Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By жњ
nemam neki stav o tome, ali znam da sam se zaprepastila kad sam naisla i na prave pravcate sponzoruse medju lezbejkama. ne mislim sad na onaj klasican look (dopicnjak i stikla), nego na cinjenicu da zive na grbachi svojih devojaka.

nekako vise volim izraz - parazit. mnogo ih bolje oslikava.
Korisnikov avatar
By Hys.
samo jedan komentar:
@Val-mislim da ces se ipak sloziti da zena koja je domacica i majka, vodi racuna o deci (ako neko kaze da je to lako, neka uzme par malih gremlina na 2 nedelje pa cemo da vidimo), pere, cisti, kuva, jebava se svim dnevnim porodicnim obavezama ne moze da se poredi sa nacifranim cicama koje prodaju mindzu za krpice i parice.
a inace bole me usi za sponzorushe....
:hand:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by xyz
nemam neki stav o tome, ali znam da sam se zaprepastila kad sam naisla i na prave pravcate sponzoruse medju lezbejkama. ne mislim sad na onaj klasican look (dopicnjak i stikla), nego na cinjenicu da zive na grbachi svojih devojaka.

tako je-parazit ih mnogo bolje opisuje. I ja sam videla takve primere medju lecama:gubitnik:
A ima jos jedan fenomen, takodje primecen kod leca: "gajbare" :novine:
takodje su paraziti, samo im je uvaljivanje na gajbu svojih devojaka koje su same specijalitet-i naravno, ne mislim na pristojna bica koja dele troskove:mete:
By жњ
Originally posted by devokICA
Originally posted by xyz

tako je-parazit ih mnogo bolje opisuje. I ja sam videla takve primere medju lecama:gubitnik:
A ima jos jedan fenomen, takodje primecen kod leca: "gajbare" :novine:
takodje su paraziti, samo im je uvaljivanje na gajbu svojih devojaka koje su same specijalitet-i naravno, ne mislim na pristojna bica koja dele troskove:mete:

uuuuu, gajbare su tek fenomen (svaka cast na krstenju :hail2: ) retko koja vrsta praktikuje nomadski zivot poput lezbi.
By жњ
nego, za razliku od gore pomenutih klosh varijanti, znam i za dva primera extra fancy lezbo-sponzorusa. obe su se usko specijalizovale na polju osvajanja dobro situiranih i bogatijih devojaka. hmmm taman covek pomisli "a mozda je to zaista ljubav" kad ono smuva jos bogatiju sa jos debljim novcanikom :rotflmao:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by xyz
nego, za razliku od gore pomenutih klosh varijanti, znam i za dva primera extra fancy lezbo-sponzorusa. obe su se usko specijalizovale na polju osvajanja dobro situiranih i bogatijih devojaka. hmmm taman covek pomisli "a mozda je to zaista ljubav" kad ono smuva jos bogatiju sa jos debljim novcanikom :rotflmao:
Pa dobro, kako sad ti tako, nemo' si cinicna, mozda je ljubav, znas, ipak svako je u dusi dobar, zrno na zrno pogaca, sutra je uvek novi dan, jedna lasta ne cini prolece i tak to...
disklejmer : gore napisani randome non sense ilustruje non sense misli "a mozda je to zaista ljubav"
:devokica ide da napravi svoj fensi spisak kuvanja, peglanja, ribanja za naredne dane u svojoj fensi zeleni venac trenerci i chaletovoj matoroj koshulji :merlinka: :
Korisnikov avatar
By Allkey
Hm: :sarana: :sarana: :sarana:

Mrzim. Mrzim. Nonšalantno otkačim. Hvala.
Korisnikov avatar
By beodecko
Cudno je to...
Jednom naleteo na sponozra.
Sladak decko bio.
Uplacivoa sam mu kredit uredno svakih 7 dana i nakon raskida. I to dobrih mesec i duze. A nije me terao. Samo poslje poruku "Ej, ako mozes kredu..." i ja uplatim. A raskinuo je kao stoka. Trebalo da ga ubijem a ne da ga kreditiram. Ali bilo jace od mene.
Dakle nije on kriv nego ja.
On samo pitao, ja sam na to skakao kao lud...
Kreten...
By Pending-For-A-Bending
Ja ih ne osudjujem... Vise su mi jadni sponzori koji placaju za zadovoljstvo (posebno oni koji OK izgledaju)

