Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791639#p2791639]heksagon123 napisao:[/url]:) , bravo, dobro si to opisala , tako bi to nekako i bilo u realnosti.:)..iako ako su obje osobe uravnotežene i zrele, ne bi trebalo bit previše problema.. ja osobno sam jako odana osoba i evo, ja nikad ne prekidan vezu, mislim, nisam previše zahtjevna a i nikad mi se nije toliko zamjerila ova druga da bih baš to morala ja prva raskrstit, ali da saznam za nevjeru na licu mjesta bih raskrstila prva jer to bi me BAŠ jako povrijedilo.. i ne volim,a čula sam za takve veze , cure koje ja volim zvat " piški mi se, kaki mi se" :D - to su one sa promjenma raspoloženja, toplo, hladno. Danas prekida, sutra ne bi, za mjesec dana opet prekida.. ma daj, čula sam za takakv par , ja bih lijepo prekinula odma i gotovo. Nemam strpljenja za takve igrice nezrelih žena koje ne znaju šta žele
Inače, mene uvijek ostavi ova druga ,a ja im uvijek odgovorim samo "OK", što ih ostavi bez teksta. Mislim povrijedi to mene, ali nemam želju o tome govorit niti previše značaja tome pridodavat i remetit svoj duševni mir.Ne volim raditi prevelike drame i uvijek cijenim mišljenje svoje drage, pogotovo ako kaže da ne osjeća ništa prema meni , to mi je onda definitivan razlog za prekid... Bgd lezbacha, činiš se super cura, želim ti svu sreću da vratiš svoju bivšu ukoliko to je stalo do nje i što je najbitnije, ukoliko je razlog prekida neka sitnica koju lako riješite. :)
Potpuno se slazem sa tobom. Hvala ti, jeste mi zaista stalo do nje, a znam da je i njoj do mene, ali nas je previse nagomilanih sitnica rastavilo na neko vreme, medjutim, cujemo se, treba da se i vidimo, i Bogu hvala, ponovo se zblizavamo, jer se zaista volimo, te se nadam pomirenju u skorije vreme, jer u njoj vidim Onu pravu.
I ja sam verna i odana, i smatram prevaru najvecom izdajom, tako da te potpuno razumem, tako nesto nikad ne bih oprostila. I, takodje ja nijednu nisam ostavila, uvek su mene ostavljale. Naravno, dostojanstveno sam reagovala na raskid, iako mi se dusa kidala, mada nijednoj to nisam dozvolila da primeti. Isto tako, ne podnosim one devojke koje svakodnevnim oscilacijama svojih stavova i raspolozenja, ruse vezu u kojoj su, tako da se i po tom pitanju slazem sa tobom. :) Sto se tice butch- butch veza, ja sam ti okvirno, neke najvaznije stavke opisala, odnosno, kako to, zapravo, u realnosti izgleda, iz licnog primera veze mene i moje (valjda uskoro vise ne bivse, nego ponovo sadasnje) devojke. :) Nadam se da su informacije korisne :wink:
I ti meni delujes zaista super, i, drago mi je sto se mozemo ovako lepo razumeti i razgovarati :grin:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791637#p2791637]Over the rainbow napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791572#p2791572]Bgd Lezbacha napisao:[/url]Iskreno, jeste cinjenica da smo sve mi lezbejke zapravo butch.
:wtf:

Edit:
@Bgd Lezbacha, postoji opcija 'edit post' koju bi valjalo iskoristiti, a ne da pises 15 postova uzastopno.
