Pa ja nemam nikakav stav o tebi. Mislim da je doslo do nesporazuma medju nama, upravo zato jer nisam znala iz koje perspektive ti iznosis takve stavove.
Nazalost, ja to isto posmatram iz jedne druge perspektive. Smatram da nije dobro da djeca imaju za uzore silikonske ljepotice koje cesto pretjeraju i unakaze se i nisam materijalist..uskoro Ce mi se roditi mala necakinja i jednostavno ne zelim da odrasta u svijetu gdje Ce joj se komandirati sto moze sto ne, ali je treba i ucit da radi na sebi i da bude uspješna... Jer tako je to, ja i moja sestra to znamo, kao i sve zene uglavnom... Muskarcima Ce se pogreska oprostiti i sto puta, zeni ni dvaput. U bilo kojem aspektu... Ugl, oprosti ako sam te uvrijedila. Smatram da oboje nismo iznesli bas dobre stavove...
Ja možda previse Osuđujem zene koje se bave time jer mi ih je prvenstveno zao i mislim da im je uzasno to sto rade i zao mi je sto im društvo ne pomogne
U svijetu gdje su u stanju krast 16 godišnje djevojke i slat ih u trgovinu robljem, kako mi i ne bi bilo zao...