- 17 Jun 2017, 22:46
I ja sam verna i odana, i smatram prevaru najvecom izdajom, tako da te potpuno razumem, tako nesto nikad ne bih oprostila. I, takodje ja nijednu nisam ostavila, uvek su mene ostavljale. Naravno, dostojanstveno sam reagovala na raskid, iako mi se dusa kidala, mada nijednoj to nisam dozvolila da primeti. Isto tako, ne podnosim one devojke koje svakodnevnim oscilacijama svojih stavova i raspolozenja, ruse vezu u kojoj su, tako da se i po tom pitanju slazem sa tobom.
Sto se tice butch- butch veza, ja sam ti okvirno, neke najvaznije stavke opisala, odnosno, kako to, zapravo, u realnosti izgleda, iz licnog primera veze mene i moje (valjda uskoro vise ne bivse, nego ponovo sadasnje) devojke.
Nadam se da su informacije korisne
I ti meni delujes zaista super, i, drago mi je sto se mozemo ovako lepo razumeti i razgovarati
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791639#p2791639]heksagon123 napisao:[/url]Potpuno se slazem sa tobom. Hvala ti, jeste mi zaista stalo do nje, a znam da je i njoj do mene, ali nas je previse nagomilanih sitnica rastavilo na neko vreme, medjutim, cujemo se, treba da se i vidimo, i Bogu hvala, ponovo se zblizavamo, jer se zaista volimo, te se nadam pomirenju u skorije vreme, jer u njoj vidim Onu pravu., bravo, dobro si to opisala , tako bi to nekako i bilo u realnosti.
..iako ako su obje osobe uravnotežene i zrele, ne bi trebalo bit previše problema.. ja osobno sam jako odana osoba i evo, ja nikad ne prekidan vezu, mislim, nisam previše zahtjevna a i nikad mi se nije toliko zamjerila ova druga da bih baš to morala ja prva raskrstit, ali da saznam za nevjeru na licu mjesta bih raskrstila prva jer to bi me BAŠ jako povrijedilo.. i ne volim,a čula sam za takve veze , cure koje ja volim zvat " piški mi se, kaki mi se"
- to su one sa promjenma raspoloženja, toplo, hladno. Danas prekida, sutra ne bi, za mjesec dana opet prekida.. ma daj, čula sam za takakv par , ja bih lijepo prekinula odma i gotovo. Nemam strpljenja za takve igrice nezrelih žena koje ne znaju šta žele
Inače, mene uvijek ostavi ova druga ,a ja im uvijek odgovorim samo "OK", što ih ostavi bez teksta. Mislim povrijedi to mene, ali nemam želju o tome govorit niti previše značaja tome pridodavat i remetit svoj duševni mir.Ne volim raditi prevelike drame i uvijek cijenim mišljenje svoje drage, pogotovo ako kaže da ne osjeća ništa prema meni , to mi je onda definitivan razlog za prekid... Bgd lezbacha, činiš se super cura, želim ti svu sreću da vratiš svoju bivšu ukoliko to je stalo do nje i što je najbitnije, ukoliko je razlog prekida neka sitnica koju lako riješite.
I ja sam verna i odana, i smatram prevaru najvecom izdajom, tako da te potpuno razumem, tako nesto nikad ne bih oprostila. I, takodje ja nijednu nisam ostavila, uvek su mene ostavljale. Naravno, dostojanstveno sam reagovala na raskid, iako mi se dusa kidala, mada nijednoj to nisam dozvolila da primeti. Isto tako, ne podnosim one devojke koje svakodnevnim oscilacijama svojih stavova i raspolozenja, ruse vezu u kojoj su, tako da se i po tom pitanju slazem sa tobom.

I ti meni delujes zaista super, i, drago mi je sto se mozemo ovako lepo razumeti i razgovarati