E, sta se cudis kada je realno da su sve prave lezbejke zapravo butch, ako vec govorimo o kategorizacijama. Osim toga, pisala sam nekoliko postova uzastopno zato sto sam tako htela, a ne zato sto ne znam za opciju 'edit post'.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Cudim se zato sto sam bila u vezi sa devojkama koje su sve, samo nisu buc. :radosnice:
________
Bez obzira sto nesto zapravo pises, pisanje i po vise postova uzastopno, se smatra spamom. (hint - procitaj pravilnik)
Smatraj ovo za usmenu opomenu. :)
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791632#p2791632]Hys. napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791575#p2791575]Bgd Lezbacha napisao:[/url]A butch- fem veze, realno, uvek i jesu na isti kalup- mi se polomimo oko njih, a one nas kad- tad zeznu, i odjebu :ozbiljan:
evo 8 godina i nikako da zeznem i odjebem "moju" butchicu :nerd:
Hys, ako si femica, znaj da mi butchice znamo da ce femica uvek naci neki nacin da nas zeza i dobije ono sto zeli, jer vi pucate na ono sto cini nas butch identitet- prvenstveno, zastitnicki ,,macho" instinkt, i zelja za isticanjem fizicke snage (dakle, pomeracemo vam namestaj non- stop, iako za tim nema neke realne potrebe, jer je to nesto sto svakako ne mozete vi, a i na sta lici to da se femica drnda oko fizickih poslova? :evilgrin: :grin: , a ovo je samo jedan (najcesci) primer u moru primera fem manipulacija). :wink:
By Bgd Lezbacha
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791646#p2791646]Over the rainbow napisao:[/url]Cudim se zato sto sam bila u vezi sa devojkama koje su sve, samo nisu buc. :radosnice:
________
Bez obzira sto nesto zapravo pises, pisanje i po vise postova uzastopno, se smatra spamom. (hint - procitaj pravilnik)
Smatraj ovo za usmenu opomenu. :)
1) Nisam to za spam znala. Hvala, jer mi spam nije bio cilj;
2) Mozda zato sto nisi bila u butch- butch vezi, zato i ne shvatas funkcionisanje iste, mozda ti je to zato zbunjujuca pojava. Ako cemo vec da se bavimo kategorizacijama butch i fem. :)
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Je li može više živeti i disati heteropatrijarhat u perverznoj modifikaciji na sosptveni život?

Meni žao, zato što će uvek biti i ostati podguzna muva strejterima. :(
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791649#p2791649]Bgd Lezbacha napisao:[/url]Hys, ako si femica, znaj da mi butchice znamo da ce femica uvek naci neki nacin da nas zeza i dobije ono sto zeli, jer vi pucate na ono sto cini nas butch identitet- prvenstveno, zastitnicki ,,macho" instinkt, i zelja za isticanjem fizicke snage (dakle, pomeracemo vam namestaj non- stop, iako za tim nema neke realne potrebe, jer je to nesto sto svakako ne mozete vi, a i na sta lici to da se femica drnda oko fizickih poslova? :evilgrin: :grin: , a ovo je samo jedan (najcesci) primer u moru primera fem manipulacija). :wink:
moja draga i ja (femice) moramo da sedimo na podu i jedemo jer ne možemo da pomerimo stolice kako bismo lepo uz sto sele. u potrazi smo za butch devojkom koja će nam pomoći da pomerimo nameštaj i živimo normalno.

hvala ti što si nam pomogla da shvatimo koliko smo hendikepirane i da imamo uslov za invalidsku penziju
Mene je moja bivša ostavila prije godinu dana, da bih je se sjetila prije pet dana,a ona se u tramvaju nacrtala skupa samnom rano u juto, prije četiri dana, što je bilo moram priznatii željeno s moje strane, ali i presmiješno. Naime, moja bivša nosila baš tada neki kimono svileni što me podsjetilo na gejšu i da stvar bude gore, na mom mobitelu se baš u tom trenutku osvanu pjesma sastrane "Moja draga sad je u Japanu." Moja mala sad je Sayonara, moja mala sad je Ćo Ćo san. :D Gledam je preko sunčanih naočala,slušam tu presmiješnu pjesmu i jedva se ustručavam da ne umrem od smijeha ravno tamo ispred nje,a ona me gleda jbt-e, ne skida pogled.Inače, ona mi je bila najveća ljubav, i predobro nam je bilo zajedno. Živjele smo skupa u stanu, koji mi je ona preokrenula u potpunosti, lijepo uredila - da ga nisam mogla ni prepoznat kad sam se vratila jedan dan. Ali, bili smo ko stvoreni jedno za drugo, sve je bilo vrhunac, bilo je ismjeha i komedije i puno ljubavi, ali ona nikad nije bila sa curom prije mene i nikad neće ni biti poslije vjerojatno i to je zasigurno i pravi razlog zašto je prekinula... Previše je smušena po tom pitanju,a ja se ne želim zajebavati više sa time. Navodno je ona neka biseksualka, iako ne vjerujem da će ikada zaživjeti kao "biseksualka", a ja sam shvatila da sigurno neću ostarit sa takvim tipom žena na koje palim, jer realno ništa od toga... šanse za to su kao da nađeš iglu u sijenu. Ima, ali rijetko. Lijepo je i slatko bit s njima, ali njima je to samo avantura koju će pamtit cijeli život, kao i mi.. tako da, u budućnosti, a očito mi se ne žuri, pošto sam već godinu dana solo, čekam samo ono pravo išto mislim da ima relane osnove i da bude trajno- vjerojatno sa umjereno butch curom koja je sigurna u sebe i zna svoj životni put. + oporavljam se još uvijek od ove bivše veze i trajat će to još dosta dugo i nekako mi je dobro ovako, u svom miru.
