Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Moj zadnji kontakt sa produktima Brut 33 je bio u prvom ili drugom srednje. Tko zna na sto to sad lici.

Mada vjerujem da bi mi srce zaigralo da opet naidjem na 33 kao dezodorans koji je trajao mirisno kao top parfem. Asocira me na jedan ekstra period.
Korisnikov avatar
By Sunce
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2796810#p2796810]Kragi napisao:[/url]Zato sto je sranje. ^^
Razlika izmedju kolonjske vode i parfema je u koncentraciji note u bocici, ne i sastavu te note. Imas toliko kvalitetne edc da su bolje od nekih edp. Znaci, jedan Faberge je pravio Brut pre vise od pola veka pa toj kolonjskoj vodi mnogi parfemi ne mogu ni da prismrde do dan danas.
Znaci, nije fora u kolonjskoj nego u sranju. Znaci sranju koju plasira prestizni Dior. Sranju na kub.
Da je taj parfem proizveo npr La Coste niko ga ne bi ni primetio realno, ali posto je Dior onda su ti citrusi dopadljivi. To je verovatno zato sto je Diorov limun kvalitetniji od ovog iz Maxija i Idee.
I zabole mene sta se tebi svidja, jer ako ti je lakse da das pare za bocicu sranja nego da iscedis limun ili kupis etarsko ulje limuna pa to stavis kao parfem, ti daj. I meni tu nista ne smeta. Ne znam odakle ti to?
Uopste mi ne smeta sto je tebi limun sam po sebi super parfem, meni je sranje cak i kad ga upakuje Dior. Sta ces. (:
A i volim staru skolu parfema i retko kad mi se dopadne nesto sto se danas stancuje samo da bi se uzele pare. Sta ces opet (:

P.S.
Znam da je bergamot a ne limun ali je limun i skroz je sranje i dalje :D
Kako si ti nervozan. Preterujes. :mama: Necu citati do kraja ovde tvoje gluposti.
By Kragi
Zabole me, ja cu svaki put pisati o snobovskom proseravanju necijeg nosa na parfem koji vise ide kao zacin za salati u nekom restoranu nego sto sluzi svojoj svrsi.
Bas mi ide na kurac kad neko, sa tako istancanim ukusom, razume i shvati njegovu sadrzajnost i poentu pa krene da jede govna o papreno skupom sranju iz Diora.
Da se covek ispisa u bocicu sa natpisom Dior neki bi nasli razlog da mirisu na urin i da za to jos i plate.
A to da li ces ti citati ili neces mi je najmanje bitno pravo da ti kazem.
Korisnikov avatar
By Sunce
I mene zabole kurac sta ti mislis, Kragi.

Ljudi su razliciti. Vole ono sto ti ne volis. Ne histerisi vise, CK Kragi! Naporan si.
By Kragi
Dior to malo cesce radi u poslednje vreme? :smeh:
Ne, samo mi je super kad je neko tako iskren kao Igor i sto kao neko "strucan" potvrdi tu moju tezu da se nekad stvari prodaju zbog imena a ne sadrzaja. Istini za volju nije rec o istom parfemu, niti ja znam kako ovo cudo mirise. :neznam:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Uzeh neki Versace Eros, pomalo jak i sladunjav, ali ako se manje stavi deluje simpatično :D
Mada nisam imao živce da biram. pomirisao sam nekih 10tak, sve mi se pomešalo u nosu i učinilo mi se da ovaj najbolje miriše :lol:
By Kragi
Pa sladak je zbog vanile koja u dva od cetiri Versace fuzera bas dominira, samo sto je ublaze ovde mentom a kod Blue Jeansa lavandom (inace meni dopadljivija opcija) pa onda to ne bude slatko kao kod nekih drugih parfema ili vanila jelkica za auto recimo.
Sad mene zivo zanima sta to covek sve proba pa se odluci za Eros recimo?
Ne, zato sto mislim da je ovaj los, naprotiv pristojan fuzer koji prolazi za sve (zimi prskas vise, leti manje) nego cisto komparacije radi.
A kad testiras nikad vise od 3. Retki su nosevi koji mogu da podnesu vise od toga a da im se sve ne izmesa.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2797893#p2797893]alexandermagic napisao:[/url]Otidji u parfumeriju, omirisi tester i priznaj da nije nesto. :ozbiljan:
Nemam neku zelju da probam bilo sta sto je novijeg datuma osim ako nije na dobru preporuku a ovde i Igor i ti kazete da je bzv. :njanjanja:
Korisnikov avatar
By Kiborg
ne mogu da se setim šta sam sve probao :D
rekao bih da je bio
trusardi blue land i way for him /gledam bočice na sajtu pa prepoznajem/
isto neki plavi versace
dolce gabana light blue
a pre neki dan u liliju ck one i neki versace u zanimljivoj plavoj bočici :D

jedan od navedenih mi je bio vrlo smrdljiv :D mislim D&G ali nisam siguran

EDIT
taj versace je blue jeans i on nije loš, a CK One mi miriše kao da je za devojčice.
By Kragi
A ja pomislio ko zna sta lik sve probao. :lol:

cK One je unisex :D a Blue Jeans ima mnogo prakticnije pakovanje od Erosa iako je slabije postojan i ima slabiju auru (nema tu jacinu) i rekao bih za nijansu je lezerniji te i namenjen mladjoj populaciji.