Ipak, ULTRA su mi jadne sponzoruse koje se prodaju za voznju dobrim kolima i sok u fancy kaficu. Ako se prodajes-prodaj se za dobre pare
Korisnikov avatar
By Dirrty
zakljucak teme, sponzoruse me ne ugrozavaju, nismo konkurencija :)
jedino me sponzori nekad ugrozavaju ali NE znaci NE!
tako da neka ih...
By Ulix
Originally posted by High Maintenance
Obostrana korist...Ako njima ne smeta,ne vidim zasto bi meni.
Ako, samo nastavi. To je ipak prihvatljiviji oblik prostitucije, zar ne? :closet:
Korisnikov avatar
By ganjarolla
meni sve to dođe na isto, ti gledaš tv čitav život, neko živi svoj život.
ti misliš kako je kul što je almodovar snimio film o sponozorušama,
ja mislim da je kul što sponzoruše žive svoj život.
ništa od tog mi zapravo nije kul, al neka simulacija mozga se mora uspostavit

ic ol abu d moni
e'nt nating fani
:katemoss:
E vazno da si ti zdrava.

Not.

Inace, jako postujem sponzoruse narocito one koje su u stanju da oderu nekoga za par miliona jura.
Generalno mislim da je mnogo pametnija varijanta da ti Kolarov napravi vanbracno dete i onda ti placa10.000€ mesecno alimentaciju nego da rintas za, u vr' glave, 500€ mesecno i kao si moralna riba. :roll:
^ eeeh lako je tebi
Ne ne postujem takve ljude koji se prilepe za nekoga kao pijavica,smatram da su takvi ljudi uglavnom nesrecni i tuzni,jer kada legnu u krevet i kada prodju takve misli kroz glavu o tome kakao si nesposoban da se snadjes sam u zivotu...tuzno
Kragi hoce reci - "ljudi molim vas neka me neko osjemeni, ja ću dete i na guzu da rodim samo da ne moram da radim..."
:lol:

Ja se obrazujem u sektoru koji je trazen i prakticki mi je vec osiguran posao, nikada ne bih jebala zene koje bi me potom trazila pare WTF....

I kragi, nadji si posao, nebitno jesi zena il' muskarc...ne budi na teret društvu.
...ne mora ni bit perspektivni, i ribanje podova je castan posao i njime se treba ponositi. Radila sam jednom prilikom u student servisu i takve poslove, nikad ponosnija nisam bila kad je stigla placa :)
By Kragi
Za nekoga ko pise u zenskom rodu prosipas stravicnu kolicinu mizoginje. Na stranu sto se obrazujes u sektoru koji je trazen, tupa si ko kurac. ;)
U al si me uvrijedio/uvrijedila Kragi , pa i ja tebi mogu reći da si glup/glupa ko klitoris i šta sad ..nikom ništa...
Tvoj post je bio mizogin, zato te moram tretirat kao "dronfulju" da shvatiš gdje griješiš , loši feministu...
Majka priroda se zbilja poigrala sa tobom i tvojim kolektivom, kojega imas u glavi. Rekla bih da kod tebe nikad nije bilo ni ljubavi iz koristi, bas kao sto nije bilo one jednostavne,uzvracene obostrane ljubavi. Tužna si pojava. Opasno tuzna osoba koja pokusava biti zena. Opasan mentol.
By Kragi
@heksagon

Slobodno, nemam nista protiv.
Tvoj problem je sto mislis da ces me uvrediti ili spustiti time sto ces mi se obracati u zenskom rodu ili me nazvati "kurvom", "dronfuljom", tretirati tako ... Kako god ;)
Jasno mi je iz tvojih postova da ne znas da zbog toga zena ne vredi manje, da ne znaci da je manje sposobna, manje vredna, manje drustveno funkcionalna, manje obrazovana kao i da to sto si ti ribala podove apsolutno ne znaci da si moralno superiornija od mene (dronfulje) koja se eto kara za lovu i juri spozore. ;)
Ja samo opet mogu da konstatujem da si tupa ko kurac i tu bi se moja polemika sa tobom zavrsila. ;)
Kragi I heksagon da sam moderator dobili bi nogu u udep,iz sledecih razloga
1.Spojlujete temu,sa uvredama koje saljete jedno drugome,a za to postoje privatne poruke
2.Da li zaista mislite da nekog zanimaju da cita vase islucevine iz vasih mozgica?
Zvonki, ovdje je svaka tema spojlovana...mislim cak da se ja i on drzimo teme, za razliku od urbane koja je dosadna i melje jedno te isto ko papagaj ponavljam IZ TEME U TEMU STALKA, za nju se pravim da je prozirna vec...

