Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Dark Walker
Spreman sam na razmišljanje! :princip akauzalnih veza:
Korisnikov avatar
By gossip
sve sto je u granici zdravog razuma
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2761789#p2761789]stardust81 napisao:[/url]Da li ste npr. spremni da pustite osobu koja vam se ludački sviđa, da prećutite sve, da je podržite u daljim životnim planovima. Tj. da učinite sve da bi ta osoba bila srećna, pa makar i bez vas?
ne verujem da cu na to ikad da budem spreman

a dal bih delovao kao da mi je ok? ne, FAK JU BIČ, al on bi me razumeo i pomogao. da ga manje volim mogao bih da se pravim da je to ok sa mnom.
Korisnikov avatar
By stardust81
Iskreno hvala!.... Tnx anhedonie, čak mi se i tvoj odgovor sviđa, bez obzira!
Razlog teme - iskreno ja sam to učinio... Uh, bolelo je nenormalno... Ni danas mi nije sve jedno, ali sam se nekako pomirio s tim.
Korisnikov avatar
By Macan86
hmmmm...zanimljivo pitanje...
meni je to ustvari jeko teško da uradim jer sam pomalo sebičan i nemogu tako lako da se odvojim od nekog do kog mi je stalo,ali kad je neko nesrećan sa mnom to osetim i onda krene nezadovoljstvo i ne vredi da takav odnnos veštački održavam kad se ni ta osoba ni je ne osećamo dobro u tome...
Samo,hmmm,nezadovoljstvo radi čudne stvari sa mnom i mnogo su veće šanse da se cela stvar završi nekom svađom,možda i sa malo prebacivanja nego da ja nekom poželim sreću i rastanemo se kao prijatelji.
Bio sam u takvoj situaciji pre nekoliko godina kada su stvari bile haoticne i vrlo neizvesne... ne zato sto smo mi imali problema medju sobom vec zbog nekih velikih zivotnih dogadjaja. Secam se da sam u jednom trenutku ocajanja kad sam bas bio zabrinut za njega pomislio i rekao jednoj drugarici da mi vise nije ni vazno da li smo zajedno ili ne, samo zelim da bude srecan, pa makar to znacilo kraj. I tada sam to stvarno i mislio, u tom trenutku i verujem da sam na to bio spreman. Na svu srecu things worked out i uspeli smo da ostanemo zajedno :)

Sada nisam siguran da li bi mogao tek tako da ga pustim... isuvise mi znaci. Jedino mozda u nekoj kriticnoj situaciji gde drugog resenja nema.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2761789#p2761789]stardust81 napisao:[/url]Da li ste npr. spremni da pustite osobu koja vam se ludački sviđa, da prećutite sve, da je podržite u daljim životnim planovima. Tj. da učinite sve da bi ta osoba bila srećna, pa makar i bez vas?
Joj mislim da sam ja suviše sebičan za to. :lol:
Mada, ne znam, mislim da mi treba kontekst za definitivan odgovor. Zašto on odlazi? Kakvi su mu ti dalji planovi? Šta njega čini srećnim, zašto je to jedino ikako moguće bez mene? Itd.

Tipa, ako se ludo volimo, a on poslom ide u inostranstvo, well fuck it, pakujem i ja kofere, nema potrebe da se razilazimo. Mene barem ništa ne vezuje da ostanem u Srbiji.

Ako odlazi jer mu je loše u vezi - pa ono, jebiga, izvini za sve i zbogom.

Ili ako je nešto treće, četvrto, peto u pitanju... who knows. Mada kontam da je poenta da ne bih dozvolio da nas rastavi neka treća stvar protiv naše volje, nego isključivo moja ili njegova odluka.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
If you love somebody, set them free.
If they come back, it means nobody else liked them. Set them free again.