Slika

Ali, dolazi u metalnoj valjkastoj kutiji pa se u njoj mogu drzati sitnice tipa power bank, otg kabl sa citacem kartica, sd kartice i sl stvari. :sweet:
Eros je bezvezan, posebno za muskarca koji se bavi ozbiljnim zanimanjem i u stalnom je kontaktu sa ljudima. Dior Homme bi bio optimalan izbor.
Slika
Ili Terre d'Hermès.

Blue Jeans je bas za tinejdzere, prijatan i brzo isparljiv. Idealan za proljece i jesen.
Korisnikov avatar
By Insorcer
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2797881#p2797881]Kragi napisao:[/url]Dior to malo cesce radi u poslednje vreme? :smeh:
Ne, samo mi je super kad je neko tako iskren kao Igor i sto kao neko "strucan" potvrdi tu moju tezu da se nekad stvari prodaju zbog imena a ne sadrzaja. Istini za volju nije rec o istom parfemu, niti ja znam kako ovo cudo mirise. :neznam:

Igor serenda, plus iznosi neistine o deppovom životu.
poročan je oduvek, isto kao što izgleda brutalno uvek... I Souvage je očito parfem koji štipa pederske noseve. Već druga godina kako ga koristim i jedini je pretnja da mi zameni višedecenijski favorit, Boss bottled.

:sarana:
By Kragi
^ Pa doubro ok, tebi se eto svidza.
Znam da ga koristis ;)

@medzik: meni je eros, kao sto sam rekao pristojan. Ni manje, ni vise od toga. Jedino sto sam pomislio da je probao KoZnaSta pa izabrao njega ali u konkurenciji one i light blue je ipak dobar izbor.
Sad, sta licno njemu valja u to ne ulazim mada ga ni ja ne bih nosio kao signature.
Za Blue Jeans si u pravu, mada je i on pre 20ak godina bio mnogo pistojaniji nego sad. Meni moze da prodje i leti, nocu kada je svezije. Outdoor, nije mi za zatvoren prostor i klasican izlazak.
Korisnikov avatar
By Sunce
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2797881#p2797881]Kragi napisao:[/url]Dior to malo cesce radi u poslednje vreme? :smeh:
Dior Homme iz 2005. godine mi se mnogo dopada. Tu se sa magicom slazem.

Dior Dune je divan letnji parfem.

Dior Cologne je odlican za leto.

Ova tri Diorova mi se dopadaju.

Sauvage mi je prejak i nekako me iritira kada ispari. Na pocetku je svez, a kasnije vladaju zacinske biljke. Neka paralela sa Chanel Blue moze da se primeti. Medjutim, nekako mi se cini da savrseno ide sa INSORCER-om.

Kragi, ne volim mnogo da menjam parfeme. Trenutno koristim samo Chanel Allure Homme Édition Blanche. Dior Cologne sam imao pre tri godine.

magic, da li si probao Valentino?

https://www.fragrantica.com/perfume/Val ... 19558.html" target="_blank

Dopada mi se!
By Kragi
Dobro :ozbiljan:
Cisto napomene radi, ja stvarno ne podnosim ni flankere a to je ono kad neka kuca vec postojeci parfem modifikuje kako bi ga priblizila masama koji nisu ciljna grupa za original notu. Tako imas jedan osnovni parfem i hiljade verzija istog te za leto, te za noc, te za dan, te za mladje, te za starije, te ovo, te ono kurac palac (:
Allure je Allure, nema tu edition ovaj onaj, sport, sport extreme, picke materine i caletovi kurci. Ali ok, tebi se svidja pa ga koristi niko ti ne brani.

Mozda bi mog'o da se vratis na Obsession? :shmi:

Nego, medzik je l' si prob'o Valentino?
Korisnikov avatar
By Insorcer
potpuno... kontam da je ewan mcgregor u velvet goldmine slično mirisao dok se poliva medom.
Korisnikov avatar
By Sunce
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2798691#p2798691]Insorcer napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2797881#p2797881]Kragi napisao:[/url]Dior to malo cesce radi u poslednje vreme? :smeh:

Igor serenda, plus iznosi neistine o deppovom životu.
poročan je oduvek, isto kao što izgleda brutalno uvek... I
:sarana:
Jos da kupis njegov stan...

http://www.mansionglobal.com/articles/4 ... c_affluent" target="_blank
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!