A sto se tice tebe Kragi, obraćala sam ti se u oba roda jer nisam znala jel sa zenom ili muskarcem pricam, nisam obraćala pažnju na tebe ranije, pa ne znam... Nisam znala ni cime se baviš... Na zalost , jos uvijek nije lijepo cut da neko savjetuje straight zenama da se jebu za pare, znam da neces shvatiti ali odi i pitaj bilo kojeg sociologa, antropologa ili ozbiljnu feministkinju.

Isto tako, ukoliko to ne bi savjetovao necakinji od 10 godina za karijeru, nemoj pisat niti po forumima jer je neozbiljno i cudno...bilo bi Blaze da je zena to rekla, ali ovako je ispalo grozno.
Hm. Heks.
Da u pravu si.
Posto si iz misanog braka, i danas ti je Bozic. Sritan ti Bozic. Pokusaj ga provesti sa dragim ljudima. Ipak je Kragi za tebe samo stranac, a Bozic je dan kad ne bi tribalo ovako da se ponasas. Sa druge strane, Ipak si ti samo obicni trol, koji drka svoj mali kurcic kad mu netko odgovori. Sritan ti Bozic, i tvom kolektivu u glavi, takodjer :)
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2807405#p2807405]heksagon123 napisao:[/url]Zvonki, ovdje je svaka tema spojlovana...mislim cak da se ja i on drzimo teme, za razliku od urbane koja je dosadna i melje jedno te isto ko papagaj ponavljam IZ TEME U TEMU STALKA, za nju se pravim da je prozirna vec...

A sto se tice tebe Kragi, obraćala sam ti se u oba roda jer nisam znala jel sa zenom ili muskarcem pricam, nisam obraćala pažnju na tebe ranije, pa ne znam... Nisam znala ni cime se baviš... Na zalost , jos uvijek nije lijepo cut da neko savjetuje straight zenama da se jebu za pare, znam da neces shvatiti ali odi i pitaj bilo kojeg sociologa, antropologa ili ozbiljnu feministkinju.

Isto tako, ukoliko to ne bi savjetovao necakinji od 10 godina za karijeru, nemoj pisat niti po forumima jer je neozbiljno i cudno...bilo bi Blaze da je zena to rekla, ali ovako je ispalo grozno.
Tvoj prvi post ovde je uvredljiv jer ljude koji nisu tvoja solja caja nazivs bolesnima a obzirom da se jos uvek skolujes tesko da si strucna za tako nesto. Zatim u startu polazis od pretpostavki koje nemaju veze sa mozgom (predrasude tipa nesposobni, kacenje slike zene sa odredjenim fizickim atributima koje po svim mizoginim stereotipima spadaju u kategoriju koju tretiras kao bolesnu ... itd) jer si ti, valjda, sinonim za jedini ispravan stav ovde, olicenje morala i visoke inteligencije.
Iskreno, mene boli djon sta ti mislis o meni ali ono daj oladi malo sa tim egom jer vredjas drugacije od sebe i ovo se desava po ko zna koji put ovde (:
Pa ja nemam nikakav stav o tebi. Mislim da je doslo do nesporazuma medju nama, upravo zato jer nisam znala iz koje perspektive ti iznosis takve stavove.
Nazalost, ja to isto posmatram iz jedne druge perspektive. Smatram da nije dobro da djeca imaju za uzore silikonske ljepotice koje cesto pretjeraju i unakaze se i nisam materijalist..uskoro Ce mi se roditi mala necakinja i jednostavno ne zelim da odrasta u svijetu gdje Ce joj se komandirati sto moze sto ne, ali je treba i ucit da radi na sebi i da bude uspješna... Jer tako je to, ja i moja sestra to znamo, kao i sve zene uglavnom... Muskarcima Ce se pogreska oprostiti i sto puta, zeni ni dvaput. U bilo kojem aspektu... Ugl, oprosti ako sam te uvrijedila. Smatram da oboje nismo iznesli bas dobre stavove...
Ja možda previse Osuđujem zene koje se bave time jer mi ih je prvenstveno zao i mislim da im je uzasno to sto rade i zao mi je sto im društvo ne pomogne :(

U svijetu gdje su u stanju krast 16 godišnje djevojke i slat ih u trgovinu robljem, kako mi i ne bi bilo zao...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!