p.s "gejše se mi uvijek bile vizualno hebeno privlačne, iz meni nepoznatog razloga."
marrinija napisao:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791649#p2791649]Bgd Lezbacha napisao:[/url]Hys, ako si femica, znaj da mi butchice znamo da ce femica uvek naci neki nacin da nas zeza i dobije ono sto zeli, jer vi pucate na ono sto cini nas butch identitet- prvenstveno, zastitnicki ,,macho" instinkt, i zelja za isticanjem fizicke snage (dakle, pomeracemo vam namestaj non- stop, iako za tim nema neke realne potrebe, jer je to nesto sto svakako ne mozete vi, a i na sta lici to da se femica drnda oko fizickih poslova? :evilgrin: :grin: , a ovo je samo jedan (najcesci) primer u moru primera fem manipulacija). :wink:
moja draga i ja (femice) moramo da sedimo na podu i jedemo jer ne možemo da pomerimo stolice kako bismo lepo uz sto sele. u potrazi smo za butch devojkom koja će nam pomoći da pomerimo nameštaj i živimo normalno.

hvala ti što si nam pomogla da shvatimo koliko smo hendikepirane i da imamo uslov za invalidsku penziju
Cao zdravo, javljam se na oglas.
Zagarantovana diskrecija, zvati svakog dana posle 18h.
Broj - 062555333

Pozz :salut:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Pitanje je ko kuva u buči-buč vezama? Ko ukrašava pećinu kad se ove dve vrate iz lova? Ko sakuplja bobice? :hmm:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Jes pa da ih posle iskoristi kao što sve zle femice obično rade.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791477#p2791477]Bgd Lezbacha napisao:[/url]Samo je tesko naci butch koja voli butch, imam osecaj da je malo nas koje trazimo -sebi ravnu-, u tom smislu gledano, i pitam se gde su ove slicne meni... Mislim da nikad vise necu naci takvu kakvu sam izgubila... :placko: Nije nam vise islo, i razisle smo se, nezavisno od ovoga o cemu upravo pisem... Samo sada imam utisak da vise nigde necu naci butch koja voli butch... :rida:
Teretana?
