[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2800481#p2800481]maww napisao:[/url]jebeno je mnogo, istina je da svi mi biramo kakvi cemo biti, sta cemo raditi i kako se ponasalti... ovo nije nesto cime se ponosim sigurno, osudu razumem, prihvatam je i zasluzujem... ne mogu se opravdati nikad, a iskreno i ne zelim, svestan sam svega...mozda kad bi znali i njegov i moj zivot mozda bi neko i razumeo malo vise ali...jbg, sami smo birali.
uglavnom, stvari su manje više iste, zrtva je ogromna, ulog je prevelik, nije lako nista promeniti, nazalost trebalo je sa 17-18 staviti stvari na svoje mesto, sad trenutno ja vise izlaza nemam, a on jos manje. sad sta ce doneti vreme, a verovatno i izvesno, moze samo zavrsiti odnos između njega i mene...
Доста тог самопрезира ниси ти ништа КРИВ.
Нек на мене саспу дрвље и камење, ствар видим овако:
И поред ''срећне'' везе, жене и детета, десило ти се ''ОНО ШТО НИЈЕ СМЕЛО ДА ТИ СЕ ДЕСИ'' а ја знам да ти то своје дете и ту жену волиш и даље и да зато осећаш грижу савести јер не желиш да их повредиш и изгубиш и да се ниси заљубио из злобе и пакости или егоизма него да се то ДЕСИЛО и то што ти се десило је дивно ако је то заиста ЉУБАВ.
То што тренутно преживљаваш многи су прошли. Нема ту правила, морала, дечко ти се свидео, секс је био добар, хтео си поново да га видиш, ниси о њему знао ништа, хтео је поново да те види, причали сте, зезали се он је ОК, после је све постало више од самога секса, он је леп и интересантан, плус су вам сличне приче, то што ти је све ово избегло контроли је НОРМАЛНО.
Е сад твоја заљубљеност, ако не умеш да је контролишеш и ако постанеш посесиван је оно што је овде најопасније. Релативно су срећни они геј парови који у Србији живе у скривеним везама. Нажалост.
Не буди егоиста мисли на вашу децу пре свега, на њега и ваше супруге. Нећете никада (не знам да ли живиш у малом месту у коме се сви знају) ти и он у Србији бити аутован срећан геј пар. Никада.