Zato sto je sranje.
Razlika izmedju kolonjske vode i parfema je u koncentraciji note u bocici, ne i sastavu te note. Imas toliko kvalitetne edc da su bolje od nekih edp. Znaci, jedan Faberge je pravio Brut pre vise od pola veka pa toj kolonjskoj vodi mnogi parfemi ne mogu ni da prismrde do dan danas.
Znaci, nije fora u kolonjskoj nego u sranju. Znaci sranju koju plasira prestizni Dior. Sranju na kub.
Da je taj parfem proizveo npr La Coste niko ga ne bi ni primetio realno, ali posto je Dior onda su ti citrusi dopadljivi. To je verovatno zato sto je Diorov limun kvalitetniji od ovog iz Maxija i Idee.
I zabole mene sta se tebi svidja, jer ako ti je lakse da das pare za bocicu sranja nego da iscedis limun ili kupis etarsko ulje limuna pa to stavis kao parfem, ti daj. I meni tu nista ne smeta. Ne znam odakle ti to?
Uopste mi ne smeta sto je tebi limun sam po sebi super parfem, meni je sranje cak i kad ga upakuje Dior. Sta ces. (:
A i volim staru skolu parfema i retko kad mi se dopadne nesto sto se danas stancuje samo da bi se uzele pare. Sta ces opet (:
P.S.
Znam da je bergamot a ne limun ali je limun i skroz je sranje i dalje