Slika
Korisnikov avatar
By Madonna
Bix... Ako je bas ludacki volim tj. ako vidim da vec 4 dana ne ide na chat na kom smo imali prvi kontakt pre 5 dana a na kom ja visim i dalje, onda bih je i pustio da ode... Jer je volim.
Mmm da, nisam hteo da komplikujem objašnjavajući situaciju, jer će većini da bude fuj. Možda neko pomisli i da trolujem, ali verujte mi da nije. Glava mi je bila u haosu i samo mi je trebala neka vrsta potvrde da sam učinio pravu stvar.
Here goes...
Na moju žalost ovo je u pitanju bila moja str8 simpatija (da tako kažem), sa kojom sam imao izuzetan odnos. Ona je bila jedina devojka koja mi se iskreno svidela. Energetski smo se poklapali. Bežali zajedno iz škole itd... Elem, ja nisam inače tip koji bi bilo kome pokvario trenutnu vezu. Ona je imala dečka, ali je većinu svog vremena provodila samnom. Ne, mi nismo nikad bili u vezi, čisto da razjasnim. Ali njena tetka kod koje je živela je provalila da sam se ja zaljubio u Anu. Poslednjih par meseci, kada je počela da se raspada ta veza koju je imala, njena tetka je počela da nabacuje meni priču kako bi ona volela da smo ja i Ana zajedno. Iskreno, rekao sam joj da neću prići Ani na taj način dokle god ne bude raskrstila sa dečkom. Ono što nisam tada znao je da je Ana imala paralelnu vezu koju je krila i automatski je se posle razlaza sa ovim dečkom, verila sa tim drugim. Što je značilo da šta god da sam osećao u tom trenutku se slomilo. Samo sam je pitao da li je srećna, rekla je da jeste. Pokupio sam svoje ostatke i takoreći se počistio iz njenog života. Nisam je video 4 godine uopšte. A i trebalo mi je vremena da se sastavim.
Ono što je usledilo pre par dana je sledeće. Njena tetka se jako razbolela, pa me Ana pozvala da dodjem da me vidi. Kroz priču koja je jako kratko trajala, u jednom trenutku njena tetka počinje da priča meni i Ani o momku kome je ona bila simpatija, i kako je se zajebala što se nije za njega udala.... WTF?!?!?! Zašto mi to priča pred Anom, kad zna šta sam nekad osećao prema njoj. Zašto mi je to uradila sad, kada sam ja srećan i zadovoljan?!?!? Šta se desilo za 4 godine u Aninom životu? Zašto mi je sad sjebala mozak?!?!?
Hej bre. Pa tek sam sad prodisao, više ni ne razmišljam o Ani na taj način. Okrenuo sam novi list u svom životu... Srećan sam što sam ovde gde jesam i gde sam oslobodio ono što se u meni skrivalo verovatno celog života... Možda i da sam se smuvao sa Anom, moja gay strana bi isplivala na površinu.
Jbg tetka, kasno je sad za sve. Ja sam GAY i Ana to ne može više nikad da promeni....

Hvala Vam svima na razumevanju i na komentarima. Pomogli ste mi da sastavim svoje misli i da shvatim da se nisam zajebao. Sad znam da sam učinio pravu stvar za sebe.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2761882#p2761882]stardust81 napisao:[/url]
Ja sam GAY i Ana to ne može više nikad da promeni....
To što si u međuvremenu shvatio da te takođe privlače i muškarci ne znači da te nijedna devojka neće nikada privući niti ne MORA da znači da ništa više nećeš osetiti prema Ani.Ne postoji Kinsijeva skala za džabe.
Imao sam drugaricu takođe koja je oduvek strejt i koja je vrlo retko imala takođe i ozbiljne gay crusheve.
Ne pričam ti uopšte šta da radiš i želim ti sve najbolje nego me samo bocnula ta podvučena rečenica.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2761876#p2761876]ZlatnaPtica napisao:[/url]Tipa, ako se ludo volimo, a on poslom ide u inostranstvo, well fuck it, pakujem i ja kofere, nema potrebe da se razilazimo. Mene barem ništa ne vezuje da ostanem u Srbiji.

Mada kontam da je poenta da ne bih dozvolio da nas rastavi neka treća stvar protiv naše volje, nego isključivo moja ili njegova odluka.
eh da je to tako laka stvar, ptico. "spakuj kofere i idi"

ja sam sada u takvoj situaciji, samo što sam ja ta koja se seli i uz to u vremensku zonu GMT +8 posle skoro 2 godine zajedničkog života. mislim da bih ubila nekog za mogućnost da on pođe sa mnom.

al' jbg, tako je, kako je. Dolaziću ja, dolaziće on. pripremamo se već neko vreme i nadamo se osmišljenju nekog plana da nastavimo zajednički život u budućnosti. tamo, ovde ili gde god.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!