- 09 Avg 2016, 00:12
Mmm da, nisam hteo da komplikujem objašnjavajući situaciju, jer će većini da bude fuj. Možda neko pomisli i da trolujem, ali verujte mi da nije. Glava mi je bila u haosu i samo mi je trebala neka vrsta potvrde da sam učinio pravu stvar.
Here goes...
Na moju žalost ovo je u pitanju bila moja str8 simpatija (da tako kažem), sa kojom sam imao izuzetan odnos. Ona je bila jedina devojka koja mi se iskreno svidela. Energetski smo se poklapali. Bežali zajedno iz škole itd... Elem, ja nisam inače tip koji bi bilo kome pokvario trenutnu vezu. Ona je imala dečka, ali je većinu svog vremena provodila samnom. Ne, mi nismo nikad bili u vezi, čisto da razjasnim. Ali njena tetka kod koje je živela je provalila da sam se ja zaljubio u Anu. Poslednjih par meseci, kada je počela da se raspada ta veza koju je imala, njena tetka je počela da nabacuje meni priču kako bi ona volela da smo ja i Ana zajedno. Iskreno, rekao sam joj da neću prići Ani na taj način dokle god ne bude raskrstila sa dečkom. Ono što nisam tada znao je da je Ana imala paralelnu vezu koju je krila i automatski je se posle razlaza sa ovim dečkom, verila sa tim drugim. Što je značilo da šta god da sam osećao u tom trenutku se slomilo. Samo sam je pitao da li je srećna, rekla je da jeste. Pokupio sam svoje ostatke i takoreći se počistio iz njenog života. Nisam je video 4 godine uopšte. A i trebalo mi je vremena da se sastavim.
Ono što je usledilo pre par dana je sledeće. Njena tetka se jako razbolela, pa me Ana pozvala da dodjem da me vidi. Kroz priču koja je jako kratko trajala, u jednom trenutku njena tetka počinje da priča meni i Ani o momku kome je ona bila simpatija, i kako je se zajebala što se nije za njega udala.... WTF?!?!?! Zašto mi to priča pred Anom, kad zna šta sam nekad osećao prema njoj. Zašto mi je to uradila sad, kada sam ja srećan i zadovoljan?!?!? Šta se desilo za 4 godine u Aninom životu? Zašto mi je sad sjebala mozak?!?!?
Hej bre. Pa tek sam sad prodisao, više ni ne razmišljam o Ani na taj način. Okrenuo sam novi list u svom životu... Srećan sam što sam ovde gde jesam i gde sam oslobodio ono što se u meni skrivalo verovatno celog života... Možda i da sam se smuvao sa Anom, moja gay strana bi isplivala na površinu.
Jbg tetka, kasno je sad za sve. Ja sam GAY i Ana to ne može više nikad da promeni....
Hvala Vam svima na razumevanju i na komentarima. Pomogli ste mi da sastavim svoje misli i da shvatim da se nisam zajebao. Sad znam da sam učinio pravu stvar za sebe.