Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by m..Mene nije zakacilo to fenotipsko nasledjivanje... Sve su femkaste gospodje...
Looool, skips one generation...
Originally posted by GALATEJA
Onda smo se dogovorile-tebi kobila,a meni devojka.Vazi?![]()
Originally posted by GALATEJAja sam u ovom rasnom krdu naletela na svoju kobilu. tj. skotrljala sam se niz stepenice kluba i pravo njoj pod njusku. prekinula sam je u pasi pa je odlucila da me kazni... p.s. te devojke o kojima pricas - u mom krdu neces naci...pa ti vidi...Originally posted by SUNNY GIRLOnda smo se dogovorile-tebi kobila,a meni devojka.Vazi?Originally posted by GALATEJAnaravno da mi smeta. ja volim sirogojno-zlatiborski podgojene rasplodne divlje kobile....one ne brinu o svom izgledu...kao ni o kilazi..sunny girl has spoken.Originally posted by SUNNY GIRLNemoj mi reci da ti smeta ukoliko je devojka kulturna,negovana,vodi racuna o svom izgledu (u okviru toga i kilazi)...
naravno - butch. iste kao ja. nece mi kenjati zbog stomaka, bicepsa, kratke kosurdace i baggy trousersa....one femice uvek kasne na sastanke jer moraju da podseku nokte, stave ajlajner, ispeglaju kosu, namazu usta, kremica ova, kremica ona,...bla bla bla....i ne vole kad se pljuje po ulici , podriguje na pivo dok se gleda utakmica, psuje necija majka, menja guma ok kola na autoputu i tuce u po noci...mislim stvaarno....![]()
![]()
![]()
Originally posted by SUNNY GIRLCoban tera ovcice (pardon kobilice)...Originally posted by GALATEJAja sam u ovom rasnom krdu naletela na svoju kobilu. tj. skotrljala sam se niz stepenice kluba i pravo njoj pod njusku. prekinula sam je u pasi pa je odlucila da me kazni... p.s. te devojke o kojima pricas - u mom krdu neces naci...pa ti vidi...Originally posted by SUNNY GIRLOnda smo se dogovorile-tebi kobila,a meni devojka.Vazi?Originally posted by GALATEJAnaravno da mi smeta. ja volim sirogojno-zlatiborski podgojene rasplodne divlje kobile....one ne brinu o svom izgledu...kao ni o kilazi..sunny girl has spoken.Originally posted by SUNNY GIRLNemoj mi reci da ti smeta ukoliko je devojka kulturna,negovana,vodi racuna o svom izgledu (u okviru toga i kilazi)...
naravno - butch. iste kao ja. nece mi kenjati zbog stomaka, bicepsa, kratke kosurdace i baggy trousersa....one femice uvek kasne na sastanke jer moraju da podseku nokte, stave ajlajner, ispeglaju kosu, namazu usta, kremica ova, kremica ona,...bla bla bla....i ne vole kad se pljuje po ulici , podriguje na pivo dok se gleda utakmica, psuje necija majka, menja guma ok kola na autoputu i tuce u po noci...mislim stvaarno....![]()
![]()
![]()
Originally posted by bisex-I-guess
fem..![]()
nego, pominje se dosta "andro" .. moze li neko (strucan) da pojasni?![]()
![]()
![]()
Originally posted by the1whowishedglasam za decke u pubertetuOriginally posted by the1whowishedGreska: ja, kao deckic u pubertetu!
Ono sto sam nedavno otkrila je da ja, kao andro lezbejka...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by DiaboliquePaaa, meni moze da se svidi neka koja ima lepo lice a oblaci se i ponasa kao smeker, ali lepe crte lica su pod obavezno (ne obavezno ono nesto tipa Andjelka Zolijevic univerzalni etalon stajaznamcega lepo, nego ima to siroku marginu), ma ako ima zadovoljavajuci glavu sveukupno sa mozdom, celulite i gluposti cu da oprostim 28 puta.
Ako zene vole ZENE, onda mi nije bas sasvim jasno kako mogu da im se svide osobe koje lice na muskarce i tako se ponasaju. Sve sto je butch meni je zestoko bljak!
Definitivno FEMME...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!