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791649#p2791649]Bgd Lezbacha napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791632#p2791632]Hys. napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791575#p2791575]Bgd Lezbacha napisao:[/url]
Hys, ako si femica, znaj da mi butchice znamo da ce femica uvek naci neki nacin da nas zeza i dobije ono sto zeli, jer vi pucate na ono sto cini nas butch identitet- prvenstveno, zastitnicki ,,macho" instinkt, i zelja za isticanjem fizicke snage (dakle, pomeracemo vam namestaj non- stop, iako za tim nema neke realne potrebe, jer je to nesto sto svakako ne mozete vi, a i na sta lici to da se femica drnda oko fizickih poslova? :evilgrin: :grin: , a ovo je samo jedan (najcesci) primer u moru primera fem manipulacija). :wink:
Ovaj post je problematican on so many levels. Je l' to onda znaci da i fem strejt devojke ne mogu normalno da zive, jer su nesposobne da obavljaju fizicke poslove dok ne nadju decka koji ce to raditi za njih? E to je uvreda, lezbacho, a ne ono sto ti nazivas uvredama. Prosto se zgrozim kad naletim na zenu koja o drugim zenama misli i govori tako. :regan:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791663#p2791663]heksagon123 napisao:[/url]Mene je moja bivša ostavila prije godinu dana, da bih je se sjetila prije pet dana,a ona se u tramvaju nacrtala skupa samnom rano u juto, prije četiri dana, što je bilo moram priznatii željeno s moje strane, ali i presmiješno. Naime, moja bivša nosila baš tada neki kimono svileni što me podsjetilo na gejšu i da stvar bude gore, na mom mobitelu se baš u tom trenutku osvanu pjesma sastrane "Moja draga sad je u Japanu." Moja mala sad je Sayonara, moja mala sad je Ćo Ćo san. :D Gledam je preko sunčanih naočala,slušam tu presmiješnu pjesmu i jedva se ustručavam da ne umrem od smijeha ravno tamo ispred nje,a ona me gleda jbt-e, ne skida pogled.Inače, ona mi je bila najveća ljubav, i predobro nam je bilo zajedno. Živjele smo skupa u stanu, koji mi je ona preokrenula u potpunosti, lijepo uredila - da ga nisam mogla ni prepoznat kad sam se vratila jedan dan. Ali, bili smo ko stvoreni jedno za drugo, sve je bilo vrhunac, bilo je ismjeha i komedije i puno ljubavi, ali ona nikad nije bila sa curom prije mene i nikad neće ni biti poslije vjerojatno i to je zasigurno i pravi razlog zašto je prekinula... Previše je smušena po tom pitanju,a ja se ne želim zajebavati više sa time. Navodno je ona neka biseksualka, iako ne vjerujem da će ikada zaživjeti kao "biseksualka", a ja sam shvatila da sigurno neću ostarit sa takvim tipom žena na koje palim, jer realno ništa od toga... šanse za to su kao da nađeš iglu u sijenu. Ima, ali rijetko. Lijepo je i slatko bit s njima, ali njima je to samo avantura koju će pamtit cijeli život, kao i mi.. tako da, u budućnosti, a očito mi se ne žuri, pošto sam već godinu dana solo, čekam samo ono pravo išto mislim da ima relane osnove i da bude trajno- vjerojatno sa umjereno butch curom koja je sigurna u sebe i zna svoj životni put. + oporavljam se još uvijek od ove bivše veze i trajat će to još dosta dugo i nekako mi je dobro ovako, u svom miru.
p.s "gejše se mi uvijek bile vizualno hebeno privlačne, iz meni nepoznatog razloga."
Razumem te potpuno, jer sam pre ove devojke (obe smo butch) imala devojku (govorimo o ozbiljnim vezama, ne o kombinacijama za jedan/dva/tri puta, koje sam isto imala, ali, te devojke su bile samo to- kombinacije), sa kojom sam bila 2,5 godine u vezi. Bila je fem, i ostavila me uz reci da zeli pravog muskarca, a ne njegovu imitaciju (sta god joj to znacilo, jer, iskreno, ne znam od kada je butch lezbejka imitacija muskarca, to je potpuni apsurd). Kada me je ostavila, bila sam ubivena, pogotovo sto smo se u skoli sretale skoro svakodnevno (isle smo u istu skolu), pa mi je dodatno bilo tesko, jer sam je vidjala maltene svakog dana, a nju je bolelo uvo za mene, kao da me nikad ni nije zapravo volela... Tako da, potpuno te razumem. Sada kada je vidim, samo se setim lepih stvari iz nase veze, pa se setim da me je ostavila (naravno, vec dugo nista ne osecam prema njoj, tako da mi te uspomene vise nisu bolne, niti mi vise bude ikakve osecaje u vezi nje i nase veze nekad). A jedna smesna situacija sa njom (par godina posle raskida), je bila kada mi je upala na prezentaciju koju sam drzala na fakultetu, i zabagovala se kada je videla ko drzi tu prezentaciju (ja), i samo izasla iz hale. Ja sam se pravila da je nisam ni videla, iako sam se suzdrzavala da u sred svog izlaganja ne umrem od smeha :lol: Boze, pa koliko rasejana je bila da ne procita ko drzi prezentaciju na temu koja je nju ocigledno zanimala (strucna tema je u pitanju). Navodno (kako sam kasnije saznala), nije ni gledala ime osobe koja ce drzati tu prezentaciju (a sve je lepo na obavestenju o prezentaciji, na oglasnoj tabli bilo napisano). Znaci, haos. :lol: No, ona je proslost, a zena koju sada volim, Ona prava. Zato se i nadam pomirenju u skorije vreme...
