Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Bgd Lezbacha
Gde je granica izmedju zdrave i bolesne ljubomore? Koliko je i ta zdrava ljubomora zapravo zdrava? Sta je uopste razlog ove druge vrste ljubomore (bolesne)? Sta stvarno rusi poverenje, a kada umisljamo? Koliko je pametno imati 100% poverenja u zenu sa kojom delis sve, a da li je to pitanje uopste smisleno kada vec delite i dobro i zlo? Svaki odgovor je dobrodosao :zastava:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
za mene ljubomora nema veze sa poverenjem i drugom osobom, neko ko je ljubomoran ce biti ljubomoran bilo u kom odnosu. tako da ne zavisi od partnera vec od sopstvene slike o sebi i sopstvenom samopouzdanju. s tim u vezi, svaka ljubomora mi je bolesna. odn ne bolesna vec znak da nesto kod tebe ne valja u vezi sa samim sobom.
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=https://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2790783#p2790783]Anhedonie napisao:[/url]za mene ljubomora nema veze sa poverenjem i drugom osobom, neko ko je ljubomoran ce biti ljubomoran bilo u kom odnosu. tako da ne zavisi od partnera vec od sopstvene slike o sebi i sopstvenom samopouzdanju. s tim u vezi, svaka ljubomora mi je bolesna. odn ne bolesna vec znak da nesto kod tebe ne valja u vezi sa samim sobom.
aferim.
Korisnikov avatar
By Lutalica
Ljubomora je strah da osoba nije dovoljno adekvatna i dobra da zadrzi odredjenu osobu kraj sebe. Kompleksi, nezadovoljstvo samim sobom.
Ne postoji zdrava i nezdrava ljubomora, smesno mi je kad kazu da je ljubomora ''dokaz ljubavi'' (dokaz GLUPOSTI ako mene pitate)
Prava ljubav daje slobodu.
Ako neko prevari prevarice bez obzira da li mu ljubomorisali i kontrolisali ga ili ne.
Korisnikov avatar
By elizevin
Anhe je sve rekao. Nema zdrave ljubomore.
By Sixto
Kako ja zelim biti ponovo u tvojim godinama... :sanjari:
Korisnikov avatar
By heksagon123
Mislim da male ljubomore mora biti uvijek i svako ko kaže da je to problem sa tobom- laže. Povjerenje se gradi sa vremenom, ali da ćeš u ,ne znam, prva tri mjeseca veze imat apsolutno povjerenja u nekoga - vjerojatno ne,a i ovisi o tome što ta osoba radi od tebe i koliko ti daje povoda za ljubomoru. Nezdrava ljubomora bi bila npr. da ne možeš pustiti tu osobu na miru, da je nazivaš, ispituješ gdje je par puta u danu itd., da nemaš svoj život koliko se bojiš da te ta osoba ne prevari. Takvu vrst ljubomore imaju ljudi koji su već više puta bili prevareni ili se jednostavno boje da je ta partnerica sa kojom su sada "previše dobra/ zgodna/pametna" za njih, i ukoliko je to sve toliko očito da već prelazi u svakodnevne scene.... recimo zdrava ljubomora po meni bi bila da ti recimo tvoja cura počne govoriti o nekoj drugoj ženi svako malo, hvalit ju" pomalo pretjerano" , pa se družit sa njom sve duže i duže- tu ima prostora za zdravu ljubomoru ( mogu priznat da sam ljubomorna ili to zaržat za sebe, nije bitno ) i to je i ljudski po meni, jer da ti bude svejedno ,bilo bi baš čudno,opet. Kažem, opet ovisi koliko je povjerenje razvijeno i koliko su osobe dugo zajedno. Vjerujem da se s vremenom osobe toliko upoznaju jedna drugu da jednostavno mogu stavit ruku u vatru za svoju ljubav. Ali mala ljubomora je po meni uvijek ok. I evo, meni je uvijek malo , moram priznat bilo drago kad sam na svojim bivšim djevojkama vidjela mali tračak ljubomore. Odma bi ih zagrlila i razuvjerila, jer stvarno, nije bilo potrebe za tim nikad, ali meni je to pokazivalo da im je stalo ipak i da se boje da ne izgube osobu do koje je i njima, pretpostavljam , bilo stalo. Eto, :)
By Bgd Lezbacha
