Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By iJazz
Dobro došao, kolega :)
Korisnikov avatar
By bittersweet
da odgovorim sa hvala ili bolje vas nasao? :lol:
Korisnikov avatar
By iJazz
Dunno :komiranodspavanja:...
By panonski vuk
Originally posted by Dušica
Ja sam zelela da studiram politicke nauke medjutim nisu zeleli da me prime jer nisam imala zavrsenju gimanziju,opsti smer nego tehnicku skolu.Nisam uspela da saznam do dana danasnjeg da li zaista treba gimnazija da bi se upisala politikologija ili je to bila samo zvaka.

neko te je zesce zafrknuo...naravno da mozes, gleda ti se prosek i prijemni....nisi mogla upisati fax jedino ako si zavrsila trogodisnji u tehnickoj!
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by panonski vuk
Originally posted by Dušica
Ja sam zelela da studiram politicke nauke medjutim nisu zeleli da me prime jer nisam imala zavrsenju gimanziju,opsti smer nego tehnicku skolu.Nisam uspela da saznam do dana danasnjeg da li zaista treba gimnazija da bi se upisala politikologija ili je to bila samo zvaka.
neko te je zesce zafrknuo...naravno da mozes, gleda ti se prosek i prijemni....nisi mogla upisati fax jedino ako si zavrsila trogodisnji u tehnickoj!
Pitanje je kada je to bilo. Ja sam recimo ?uo da medicinske sestre ne primaju na medicinski fakultet da se ne bi poremetio odnos broja medicinskih sestara i lekara.
Verovatno se na prijemnom polažu predmeti po udžbenicima opšteg ili društvenog smera (mislim da je u Beogradu samo 12-ta gimnazija opšta a društveni smer ima u svakoj od ostalih gimnazija). Npr ko završi gimnaziju društvenog smera mora da sprema prijemni za biologiju po knjigama za prirodni smer, jer u društvenja?kim knjigama pola fali (npr ono što se radi u 3 i 4 godini prirodnog smera po 3 ?asa nedeljno (3x2=6) se na društvenom smeru radi samo u tre?oj godini sa 2 ?asa (2x1=2) plus celu ?etvrtu godinu nemaju ?asove biologije pa im nije friško).
By Swanheart
Knjizevnost ili graficki dizajn pitanje je sada:puzzle:
Ne mogu jos da se odlucim,ali imam jos jednu godinu da razmislim sta od navedenog da upisem.
Korisnikov avatar
By Escobar
Hemiju...... :hail: ziveli molekuli.....
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Originally posted by zimizamizum
Originally posted by m..
Na filozofskom, na tabli, pise ENTOLOGIJA umesto etnoligija, konstantni izvor smeha.
A moj zaludni otac je utvrdio da je entologija - nauka o patkama.
Onda sam i ja entolog - intezivno proucavam patke!!!

:lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Escobar
PMF- Pichku Materinu kol'ko Fegeta.........:skola:
Korisnikov avatar
By Escobar
E kod nas na hemiji su svi mushkarci, ili barem ono malo nas koji se klasifikujemo tako, uglavnom tetkache, chast izuzecima *pokazujem prstom na sebe!!!*
a ne znam da l su nam hemikalije uzele i ovo malo volje za zivotom, pa izgledamo tako, ili je to opshteprihvacen trend medju studentima pmf-a.
Inache jako je malo mushkaraca, i DA, vecina ih je u tom jebenom fazonu da nemaju nikakav social life.....
e josh neshto smo primetili-ja i gomila koleginica-da su nam mushki asistenti u fazonu pedofila (jel tako i na drugim faxovima???) a da se kolege svesrdno takmiche u tome ko ce vishe da smrdi i ko ce duze da ne pere zube!!!!!
tako da mi je gaydar na stand-baju dok sam na faxu........
:bubblegum: :bubblegum: :bubblegum:
Korisnikov avatar
By HARP
FDU koliko se da videti...
Korisnikov avatar
By Dr. M
Mislim da ih je najvise na medicini...