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791663#p2791663]heksagon123 napisao:[/url]Mene je moja bivša ostavila prije godinu dana, da bih je se sjetila prije pet dana,a ona se u tramvaju nacrtala skupa samnom rano u juto, prije četiri dana, što je bilo moram priznatii željeno s moje strane, ali i presmiješno. Naime, moja bivša nosila baš tada neki kimono svileni što me podsjetilo na gejšu i da stvar bude gore, na mom mobitelu se baš u tom trenutku osvanu pjesma sastrane "Moja draga sad je u Japanu." Moja mala sad je Sayonara, moja mala sad je Ćo Ćo san. :D Gledam je preko sunčanih naočala,slušam tu presmiješnu pjesmu i jedva se ustručavam da ne umrem od smijeha ravno tamo ispred nje,a ona me gleda jbt-e, ne skida pogled.Inače, ona mi je bila najveća ljubav, i predobro nam je bilo zajedno. Živjele smo skupa u stanu, koji mi je ona preokrenula u potpunosti, lijepo uredila - da ga nisam mogla ni prepoznat kad sam se vratila jedan dan. Ali, bili smo ko stvoreni jedno za drugo, sve je bilo vrhunac, bilo je ismjeha i komedije i puno ljubavi, ali ona nikad nije bila sa curom prije mene i nikad neće ni biti poslije vjerojatno i to je zasigurno i pravi razlog zašto je prekinula... Previše je smušena po tom pitanju,a ja se ne želim zajebavati više sa time. Navodno je ona neka biseksualka, iako ne vjerujem da će ikada zaživjeti kao "biseksualka", a ja sam shvatila da sigurno neću ostarit sa takvim tipom žena na koje palim, jer realno ništa od toga... šanse za to su kao da nađeš iglu u sijenu. Ima, ali rijetko. Lijepo je i slatko bit s njima, ali njima je to samo avantura koju će pamtit cijeli život, kao i mi.. tako da, u budućnosti, a očito mi se ne žuri, pošto sam već godinu dana solo, čekam samo ono pravo išto mislim da ima relane osnove i da bude trajno- vjerojatno sa umjereno butch curom koja je sigurna u sebe i zna svoj životni put. + oporavljam se još uvijek od ove bivše veze i trajat će to još dosta dugo i nekako mi je dobro ovako, u svom miru.
Razumem te potpuno, jer sam pre ove devojke (obe smo butch) imala devojku (govorimo o ozbiljnim vezama, ne o kombinacijama za jedan/dva/tri puta, koje sam isto imala, ali, te devojke su bile samo to- kombinacije), sa kojom sam bila 2,5 godine u vezi. Bila je fem, i ostavila me uz reci da zeli pravog muskarca, a ne njegovu imitaciju (sta god joj to znacilo, jer, iskreno, ne znam od kada je butch lezbejka imitacija muskarca, to je potpuni apsurd). Kada me je ostavila, bila sam ubivena, pogotovo sto smo se u skoli sretale skoro svakodnevno (isle smo u istu skolu), pa mi je dodatno bilo tesko, jer sam je vidjala maltene svakog dana, a nju je bolelo uvo za mene, kao da me nikad ni nije zapravo volela... Tako da, potpuno te razumem. Sada kada je vidim, samo se setim lepih stvari iz nase veze, pa se setim da me je ostavila (naravno, vec dugo nista ne osecam prema njoj, tako da mi te uspomene vise nisu bolne, niti mi vise bude ikakve osecaje u vezi nje i nase veze nekad). A jedna smesna situacija sa njom (par godina posle raskida), je bila kada mi je upala na prezentaciju koju sam drzala na fakultetu, i zabagovala se kada je videla ko drzi tu prezentaciju (ja), i samo izasla iz hale. Ja sam se pravila da je nisam ni videla, iako sam se suzdrzavala da u sred svog izlaganja ne umrem od smeha :lol: Boze, pa koliko rasejana je bila da ne procita ko drzi prezentaciju na temu koja je nju ocigledno zanimala (strucna tema je u pitanju). Navodno (kako sam kasnije saznala), nije ni gledala ime osobe koja ce drzati tu prezentaciju (a sve je lepo na obavestenju o prezentaciji, na oglasnoj tabli bilo napisano). Znaci, haos. :lol: No, ona je proslost, a zena koju sada volim, Ona prava. Zato se i nadam pomirenju u skorije vreme...
