Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By alexandermagic
Zasto bi bilo steta ? Leprsavo posmatranje stvari mi nije odlika, posebno ne na taj tvoj nacin.
Meni ne smeta, kome smeta nek ne obraca pozornost.
By alexandermagic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2798852#p2798852]maww napisao:[/url]
[url=https://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2798840#p2798840]alexandermagic napisao:[/url]Pravimo off, na temu kao takvu se vise nema sto rec.
bice nastavak sigurno, samo kad i kakav videcemo....samo dok mi pukne film :oklagija:
Decko, dosad sam bio maksimalno strpljiv sa tobom.

To kad 'puknes' okaci macku o rep, jer ce bit nebitno.
Flomasterom si na celo napisi - ja sam krpa.

Poligamne veze mogu bit sjajna stvar, ali kad svi ucesnici znaju za sve i optimalno si organiziraju zivot sukladno tome. Ti, taj i vase partnerice ste propustili tu priliku.
Poz.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2798417#p2798417]Dark Walker napisao:[/url]Situacija je užasno zamršena i rešavanje nagomilanih problema će možda potrajati.
Niko ne može da izađe neokrznut iz takvog haosa.
Došlo je vreme da preispitaš svoje postupke. Treba da se fokusiraš na samo žarište problema da bi mogao da preduhitriš još neke neželjene događaje.
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2798419#p2798419]Dr_Shortbus napisao:[/url]^
Ko dnevni horoskop.

:lol:
Korisnikov avatar
By tajfun983
On: Tvoj problem spada u nerjesive, nesto u rangu sa kvadraturom kruga.
Off: Meni bi, recimo, bilo nemoguce odrzavati paralelnu vezu sa muskarcem i zenom. Kako to uopste izvodis na psihickom nivou???
Korisnikov avatar
By maww
[url=https://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2798905#p2798905]tajfun983 napisao:[/url]On: Tvoj problem spada u nerjesive, nesto u rangu sa kvadraturom kruga.
Off: Meni bi, recimo, bilo nemoguce odrzavati paralelnu vezu sa muskarcem i zenom. Kako to uopste izvodis na psihickom nivou???
ma dok se moze izdrzati bice ovako i to je to...

pa vidis da je na psihickom nivou bas lose, haha....ali pre sam sa muskarcima ima samo sex, nikakva veza, bas nista, drugarski sex, njega nije zanimao ni moj zivot ni mene njegov...
sad kad su tu emocije, mnogo mnogo mnogo teze....ima bas teskih dana za mene psihicki ali dopustio sam sebi da se dovedem u sve ovo i sta mogu sad....
Korisnikov avatar
By IMPACT
Чувај жену и дете, овај, тренутни, деструктивни вид заљубљености ће проћи. Твоја депресија је први знак промене која ће у теби наступити.

Кад би твој јебач био потпуно твој и кад би све било лако, не би у теби све било тако емотивно. Он није заљубљен.Ти си му теретана. Ваша веза је немогућа, немој се заносити, правити планове, када сте заједно уживај у сваком тренутку, не мисли ни на шта друго, ово што ти се дешава јединствено је и незаборавно.

Љубав је опасна ствар јер се увек деси кад не треба, ту где смета, где јој није место, за друге је отров који не сме да се излије...
Немаш шта да говориш жени а ни он својој, родитељи, средина, примитивци око вас, за час ћеш све изгубити.

Млад си,не брини, биће још свега и свачега...
Korisnikov avatar
By gossip
Meni je najiskrenije zao njih troje i ma koliko god zeleo da osudjujem vas dvojicu necu to uraditi jer svi mi pravimo greske. Mozda bi se neko od nas u vasoj kozi isto ponasao.
Nema tu mnogo mozganja,treba da se vidite i popricate,ili da prekinete vas odnos ili da prekinete odnos sa vasim zenama/devojkama. Ne znam sta je tako katastrofalno biti razveden u 21om veku? A valjda njih dve zasluzuju da nadju nekog ko ce zaista da ih usreci? Ili treba svi skupa da zivite u lazi?
A to "ne mogu da zivim bez njega" mi je apsolutno nerazumno,no dobro,mozda je problem u meni.
Moj komsija je razveden i ima dete i eno ga ne silazi sa grindra tako da nije to nista neuobicajeno.
Svakako treba da sednete i iskreno popricate o svemu.
Tako da naslov nemoguca veza je pogresan,moguca je...uz odredjene odluke/zrtve.
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2800406#p2800406]IMPACT napisao:[/url]Чувај жену и дете, овај, тренутни, деструктивни вид заљубљености ће проћи. Твоја депресија је први знак промене која ће у теби наступити.

Кад би твој јебач био потпуно твој и кад би све било лако, не би у теби све било тако емотивно. Он није заљубљен.Ти си му теретана. Ваша веза је немогућа, немој се заносити, правити планове, када сте заједно уживај у сваком тренутку, не мисли ни на шта друго, ово што ти се дешава јединствено је и незаборавно.