:doktor: :djavo:
Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by NegativE
pa planiram medicinu a takodje i naucni&razvojni smer hemijskog na pmf-u...mota mi se po glavi i biohemija no...sto je mnogoogo mnoooogoo je :hmm: :rool:
Razvojni smer na hemiji i biohemiji se razlikuju za oko 10-ak ispita, shto u principu i nije neizvodljivo....
ps ako vec razmishljash o tako nechem, hemija je bolji izbor jer daje daleko shiri spektar znanja, a kasnije mozesh da se specijalizirash za neshto u oblasti biohem ili med hem....
sve u svemu srecno.....
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Originally posted by 2kune
Ko je bre kolega umetnik? :puzzle:

Eeee, kolege umetnici.....

Fakultet muzicke umetnosti, ima li nas????
Osim mene....

:cvetduga: :nesiguran: :gatara:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Prebacio se na kompjutersku umetnost i dizajn wooohooooooo :P :P :P :P :P :P :P :P
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by danielbl
-po nekoj intuiniciji, ja mislim najvise na Akademiji umetnosti
:drama:

I ja sam mislio, ali nope...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by ^mary^
Ubedljivo NAJVISE nas je na FILOZOFSKOM. :roll:
slazem se, evo ja sam 1. :cheer:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ja glasam za FTN, jer je to pretežno "muški" faks, pa samim tim i procenat je ve?i. :trep:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Ja tebe, onda, kolega Sutekh, sigurno znam, bar iz vidjenja... Muzika, na (ne)srecu, formira malu zajednicu... E, sad, jos da pretpostavim ko si... Znas, to ti je ona prica, od svih ljudi na svetu, njih 10% su gay ili lezbejke, a ti sad gledaj u karte ko su svi ti ljudi.... Uh....:placko:
Korisnikov avatar
By tramp
post-studiram na pozorisnoj umetnosti :spin:

a pre svasta nesto ...
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by vanillapuff
Ja tebe, onda, kolega Sutekh, sigurno znam, bar iz vidjenja... Muzika, na (ne)srecu, formira malu zajednicu... E, sad, jos da pretpostavim ko si... Znas, to ti je ona prica, od svih ljudi na svetu, njih 10% su gay ili lezbejke, a ti sad gledaj u karte ko su svi ti ljudi.... Uh.... :placko:
Mogucje, mogucje :D Imam prilichno upechatljiv stil odevanja (dark i urban pomeshan sa nekim mojim tripovima :D )
Korisnikov avatar
By Sutekh
Btw, jesi li ti na BK? Poshalji mi u2u, ako hocjesh :D
By Thomas
Studiram, da.... FORUM GS
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Originally posted by Njuskalo
Pitanje: Najvise u broju ili procentu studenata upisanih na doticni fakultet?

Velika je razlika. Ekonomski upisuje 2000 ljudi godisnje i tu mora da se zadene 100 - 200 LGBT likova. Neki faksovi upisu po 30 i 50 ljudi na godinu....
E, a sad zamislite da moj fakultet upisuje 100 - 150 ljudi na godinu, a da na mom smeru primaju svega 7 ljudi???? I jos kazu da nas na Akademiji Umetnosti ima najvise.... Smrc. Dobro da sam se ja bar tu nekako zadesila... I sad izgleda da cekam mlade snage, jer su stariji mahom klasicni "str8eri"...... Toliko od umetnosti... :alikako: :rida:
Korisnikov avatar
By Oziris
Mislim ( tj. vidim :D ) na filozofskom. ;)
Korisnikov avatar
By Oziris
Nas dragi fiozofski fakultet u BG-u, drugi sprat, a nije ni Psihologija ni Pedagogija... Ako ima jos "NAS" ovde, javite se na u2u. :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Akademija umetnosti u Novom Sadu sve prsti od gayeva.
Sa jednim od njih sam bio u vezi, pa sam upoznao i ostale...
Inace, ima nas svuda...
By Çâðê_DUP
Originally posted by Dr. M
Mislim da ih je najvise na medicini...

:doktor: :djavo:
:lol: :lol: :lol:

Jes' vala, vrcaju na sve strane...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 33
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!