Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By bora_bora
U dopisivanju izbjegavam klasično započinjanje priče – koji si kvart? Šta voliš? Odakle si? Šta se radi? Ima li kišeee? To mi užasno ide na živce i uvijek sugovorniku pristupam na neki individualan, zanimljiv način tipa ''ajde pakiraj se, idemo na pecanje XD ''. Inače sam zafrkant i u stvarnosti tako da nije da se previše trudim ili glumatam. Drugim riječima, ako sam zainteresiran, to i pokažem. O ''onim'' stvarima u upoznavanju nema ni riječi jer imam dojam da svi samo o tome , a i da odbijem one koji su se s tom namjerom javili. Nisam promiskuitetan. Volim se seksati, ali ne volim o tome tipkati/slati slikice itd.

Susreti su najčešće negdje u gradu ili kafić ili neka šetnja gdje baš možemo razgovarati i upoznati se. Gej stvari i lifestyle ni ne spominjem i ne osjećam se preugodno pričati o tome, pogotovo pri upoznavanju, već se fokusiram na tu osobu šta voli/ne voli. Razgovori o filmovima, knjigama, životu, politici, ekonomiji, izlascima... Jako sam opušten i zezanjem to pokušavam i kod njega – da se osjeća ugodno, bez pritiska. Sastanak zna potrajati i do 3 sata. Poslije se čujemo i uvijek kažu kako su oduševljeni, da lijepo vodim razgovor, da se lijepo izražavam, da sam zabavan, sladak, kul, obrazovan. Lijepo znam procijeniti situaciju, nisam prenapadan, ne dosađujem porukama, ne forsiram, ne foliram.

Poslije, na 3 ili 4 dejtu bude i seks, da li nešto lijepo ili ako padne da smo jako napaljeni i bude super. Ali baš uvijek bude dobro i opušteno, bez čudnih situacija, neugodnosti i šta ja znam. Odemo nekud i autom, drži mi ruku u krilu i gleda me kao u ''nevjerici'' sa smješkom na licu. Bude i kuhanja, provođenja ugodne večeri skupa, možda neki film. Nakon nekih tjedan ide ''ja sam zaljubljen'', neki sitni poklončići, znakovi pažnje, obećanja, planovi - radit ćemo ovo, ići ćemo tamo na što odlijepim.

I nakon tog klimaksa osjetim kao neko blago povlačenje, poruke rjeđe, pozivi još manje. Konkretno jedan mi je nakon izjave ljubavi rekao da je našao curu, ali da se možemo viđati radi seksa. U lice. To me jako povrijedilo, pogotovo nakon tako lijepo provedenog vremena skupa. Drugi se samo prestao javljati, a u konačnici sam utjerao da mi kaže razlog – ''mlad si'' , za koji mi se činilo da je to bubnio bezveze jer nije tako govorio prije. Od trećeg nisam ni dobio razlog zašto je sve naprasno prestalo. Četvrti je, kako mi se sad čini, glumio 2 tjedna, dodvoravao mi se stvarima koje ja volim da bi nakon seksa bilo ''ajmo bit prijatelji''. Svaki od njih mi svaka jedno 2 mjeseca pošalju smajli i to je to, koje ne razumijem – tokuda, zašto? Da ne spominjem da su to momci 30-40 godina, ja imam 25.

Čega se oni boje? Šta oni žele zapravo? Dođe mi da više počnem poštivati one koji ti odmah kažu da su za neobavezno druženje. Kako je moguće ohladiti se 2-3 dana nakon izjave ljubavi? Ja ne znam u čemu griješim. Evo pobrisao sam sve brojeve, nikome se više ne javljam, sve profile. Dosta mi je razočarenja, dođe mi da odjebem sve i odem u kurve. :)
Korisnikov avatar
By Zvonki
Vecina ljudi ima takva iskustva danas,ja sam dolazim do misao da danas svi bi nesto instant i na brzinu,nisu spremni ili nisu hrabri za neka nova iskustva i onda beze nazad u svoj komformisticni oblak balon sta god,meni da neko kaze da me voli nakon nedelju dana ja bih se smejao,ili neki tamo planovi i ne znam sta...Prvo se ljudi trebaju upoznati pa ako se korz to upoznavanje desi zaljubljivanje ili nesto tako super a ako ne onda nikome nista,ja sam imao vezy pre tri cetiri godine i trajal je tri godine,od tada nista,zic,nada...
A da ja sam pre neki dan dobio pedalu nakon nedelju dana,razlog upalsio se da ce se vezati mukica...
Ako odes u kurave, ne prihvataj klijentelu koja placa ispod 500 eura vecer. To prvo.

Da mene netko zovne na pecanje dobio bi saku u gl00vu. To drugo.

Ako je sve tako kako si i napisao, raritetan si primjerak, no takvi zahtijevaju i adekvatno ponasanje zauzvrat, a ti to ili ne znaju ili ne mogu, bar ne dugorocno. Njihov gubitak.
Susret-dva su dovoljni da skuzis koliki je neciji potencijal i u koju fioku da ga svrstas. Za promjenu nek i tebi netko 'titra'. To kao trece.

:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By bothways
Mislim da takvi ljudi uglavnom traže sex. Mnogi su voljni da naprave privid veze i zaljubljenosti da bi se dočepali seksa, a nakon toga nestanu. Dešavalo mi se više puta, dok sam bio dosta mlađi.

