Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Dušica
Ja sam zelela da studiram politicke nauke medjutim nisu zeleli da me prime jer nisam imala zavrsenju gimanziju,opsti smer nego tehnicku skolu.Nisam uspela da saznam do dana danasnjeg da li zaista treba gimnazija da bi se upisala politikologija ili je to bila samo zvaka.
Originally posted by panonski vukPitanje je kada je to bilo. Ja sam recimo ?uo da medicinske sestre ne primaju na medicinski fakultet da se ne bi poremetio odnos broja medicinskih sestara i lekara.Originally posted by Dušicaneko te je zesce zafrknuo...naravno da mozes, gleda ti se prosek i prijemni....nisi mogla upisati fax jedino ako si zavrsila trogodisnji u tehnickoj!
Ja sam zelela da studiram politicke nauke medjutim nisu zeleli da me prime jer nisam imala zavrsenju gimanziju,opsti smer nego tehnicku skolu.Nisam uspela da saznam do dana danasnjeg da li zaista treba gimnazija da bi se upisala politikologija ili je to bila samo zvaka.
Originally posted by zimizamizumOnda sam i ja entolog - intezivno proucavam patke!!!Originally posted by m..A moj zaludni otac je utvrdio da je entologija - nauka o patkama.
Na filozofskom, na tabli, pise ENTOLOGIJA umesto etnoligija, konstantni izvor smeha.
Originally posted by NegativERazvojni smer na hemiji i biohemiji se razlikuju za oko 10-ak ispita, shto u principu i nije neizvodljivo....
pa planiram medicinu a takodje i naucni&razvojni smer hemijskog na pmf-u...mota mi se po glavi i biohemija no...sto je mnogoogo mnoooogoo je:rool:
Originally posted by 2kune
Ko je bre kolega umetnik?![]()
Originally posted by vanillapuffMogucje, mogucje
Ja tebe, onda, kolega Sutekh, sigurno znam, bar iz vidjenja... Muzika, na (ne)srecu, formira malu zajednicu... E, sad, jos da pretpostavim ko si... Znas, to ti je ona prica, od svih ljudi na svetu, njih 10% su gay ili lezbejke, a ti sad gledaj u karte ko su svi ti ljudi.... Uh....![]()
Originally posted by NjuskaloE, a sad zamislite da moj fakultet upisuje 100 - 150 ljudi na godinu, a da na mom smeru primaju svega 7 ljudi???? I jos kazu da nas na Akademiji Umetnosti ima najvise.... Smrc. Dobro da sam se ja bar tu nekako zadesila... I sad izgleda da cekam mlade snage, jer su stariji mahom klasicni "str8eri"...... Toliko od umetnosti...
Pitanje: Najvise u broju ili procentu studenata upisanih na doticni fakultet?
Velika je razlika. Ekonomski upisuje 2000 ljudi godisnje i tu mora da se zadene 100 - 200 LGBT likova. Neki faksovi upisu po 30 i 50 ljudi na godinu....
Originally posted by Dr. M
Mislim da ih je najvise na medicini...
![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!