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2792118#p2792118]heksagon123 napisao:[/url]Mislim da male ljubomore mora biti uvijek i svako ko kaže da je to problem sa tobom- laže. Povjerenje se gradi sa vremenom, ali da ćeš u ,ne znam, prva tri mjeseca veze imat apsolutno povjerenja u nekoga - vjerojatno ne,a i ovisi o tome što ta osoba radi od tebe i koliko ti daje povoda za ljubomoru. Nezdrava ljubomora bi bila npr. da ne možeš pustiti tu osobu na miru, da je nazivaš, ispituješ gdje je par puta u danu itd., da nemaš svoj život koliko se bojiš da te ta osoba ne prevari. Takvu vrst ljubomore imaju ljudi koji su već više puta bili prevareni ili se jednostavno boje da je ta partnerica sa kojom su sada "previše dobra/ zgodna/pametna" za njih, i ukoliko je to sve toliko očito da već prelazi u svakodnevne scene.... recimo zdrava ljubomora po meni bi bila da ti recimo tvoja cura počne govoriti o nekoj drugoj ženi svako malo, hvalit ju" pomalo pretjerano" , pa se družit sa njom sve duže i duže- tu ima prostora za zdravu ljubomoru ( mogu priznat da sam ljubomorna ili to zaržat za sebe, nije bitno ) i to je i ljudski po meni, jer da ti bude svejedno ,bilo bi baš čudno,opet. Kažem, opet ovisi koliko je povjerenje razvijeno i koliko su osobe dugo zajedno. Vjerujem da se s vremenom osobe toliko upoznaju jedna drugu da jednostavno mogu stavit ruku u vatru za svoju ljubav. Ali mala ljubomora je po meni uvijek ok. I evo, meni je uvijek malo , moram priznat bilo drago kad sam na svojim bivšim djevojkama vidjela mali tračak ljubomore. Odma bi ih zagrlila i razuvjerila, jer stvarno, nije bilo potrebe za tim nikad, ali meni je to pokazivalo da im je stalo ipak i da se boje da ne izgube osobu do koje je i njima, pretpostavljam , bilo stalo. Eto, :)
:odlican:
Kao da sam ja pisala, ali, to nije nista neobicno, uvek imam takav osecaj kada citam tvoje komentare. :)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^
^ Svi imamo taj osecaj :lol:

Meni je ta mala ljubomora najgora. Znaci da ti osoba uspesno glumi da ti veruje tako da to dozivljavam kao ticking time bomb, pre ili kasnije ce krenuti iracionalne optuzbe i slicne govnarije, samo dok ponestane energije za pretvaranje.
Korisnikov avatar
By Andre87
Meni je odredjena doza ljubomore normalna i ne mislim da osoba treba toga da se stidi i da krije.Evolutivno opravdana emocija.Ono sto je bitno je da osoba nauci da kanalishe i prihvatljivo reaguje na tu emociju.
Zrela veza nije flert,igra pa da stalno iznova testiramo neciju ljubav. To je odgovorna ljubav,zajednicki projekat.Razgovor sa partnerom se podrazumeva. Analiziramo zbog cega je neka druga osoba skrenula njenu/njegovu paznju..i sta mozemo da promenimo u dinamici nase veze da ispuni novonastale potrebe obe strane.
Takodje partner nikad nece dopustiti da ostanemo u njegovoj senci.Mislim da se po tome najbolje prepoznaje iskrena ljubav..Kad je osobi stalo da i partner ostvari svoje planove i napreduje.
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Za mene, ljubomora moze da bude privlacna, donekle. Npr volim da vidim da je devojka maaalo ljubomorna, to mi uglavnom pokaze da joj je stalo. Ali uglavnom tu malu ljubomoru ja sama svesno izazovem, bas iz tih razloga :D
Ja sama, nisam ljubomorna osoba, umem da osetim takve stvari ali retko, vrlo retko reagujem i pokazujem to.
Moram reci, jedna od najvecih gresaka u zivotu mi je bila ta sto sam bezuslovno, bez mrvice sumnje verovala jednoj osobi, inace bolesno ljubomornoj (do te mere da sam gurala drage osobe od sebe zbog nje) i ona me je prodala upravo u toj vrednosti.
Tako da sta znam, nisam vise tako poverljiva osoba, ali mislim da nema logike biti sa nekim a ne verovati joj ni malo. :)
Korisnikov avatar
By Urbana_Seljanka
Ne vjerujem da ima granice. Postoji samo prava ljubav, i ona koja to nije. U pravoj ljubavi nema ni mista ni vremena za te gluposti. ( zdrave ili bolesne ljubomore). Te male doze ljubomore, okacite macku o rep .
Problem je sto mnogi/e na zalost
ne zele da uvide da nisu jedno za drugo, pa
pocinju za zdravim,bolesnim, umjerenim, pozeljnim i slicnim bedastocama od ljubomore. Osobe koje su zeljne da partnerica bude malo ljubomora, obicno ima neki tik u glavi na zalost po osobu koja je sa njom ili njim.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ako neko nije ljubomoran ne znaci da mu nije stalo, pobogu. Ima toliko lepsih stvari koje mozes uraditi za ljubav od ljubomore.
By Kragi
Nije ljubomoran onaj koji voli nego onaj koji se ne oseca dovoljno voljenim. :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!