Љубав је опасна ствар јер се увек деси кад не треба, ту где смета, где јој није место, за друге је отров који не сме да се излије...
Немаш шта да говориш жени а ни он својој, родитељи, средина, примитивци око вас, за час ћеш све изгубити.

Млад си,не брини, биће још свега и свачега...
Aha znaci ovako tebi je sasvim ok da se on trpa sa likom koji je ozenjen (lik je sebe zatvorio u veciti zatvor laganja sebe i svoje zene i dece,autohomofobija najgore vrste) i onda ces sutra da kenjas kakao mrzis ormaruse itd,a da ne pominjem sto podryavas da njih dvojica varaju tu ženu i decu jer je to zabranjena ljubav i to je tako swatko i treba to čuvati od primitivaca ?!?! Meni je primitvno kakao se njih dvojica ponašaju prema toj deci i ženi...nemam komentara dalje
Korisnikov avatar
By IMPACT
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2800426#p2800426]Torry napisao:[/url]Jeste, previse je ovde osudjivanja, samo zato sto nije po njihovim "pravilima"

Разумети другога не значи и правдати његове поступке.

С обзиром на ову ситуацију и ове околности и даље мислим да се из ње мора изаћи без аутовања.

Шта би се добило? Ништа. Шта се губи? Све.
Korisnikov avatar
By gossip
Apsolutno ne moraju da se out-uju svojim devojkama ali svakako bi trebali da okoncaju veze ako zele da budu zajedno i srecni.
Korisnikov avatar
By Swann
Been there, done that...

Bio sa oženjenim tri godine, najgore tri godine u životu... Da mi je ova pamet...odjebao bih ga prvog dana... samo bio prvi kojeg sam voleo...a danas je jedini kojeg prezirem...
Korisnikov avatar
By maww
jebeno je mnogo, istina je da svi mi biramo kakvi cemo biti, sta cemo raditi i kako se ponasalti... ovo nije nesto cime se ponosim sigurno, osudu razumem, prihvatam je i zasluzujem... ne mogu se opravdati nikad, a iskreno i ne zelim, svestan sam svega...mozda kad bi znali i njegov i moj zivot mozda bi neko i razumeo malo vise ali...jbg, sami smo birali.

uglavnom, stvari su manje više iste, zrtva je ogromna, ulog je prevelik, nije lako nista promeniti, nazalost trebalo je sa 17-18 staviti stvari na svoje mesto, sad trenutno ja vise izlaza nemam, a on jos manje. sad sta ce doneti vreme, a verovatno i izvesno, moze samo zavrsiti odnos između njega i mene...
Korisnikov avatar
By IMPACT
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2800481#p2800481]maww napisao:[/url]jebeno je mnogo, istina je da svi mi biramo kakvi cemo biti, sta cemo raditi i kako se ponasalti... ovo nije nesto cime se ponosim sigurno, osudu razumem, prihvatam je i zasluzujem... ne mogu se opravdati nikad, a iskreno i ne zelim, svestan sam svega...mozda kad bi znali i njegov i moj zivot mozda bi neko i razumeo malo vise ali...jbg, sami smo birali.

uglavnom, stvari su manje više iste, zrtva je ogromna, ulog je prevelik, nije lako nista promeniti, nazalost trebalo je sa 17-18 staviti stvari na svoje mesto, sad trenutno ja vise izlaza nemam, a on jos manje. sad sta ce doneti vreme, a verovatno i izvesno, moze samo zavrsiti odnos između njega i mene...
Доста тог самопрезира ниси ти ништа КРИВ.

Нек на мене саспу дрвље и камење, ствар видим овако:

И поред ''срећне'' везе, жене и детета, десило ти се ''ОНО ШТО НИЈЕ СМЕЛО ДА ТИ СЕ ДЕСИ'' а ја знам да ти то своје дете и ту жену волиш и даље и да зато осећаш грижу савести јер не желиш да их повредиш и изгубиш и да се ниси заљубио из злобе и пакости или егоизма него да се то ДЕСИЛО и то што ти се десило је дивно ако је то заиста ЉУБАВ.

То што тренутно преживљаваш многи су прошли. Нема ту правила, морала, дечко ти се свидео, секс је био добар, хтео си поново да га видиш, ниси о њему знао ништа, хтео је поново да те види, причали сте, зезали се он је ОК, после је све постало више од самога секса, он је леп и интересантан, плус су вам сличне приче, то што ти је све ово избегло контроли је НОРМАЛНО.

Е сад твоја заљубљеност, ако не умеш да је контролишеш и ако постанеш посесиван је оно што је овде најопасније. Релативно су срећни они геј парови који у Србији живе у скривеним везама. Нажалост.

Не буди егоиста мисли на вашу децу пре свега, на њега и ваше супруге. Нећете никада (не знам да ли живиш у малом месту у коме се сви знају) ти и он у Србији бити аутован срећан геј пар. Никада.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!