Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By toni79
kad vidim crvene zastavice to obicno znaci da tripujem i da mi je fino :D
Korisnikov avatar
By Tungi
-Ignorisanje
-Prebacivanje
-flegmatizam
Korisnikov avatar
By Sunce
Bas mi se svidja kakav sam. :)

Ne volim kada me neko ispituje previse. Ne volim usiljene sale pokupljene sa TV serija i filmova. Zapravo, ljudi bi stalno da se smejem, a ja bas necu. :)

Originally posted by Sunce
Originally posted by Hys.
Da razbijem led, evo mojih "red flags":

-prica o bivsoj non stop
-nema NISTA lepo da kaze ni za jednu bivsu
-sve vreme prica o sebi
-ne ume da slusa (pogledati prethodno)
-nikad ne pita kad izadjete sta ti zelis da popijes kada narucuje (nema veze da li odvojeno placate ili ne, govorim o kulturi, ono konobarica dodje a ona je zove samo za sebe)
-ne kapira moj smisao za humor
-ima nasilnicku proslost
-ne ume NIKAD da stane kad krene da pije
-govori ti da te voli posle 7 dana
-zove tri puta dnevno a znate se manje od metar dana
-ne voli zivotinje
Da, tako tacno!

Nerviraju me tipovi koji u prvom susretu drhte. To mi je bilo slatko jedno vreme, a posle smesno. Drhtanje se onda pretvori u non- stop pricu o sebi i brz korak: uvek u setnji idu korak ispred mene, pa i ako se setnja ubrza.
Jadno mi je i skretanje u setnji, u smislu: cek da pogledam ovaj izlog, cek da pogledam repertoar ovog bioskopa. Mislim, u prvom susretu. :roll: Isto tako - lazni osmeh.

Ono sto me ne nervira, ali jeste znak da ne ide - neadekvatni fidbek. Za to ne krivim ni sebe ni druge.

Na sastanku ne volim one koji pokazuju superiornost niti one koji izazivaju sazaljenje.

Ne volim pricu o politici, tj. kada osetim da nekoga politicke teme vise interesuju od drugih tema. Te osobe mi cesto izgledaju prazno i isfrustrirano.

Takodje, intelektualno onanisanje, posebno drustvenjaka.

Mozda mi najvise smeta preterana doza bliskosti na pocetku. To mi je seljacka osobina - odmah te svojataju. A da ne pominjem ono: kuca, maco, bubi, takve zaobilazim.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Pođoh otvoriti temu, kad ono ima već.

Kad neko krene sa: medeni, šećeru, srećo, maco, kuco u startu - more sikterrrrrr. Mnogo mi je psihopatski, snishodljivo, fuj. A realno ne bih voleo da me neko tako zove... ikada. Osim ako nije u nekom ekstermnom izlivu nežnosti, s ukusom; ili posprdno. Bljuc.

"Šmekerisanje" raznih vrsta mi je isto red flag. Ništa odbojnije kad tip dokazuje svoju 'muškost' ili šta već nekim izlizanim frazama ili pozerajem, facama, fejk osmesima, namigivanjem... daj leba ti, nije ti ovo Seks i grad ženo, ponašaj se.

Preterana misterioznost ili napadna otvorenost isto major red flags. Il' će da laže i maže, ili ću da mu budem psihoterapeut.
Korisnikov avatar
By Urbana_Seljanka
Na prvom dejtu, pokazivanje ljubomore, onim pogledom na drugu osobu koja mi se ugodno obratila ili me pogledala.
Ne da se dize zastavica, nego joj iznad glave svitli svetionik na kojem pise-opasan mentol.
By Kragi
Cek, a realno neko bude ljubomoran i na prvom dateu? :lol:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2805648#p2805648]ZlatnaPtica napisao:[/url] Kad neko krene sa: medeni, šećeru, srećo, maco, kuco u startu - more sikterrrrrr. Mnogo mi je psihopatski, snishodljivo, fuj. A realno ne bih voleo da me neko tako zove... ikada. Osim ako nije u nekom ekstermnom izlivu nežnosti, s ukusom; ili posprdno. Bljuc.
Koliko mene ovo smara, pogotovu ako odmah krenu s tim. :ozbiljan:
Cak i ono draga/dragi mi je tek nakon nekog vremena okej. :ozbiljan:

Osim kada se sprdam sa drugom, onda je sve dozvoljeno :lol:
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2805715#p2805715]Urbana_Seljanka napisao:[/url]
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2805686#p2805686]Kragi napisao:[/url]Cek, a realno neko bude ljubomoran i na prvom dateu? :lol:
Realno, desava se i to, ako promatras skim si imas posla na dejtu. Dozivila, i znam da je realno. Mentola ima i tu nima pomoci. Neki to skuze nakon par miseci, ali, i to su mentoli po sebi, samo na drugi nacin.
Ne znam, ne razumem osnov za tako nesto pre nego razvijes emocije prema toj osobi. Mislim, mos predamnom na prvom dateu i kurac da popusis nekom, zabole me. Moze covek na prvom dateu da se iznenadi prijatno ili neprijatno, ali ljubomora - nije mi jasno. :neznam:
Korisnikov avatar
By Urbana_Seljanka
E, moj brale. Ne poznajes ti lez zene, tako da shvatam tvoju zbunjenost. Navela san ti samo jedan primjer, sa pogledom (u kojem se sve moze vidjeti, ako se koristi mozak) ali opet, ne moze se to objasniti tebi, jer nisi u tom filmu. Ili znas citat signale,( mentole) ili ne znas, kad naidjes na takvu osobu.
Korisnikov avatar
By Kler
- koriscenje bilo koje droge na dnevnom nivou, da ne moze da se opusti bez toga, ne moze da izadje
- velicanje droga kao nesto sto je postigla u zivotu jer ima novca da koristi
- nasljokavanje alkoholom do granica povracanja i sve moguce nekontrole
- nevaspitanost, bezobrazluk
- kada je preglasna, vice dok prica, preglasno se smeje da je ceo lokal slusa
- kada privlaci paznju bilo cime namerno i pravi budalu od sebe
- kada su sve zene kurve i ona se nije zaljubila, ali eto bas sam ja naisla tu da se zaljubi konacno
- kada me zove na prvi dejt kuci
- kada ima prostacke fore tipa "ima zena kao salame"
- kada nema nikakve ambicije, kada je pesimista, ubijena u pojam, kada ne zaradjuje novac
- kada je kloš fazon, u smislu, zovem te na pice, ali ja nemam para da platim svoje i to ti kaze na sastanku (nije problem u parama, već u klosarstvu)
- kada ne podnosi zivotinje
- bezosecajna i bez osecaja empatije
- kada mrzi gay mesta i "sta ce vam ta parada" fazon
- kada je uvek bila u vezama do sada sa str8 zenama
- kada pljuje ili velica bivsu
- kada mi duva dim u facu iako ne podnosim isto
- kada me slepi po dupetu na sred ulice, jer je mangup
- nehigijena, los miris tj. smrad

Forever alone. :iskolacen:
Korisnikov avatar
By 李香兰
kako nije problem u nedostatku para ako ti nije ok kad ne zaradjuje novac?
Korisnikov avatar
By heksagon123
Kler napisao:- koriscenje bilo koje droge na dnevnom nivou, da ne moze da se opusti bez toga, ne moze da izadje
- velicanje droga kao nesto sto je postigla u zivotu jer ima novca da koristi
- nasljokavanje alkoholom do granica povracanja i sve moguce nekontrole
- nevaspitanost, bezobrazluk
- kada je preglasna, vice dok prica, preglasno se smeje da je ceo lokal slusa
- kada privlaci paznju bilo cime namerno i pravi budalu od sebe
- kada su sve zene kurve i ona se nije zaljubila, ali eto bas sam ja naisla tu da se zaljubi konacno
- kada me zove na prvi dejt kuci
- kada ima prostacke fore tipa "ima zena kao salame"
- kada nema nikakve ambicije, kada je pesimista, ubijena u pojam, kada ne zaradjuje novac
- kada je kloš fazon, u smislu, zovem te na pice, ali ja nemam para da platim svoje i to ti kaze na sastanku (nije problem u parama, već u klosarstvu)
- kada ne podnosi zivotinje
- bezosecajna i bez osecaja empatije
- kada mrzi gay mesta i "sta ce vam ta parada" fazon
- kada je uvek bila u vezama do sada sa str8 zenama
- kada pljuje ili velica bivsu
- kada mi duva dim u facu iako ne podnosim isto
- kada me slepi po dupetu na sred ulice, jer je mangup
- nehigijena, los miris tj. smrad

Forever alone. :iskolacen:
Čekaj, ti si ovo sve vidjela ili doživjela , od žene? Ovaj spisak kao da je opis nekog špiljskog bića što samo čeka da nekoga kresne toljagom po glavi i ispeče ga špilji. :( ..

Pošto ti voliš uglavnom "muškobanjastije " cure, ako nailaziš na ovakve, onda vjerovatno ima nekih malo većih problema, ne kažem da su nepopravljivo lude, nego se previše stavljaju u ulogu prašumskog divljeg bića iz više razloga: nesigurne u sebe, misle da ti to očekuješ od njih i da te to napaljuje i da će te tako zadržati. I još ponešto. Uglavnom, teško da ćeš ti takvu curu ikada upoznati na bilo kojoj dubljoj razini. Nisam niti sigurna da li to želiš. Ukoliko ne želiš i tražiš samo sex od njih- onda ti je to to. Razumijem od kuda takva psihologija u glavi..been there, done that ali ja sam to prerasla, mada ja nikada nisam bila agresivna prema ženama ili im radila nešto što ne žele. . Teško je odrediti što žena želi od tebe i zato je najbolje biti svoj. Ne glumiti ništa, dopustiti da upozna pravu zebe, biti svoja, a ako Bog da i to potraje, dopustiti u potpunosti da te upozna.

Druga stvar, što se tiče nehigijene i to osobne, to može biti početak duševnih bolesti. Kad čovjek prestane držati do sebe čak i na toj razini. Uglavnom- svakako crvena zastavica , slažem se i ja u tome.

Što se tiče neplaćanja, to je vrlo bezobrazno. Ako se nema novaca ni svoje piće da se plati, onda nije vrijeme za spojeve očito...

A opijanje - također crvena zastavica... Nikad to nisam razumjela kod ljudi. Ja ne pijem nikakav alkohol, tako da bih alkoholičarku nanjušila na kilometar.:.. ne znam, odraz slabića i kukavica koje se ne mogu nositi sa životom. Baš jadno.

Ne znam stvarno što reći, ja hodam sa ženama koje su uglavnom dobre i nemam ovakvih problema mada dosta viđam ovu hladnoću, da ne zna komunicirat, da ja moram voditi razgovore i to je crvena zastavica i the end za ubuduće.

Uglavnom, pošto ti tražiš takve uloge stereotipne, naravno da ćeš nailaziti na takve ljude. Zakon privlačenja. Ima nešto i u tome.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!