokupila nesto od deda, a?
Korisnikov avatar
By m..
uh uh... They are running on a tough gnarl
Korisnikov avatar
By Kulturni Jelen
china girl, don't listen to the grandmother's advice about us...
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by GALATEJA
Onda smo se dogovorile-tebi kobila,a meni devojka.Vazi? :D
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
By SUNNY B
Originally posted by SUNNY GIRL
naravno - butch. iste kao ja. nece mi kenjati zbog stomaka, bicepsa, kratke kosurdace i baggy trousersa....one femice uvek kasne na sastanke jer moraju da podseku nokte, stave ajlajner, ispeglaju kosu, namazu usta, kremica ova, kremica ona,...bla bla bla....i ne vole kad se pljuje po ulici , podriguje na pivo dok se gleda utakmica, psuje necija majka, menja guma ok kola na autoputu i tuce u po noci...mislim stvaarno.... :shok:
Nemoj mi reci da ti smeta ukoliko je devojka kulturna,negovana,vodi racuna o svom izgledu (u okviru toga i kilazi)... :misli:
naravno da mi smeta. ja volim sirogojno-zlatiborski podgojene rasplodne divlje kobile....one ne brinu o svom izgledu...kao ni o kilazi..sunny girl has spoken.
ja sam u ovom rasnom krdu naletela na svoju kobilu. tj. skotrljala sam se niz stepenice kluba i pravo njoj pod njusku. prekinula sam je u pasi pa je odlucila da me kazni... p.s. te devojke o kojima pricas - u mom krdu neces naci...pa ti vidi...
By SUNNY B
@ m..

@ kulturni jelen

:vasdvesteprslesmozgom: :lol:

pozdrav, raddyo millevah...
Korisnikov avatar
By Galateja
naravno - butch. iste kao ja. nece mi kenjati zbog stomaka, bicepsa, kratke kosurdace i baggy trousersa....one femice uvek kasne na sastanke jer moraju da podseku nokte, stave ajlajner, ispeglaju kosu, namazu usta, kremica ova, kremica ona,...bla bla bla....i ne vole kad se pljuje po ulici , podriguje na pivo dok se gleda utakmica, psuje necija majka, menja guma ok kola na autoputu i tuce u po noci...mislim stvaarno.... :shok:
Nemoj mi reci da ti smeta ukoliko je devojka kulturna,negovana,vodi racuna o svom izgledu (u okviru toga i kilazi)... :misli:
naravno da mi smeta. ja volim sirogojno-zlatiborski podgojene rasplodne divlje kobile....one ne brinu o svom izgledu...kao ni o kilazi..sunny girl has spoken.
ja sam u ovom rasnom krdu naletela na svoju kobilu. tj. skotrljala sam se niz stepenice kluba i pravo njoj pod njusku. prekinula sam je u pasi pa je odlucila da me kazni... p.s. te devojke o kojima pricas - u mom krdu neces naci...pa ti vidi...
Coban tera ovcice (pardon kobilice)... :cobanica:
P.S.-Nemoj molim te da ih prekidas u pasi,greota je...A i mogu da izgube na korpulentnosti sto ti se,verujem,ne bi svidelo. :kasalj:
P.P.S.-Nemam obicaj da u krdima trazim devojke.:odbij:
Korisnikov avatar
By mirth
Ne znam ko je ovde butch, a ko femme, al' da ste zene, zene ste... :smeh:

Ma meni je tako svejeeeedno, sve dok mi je zanimljiva i lepa.... :mljac:
Korisnikov avatar
By Khons
Originally posted by mirth
sve dok mi je zanimljiva i lepa.... :mljac:
:up:
By Çâðê_DUP
Oh moj boze ....:arapin:
Korisnikov avatar
By anche
vala ja volim svaku ribu koja dolazi iz nezagadjenih voda; pravo je zadovoljstvo smazati ih u slast kad je prava MAJSTORKA oslobodi i najsitnije koshchice :lukavi:
By katarina
Anche, ja znam jednu ribu koja je butch, ne pusi, lici malo na tvoj rodjendanski poklon i misicava je kao da se profesionalno bavi tenisom.
Donecu je Faith-chetu da ti je spremi za rucak.

Moze?

%-D
Korisnikov avatar
By Andre87
Hm..vazno mi je da me prihvata kao decka a ne curu...privlace me romanticne,melanholicne dushe :angel: ...koje su zadrzale iskru detinjeg..
By spf 3000
nemam nista protiv sarmantne i interesantne butchice. ali cesce se okrecem za femicama :wink:
By жњ
ni jedno ni drugo!

Andro! :D
Korisnikov avatar
By m..
Ni jedno ni drugo - cipiripi.
Korisnikov avatar
By Delete
Zavisi, do sada sam vise preferirala femice, ali sve zavisi od personalitija, nekada me buchice zaista znaju fascinirati (narocito ako imaju tattoo) :zvizdi:
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
fem.. :love:

nego, pominje se dosta "andro" .. moze li neko (strucan) da pojasni? ;) :D :luda:
Korisnikov avatar
By Hys.
pricala sam kao mladja da volim femice, ali definitivno sam se uvek lozila na butchice, zasto, ne'am pojma....i dalje se lozim na k.d. lang (ne bas sada, mlogo je omatorela) iako nikad za nju ne bih rekla da je lepa, al jednostavno, to me radiiii:yay:
Korisnikov avatar
By starsailor
Originally posted by the1whowished
Originally posted by the1whowished
Ono sto sam nedavno otkrila je da ja, kao andro lezbejka...
Greska: ja, kao deckic u pubertetu! :pucaodsmeha: :roflmao: :lol: :lol: :lol: :D
:wtf:
glasam za decke u pubertetu :up:
ma mogu da kazem da vise volim femme i onda zavrsim za butchicom, ili kazem volim butch pa zavrsim sa femmicom, ali nista ne vazi kad proradi hemija...
navise volim in the middle [ ne bukvalno , a moze i bukvalno hahaha ]
Korisnikov avatar
By Diabolique
Ako zene vole ZENE, onda mi nije bas sasvim jasno kako mogu da im se svide osobe koje lice na muskarce i tako se ponasaju. Sve sto je butch meni je zestoko bljak!
Definitivno FEMME...
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Diabolique
Ako zene vole ZENE, onda mi nije bas sasvim jasno kako mogu da im se svide osobe koje lice na muskarce i tako se ponasaju. Sve sto je butch meni je zestoko bljak!
Definitivno FEMME...
mis'im stvaaaaaaaarnoooooo:smiling:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Diabolique
Definitivno FEMME...
Paaa, meni moze da se svidi neka koja ima lepo lice a oblaci se i ponasa kao smeker, ali lepe crte lica su pod obavezno (ne obavezno ono nesto tipa Andjelka Zolijevic univerzalni etalon stajaznamcega lepo, nego ima to siroku marginu), ma ako ima zadovoljavajuci glavu sveukupno sa mozdom, celulite i gluposti cu da oprostim 28 puta.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!