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791687#p2791687]DarkPrincess94 napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791649#p2791649]Bgd Lezbacha napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791575#p2791575]Bgd Lezbacha napisao:[/url]
Ovaj post je problematican on so many levels. Je l' to onda znaci da i fem strejt devojke ne mogu normalno da zive, jer su nesposobne da obavljaju fizicke poslove dok ne nadju decka koji ce to raditi za njih? E to je uvreda, lezbacho, a ne ono sto ti nazivas uvredama. Prosto se zgrozim kad naletim na zenu koja o drugim zenama misli i govori tako. :regan:
Vidim da ima vas koji me niste razumeli. Kada je u vezi sa butch, svaka femica gleda da ima i neku prakticnu korist od butch sa kojom je. Govorim iz licnog iskustva sa femicama. Time nisam niti mislila, niti rekla da su fem/str8 zene fizicki nesposobne, nego da nece da se drndaju oko fizikalisanja, kada vec imaju butch zenu pored sebe.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791686#p2791686]Mindphaser napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791477#p2791477]Bgd Lezbacha napisao:[/url]Samo je tesko naci butch koja voli butch, imam osecaj da je malo nas koje trazimo -sebi ravnu-, u tom smislu gledano, i pitam se gde su ove slicne meni... Mislim da nikad vise necu naci takvu kakvu sam izgubila... :placko: Nije nam vise islo, i razisle smo se, nezavisno od ovoga o cemu upravo pisem... Samo sada imam utisak da vise nigde necu naci butch koja voli butch... :rida:
Teretana?
Hahaha, verovatno :smeh:
"Vidim da ima vas koji me niste razumeli. Kada je u vezi sa butch, svaka femica gleda da ima i neku prakticnu korist od butch sa kojom je. Govorim iz licnog iskustva sa femicama. Time nisam niti mislila, niti rekla da su fem/str8 zene fizicki nesposobne, nego da nece da se drndaju oko fizikalisanja, kada vec imaju butch zenu pored sebe."

Ne znam. Mi svakodnevno nosimo trokrilne ormare levo desno, iz sobe u hodnik pa odatle u dnevni pa opet sobu, i tako u krug, o policama da i ne govorim - samo tako. Vise i nemamo problema da fizikalisemo po stanu. Nismo ni buc ni fem, ne znam sta smo. Evoluirale smo u neku novu kategoriju izgleda.
Korisnikov avatar
By Hys.
^
^ oftopik al zasto pobogu stalno pomerate orman :lol:
Zato sto je Galateja nezadovoljna i asortimanom namestaja kao i rasporedom, a iskreno ni jedno ni drugo nisu bog zna sta, ali to nam je sto nam je - jos samo da je ubedim u to. Valjda konta ako mi to stalno prebacujemo i menjamo raspored bice lepse, sto naravno nije. :D
Inace samo u okviru ove zgrade gde jesmo, za pet godina smo promenile 3 stana. U ovoj istoj zgradi. Ja dobila artritis. Evo, moli me 3 meseca da bacimo TV, onaj stari, tezak. Ne sluzi nam nicemu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!