Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Sunce
Originally posted by Hys.Da, tako tacno!
Da razbijem led, evo mojih "red flags":
-prica o bivsoj non stop
-nema NISTA lepo da kaze ni za jednu bivsu
-sve vreme prica o sebi
-ne ume da slusa (pogledati prethodno)
-nikad ne pita kad izadjete sta ti zelis da popijes kada narucuje (nema veze da li odvojeno placate ili ne, govorim o kulturi, ono konobarica dodje a ona je zove samo za sebe)
-ne kapira moj smisao za humor
-ima nasilnicku proslost
-ne ume NIKAD da stane kad krene da pije
-govori ti da te voli posle 7 dana
-zove tri puta dnevno a znate se manje od metar dana
-ne voli zivotinje
Nerviraju me tipovi koji u prvom susretu drhte. To mi je bilo slatko jedno vreme, a posle smesno. Drhtanje se onda pretvori u non- stop pricu o sebi i brz korak: uvek u setnji idu korak ispred mene, pa i ako se setnja ubrza.
Jadno mi je i skretanje u setnji, u smislu: cek da pogledam ovaj izlog, cek da pogledam repertoar ovog bioskopa. Mislim, u prvom susretu.Isto tako - lazni osmeh.
Ono sto me ne nervira, ali jeste znak da ne ide - neadekvatni fidbek. Za to ne krivim ni sebe ni druge.
Na sastanku ne volim one koji pokazuju superiornost niti one koji izazivaju sazaljenje.
Ne volim pricu o politici, tj. kada osetim da nekoga politicke teme vise interesuju od drugih tema. Te osobe mi cesto izgledaju prazno i isfrustrirano.
Takodje, intelektualno onanisanje, posebno drustvenjaka.
Mozda mi najvise smeta preterana doza bliskosti na pocetku. To mi je seljacka osobina - odmah te svojataju. A da ne pominjem ono: kuca, maco, bubi, takve zaobilazim.
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2805686#p2805686]Kragi napisao:[/url]Cek, a realno neko bude ljubomoran i na prvom dateu?Realno, desava se i to, ako promatras skim si imas posla na dejtu. Dozivila, i znam da je realno. Mentola ima i tu nima pomoci. Neki to skuze nakon par miseci, ali, i to su mentoli po sebi, samo na drugi nacin.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2805648#p2805648]ZlatnaPtica napisao:[/url] Kad neko krene sa: medeni, šećeru, srećo, maco, kuco u startu - more sikterrrrrr. Mnogo mi je psihopatski, snishodljivo, fuj. A realno ne bih voleo da me neko tako zove... ikada. Osim ako nije u nekom ekstermnom izlivu nežnosti, s ukusom; ili posprdno. Bljuc.Koliko mene ovo smara, pogotovu ako odmah krenu s tim.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2805715#p2805715]Urbana_Seljanka napisao:[/url]Ne znam, ne razumem osnov za tako nesto pre nego razvijes emocije prema toj osobi. Mislim, mos predamnom na prvom dateu i kurac da popusis nekom, zabole me. Moze covek na prvom dateu da se iznenadi prijatno ili neprijatno, ali ljubomora - nije mi jasno.[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2805686#p2805686]Kragi napisao:[/url]Cek, a realno neko bude ljubomoran i na prvom dateu?Realno, desava se i to, ako promatras skim si imas posla na dejtu. Dozivila, i znam da je realno. Mentola ima i tu nima pomoci. Neki to skuze nakon par miseci, ali, i to su mentoli po sebi, samo na drugi nacin.
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2807506#p2807506]李香兰 napisao:[/url]kako nije problem u nedostatku para ako ti nije ok kad ne zaradjuje novac?Mozes ti da radis i zaradjujes, pa da budes privremeno dekintiran, tipa 5 dana pred platu. Ali da ne radis nista i da se slepas uz nekog stalno i bivas pijavica, ne.
Kler napisao:- koriscenje bilo koje droge na dnevnom nivou, da ne moze da se opusti bez toga, ne moze da izadjeČekaj, ti si ovo sve vidjela ili doživjela , od žene? Ovaj spisak kao da je opis nekog špiljskog bića što samo čeka da nekoga kresne toljagom po glavi i ispeče ga špilji.
- velicanje droga kao nesto sto je postigla u zivotu jer ima novca da koristi
- nasljokavanje alkoholom do granica povracanja i sve moguce nekontrole
- nevaspitanost, bezobrazluk
- kada je preglasna, vice dok prica, preglasno se smeje da je ceo lokal slusa
- kada privlaci paznju bilo cime namerno i pravi budalu od sebe
- kada su sve zene kurve i ona se nije zaljubila, ali eto bas sam ja naisla tu da se zaljubi konacno
- kada me zove na prvi dejt kuci
- kada ima prostacke fore tipa "ima zena kao salame"
- kada nema nikakve ambicije, kada je pesimista, ubijena u pojam, kada ne zaradjuje novac
- kada je kloš fazon, u smislu, zovem te na pice, ali ja nemam para da platim svoje i to ti kaze na sastanku (nije problem u parama, već u klosarstvu)
- kada ne podnosi zivotinje
- bezosecajna i bez osecaja empatije
- kada mrzi gay mesta i "sta ce vam ta parada" fazon
- kada je uvek bila u vezama do sada sa str8 zenama
- kada pljuje ili velica bivsu
- kada mi duva dim u facu iako ne podnosim isto
- kada me slepi po dupetu na sred ulice, jer je mangup
- nehigijena, los miris tj. smrad
Forever alone.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!