Nikad mi to neće biti jasno. Ako tražiš seks, onda se tako i "reklamiraj". Nema tu ničeg lošeg. Ako želiš vezu, onda nemoj da glumiš.
Korisnikov avatar
By Mage
Pogledaj temu "MUST READ: The Epidemic of Gay Loneliness"

Mislim da mozda nadjes neke odgovore tu... Ali da, to sto ti pricas zvuci poznato (kolko sam makar cuo od drugih ljudi). Deo problema lezi i u tim aplikacijama i instant hook up-ovima i tome sto kaze Zvonki da svi hoce nesto instant bez ulozenog truda i uvek su na osmatranju da li ce nesto bolje da mozda naidje. A pristupom grinderu, romeu i ostalim dejtim sajtovima/aplikacijama su ljudi i ohrabreni da se upravo tako i ponasaju.

Naravno tu je i nekultura, bezobraznost, nepostovanje, nezrelost itd itd. Ne znam kako izgleda situacija sada (a realno ni ne zelim) posto nisam bio na dejtu skoro pa 9 godina, ali u moje vreme ( :deda: ) to nije bilo tako izrazeno kao sto cujem da je sada.
Korisnikov avatar
By Srklet
hm... da meni netko kaze da lijepo vodim razgovor, odmah bih se zapitao what is wrong with that person. s time da ja, kad hocu, doista lijepo vodim razgovor. ^^ ali deklarirati takve stvari na tako banalan nacin mi je fakat jako cudno.

sto se tice ostalog u uvodnom postu (i ako izuzmem izjavljivanje ljubavi, sto je presmijesno uciniti u takvom roku IMHO), mogu prepoznati i moj m.o. 2-3 dejta, 1-2 seksa su taman dovoljni za procjenu je li netko tko se na prvu loptu cini zanimljiv uistinu dugorocno zanimljiv. osim po mogucnosti ljudski prihvatljivog udaljavanja, nakon takve interakcije s drugom osobom doista se ne osjecam nikako obaveznim na bilo sto.

i da, razgovor o pederluku je u tom vremenskom periodu obavezan. moram znati je li netko aut ili ne, zna li cemu sluzi povorka ponosa i sl. to su mi neke bazicne stvari, odbijaju me pederi koji ne znaju te neke osnovne stvari, a u medjuvremenu sam postao alergican na to da sve to moram objasnjavati ili nekome biti štaka za emancipaciju.
Korisnikov avatar
By IMPACT
Млад си. Имаш форе. 80% оних које ћеш упознати - јеби и остави тамо где су.

Не заборави презервативе. Сексај се, здраво је, ради твог самопоуздања и менталног здравља. Не слушај оно што ти се прича већ зашто ти се то прича. Наш свет се много фолира, прави важан и бесомучно лаже.

Странци ће бити коректнији али ту ти треба да одлучиш да ли би отишао ако ти то понуде.

О себи увек минимум, остани лежеран какав јеси и не остављај утисак да нешто очекујеш и да имаш времена за бацање. Ако се будеш курвао ту тек нема шансе за било какву везу, то је професија а не зајебанција.

Кад се ОН појави све ће бити једноставно. :france:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2785336#p2785336]IMPACT napisao:[/url]Mlad si. Imaš fore. 80% onih koje ćeš upoznati - jebi i ostavi tamo gde su.

Ne zaboravi prezervative. Seksaj se, zdravo je, radi tvog samopouzdanja i mentalnog zdravlja. Ne slušaj ono što ti se priča već zašto ti se to priča. Naš svet se mnogo folira, pravi važan i besomučno laže.

Stranci će biti korektniji ali tu ti treba da odlučiš da li bi otišao ako ti to ponude.

O sebi uvek minimum, ostani ležeran kakav jesi i ne ostavljaj utisak da nešto očekuješ i da imaš vremena za bacanje. Ako se budeš kurvao tu tek nema šanse za bilo kakvu vezu, to je profesija a ne zajebancija.

Kad se ON pojavi sve će biti jednostavno. :france:
1. Mnogo mi se dopada savet :up:
2. Latinizovao, jer kontam da bora_bora možda ne zna ćirilicu (a ako zna onda ništa)
Korisnikov avatar
By Insorcer
Učenje, pa psiholog, pa učenje, pa psiholog, pa ako ne upali to.. tu je starost, ne brini se!

:sarana:
Korisnikov avatar
By gnossienne
Odajes utisak da ti je previše stalo. To uglavnom smara ljude. Izvini.

E, da, nije to u principu ništa strašno. Ide - ide, ne ide - ne ide. Vremenom ćeš ocvrsnuti, djeluješ preosjetljivo. Nemoj se samo povlačiti u sebe. Čuvaj zdravlje i biće to sve ok. :hug:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
It's not you, it's them.
Nazalost veliku vecinu njih samo sex zanima, zbog toga svesno ili nesvesno odaju vajb da ima materijala za vezu, a onda kad dobiju sta su hteli, to prestane. Ljudi su na svasta spremni ne bi li dosli do ciljeva, a kamoli pederi.
To find a prince you have to kiss a frog
Just don't fuck the whole pond
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ljudi kojima nije stalo do sebe nalaze da je jako disturbing da je nekome drugom stalo do njih
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!