Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By 李香兰
Uzela na Steam-u na popustu od 50% za Lunar New Year. Ni 5 evra. Uživam. Grafika je odlična (ova gameplay slika je shitty). Obožavam sidescroller-e. Znam da glavne Assassin's Creed igre nisu, pa njih nisam ni igrala.

Slika
Slika
Korisnikov avatar
By axel87
Slika
Sutra stize
Za nedelju dve stize ovo
Slika
Korisnikov avatar
By Madonna
Igram zivot dok ne pocne nesto bitno u wowu, ilo dok mi se ne smuci zivot. Pa onda uplatim wow i igram dok ne pocne nesto bitno u zivotu i tako periodicno, na smenu, jedno pa drugo
Korisnikov avatar
By elizevin
Dragon Age: Inquisition, konacno ^^

kamera je malo bljak, ali generalno predobra igra <3
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
JEBENO KONACNOO

sada ce biti klanica u stilu :^)

nami is free >> adc yas whole week ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Slika
Korisnikov avatar
By Vaerot
PC je vrisnuo, laptop ispusta tuzne umiruce zvuke... Trenutno samo Forsaken World. I to na skroz low settings i sa iskljucenim igracima. Mislim da je to signal da predjem na solitaire...
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
^Ha,ne naletis svakog dana na nekog iz srbije ko igra PWE igre. Nice.
Oprobao sam se u FW but not my cup of tea, vise sam za PWI, JD i ESO.
Korisnikov avatar
By Vaerot
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2757906#p2757906]Hitsugaya napisao:[/url]^Ha,ne naletis svakog dana na nekog iz srbije ko igra PWE igre. Nice.
Tacno, nema nas mogo :) U PWI ima najvise ljudi sa nasih prostora. Mada ima i u FW, samo sto su tamo uglavnom, da prostis, seronje, koje prave da su stranci, iz nekog meni potpuno nepoznatog razloga.
Mozda nepopularno misljenje, ali meni je grafika prilicno bitna. Ne mogu da igram PWI, jer mi izgleda kao nesto sto je mozda igrala Isusova keva dok je pila kafu sa komsinicom. Interface je budjav.
A FW mi odgovara, najvise zbog toga sto je prava igrica za penzose, ili nas klince koji se osecamo kao penzosi. Sve ide polako, i prilicno tesko, a meni se to dopada. U svim drugim igricama u rekordnom roku budem op, a FW me bukvalno muci. And ah my gerd, toliko opcija, o toliko toga da se misli...
JD i ESO sam takodje probala, ali zadrzali su me ipak PWI i FW. PWI nesto krace, mozda 3 godine, a FW sljaka vec 5.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2758032#p2758032]Vaerot napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2757906#p2757906]Hitsugaya napisao:[/url]^Ha,ne naletis svakog dana na nekog iz srbije ko igra PWE igre. Nice.
Tacno, nema nas mogo :) U PWI ima najvise ljudi sa nasih prostora. Mada ima i u FW, samo sto su tamo uglavnom, da prostis, seronje, koje prave da su stranci, iz nekog meni potpuno nepoznatog razloga.
Mozda nepopularno misljenje, ali meni je grafika prilicno bitna. Ne mogu da igram PWI, jer mi izgleda kao nesto sto je mozda igrala Isusova keva dok je pila kafu sa komsinicom. Interface je budjav.
A FW mi odgovara, najvise zbog toga sto je prava igrica za penzose, ili nas klince koji se osecamo kao penzosi. Sve ide polako, i prilicno tesko, a meni se to dopada. U svim drugim igricama u rekordnom roku budem op, a FW me bukvalno muci. And ah my gerd, toliko opcija, o toliko toga da se misli...
JD i ESO sam takodje probala, ali zadrzali su me ipak PWI i FW. PWI nesto krace, mozda 3 godine, a FW sljaka vec 5.
PWI je takav kakav jeste jer je izasao jos 2004. Zato teksture su ponegde washed out, a ove novije mape prelepe. Inace dobio je interface update skoro, tako da je podnosljivije, jer je i meni smetao onaj stari. Sto se tice ESOa od 2009. sam tamo bio. Potpuno se zaljubio u igru, ali kao i sve PWE igre postao je previse pay2win. Imao drugove koji su ulagali po par hiljada evra u charove, pa sam zbog toga i prestao da igram officialni koji je skoro ugasen. Sada igram na privatnim, ne samo ESO nego i PWI i JD. Ne da je lakse samo, nego je i realisticnije biti neko i nesto u PvPu. Koliko si dobar zavisi od tebe, a ne koliko $$$ si gurnuo i lika.

PS dal nisi mozda iz Nisa?
Korisnikov avatar
By Vaerot
PWI je takav kakav jeste jer je izasao jos 2004. Zato teksture su ponegde washed out, a ove novije mape prelepe. Inace dobio je interface update skoro, tako da je podnosljivije, jer je i meni smetao onaj stari. Sto se tice ESOa od 2009. sam tamo bio. Potpuno se zaljubio u igru, ali kao i sve PWE igre postao je previse pay2win. Imao drugove koji su ulagali po par hiljada evra u charove, pa sam zbog toga i prestao da igram officialni koji je skoro ugasen. Sada igram na privatnim, ne samo ESO nego i PWI i JD. Ne da je lakse samo, nego je i realisticnije biti neko i nesto u PvPu. Koliko si dobar zavisi od tebe, a ne koliko $$$ si gurnuo i lika.

PS dal nisi mozda iz Nisa?
Znam ja da je PWI jako star. Ulazu oni dosta u tu igricu, mnogo vise nego u ostale. Sto je i razumljivo, ipak je bas igran. Ali ponekad je malo pain in the ass, iskreno. Nervira me kad vidim kako mrtvi 'ladni pustaju da FW bude pun nekih bagova, falinki raznoraznih vrsta. Poprave to kad fazon Saturn udje u Merkur, svake prestupne godine.
Sve njihove igrice su pay2win, cak i FW, ali PWI je pobedio sto se toga tice. Znam i ja ljude koji su strasno mnogo ulagali. Fazon keva mog bivseg je to igrala, i zena je za neki ring dala 150e .__. Bolesno, po mom misljenju, ali sta ces im, ko voli nek' izvoli.To je jos jedan od razloga zasto te igrice zovem "igrice za penzose" - nemaju ljudi pametnija posla, pa ulazu sve u to. Bolesno je skupo. A i da nije, iskreno mi je to glupo. Vise volim biti op, a da znam da je to iskljucivo zahvaljujuci mom trudu. U FW jedino sto imam iz cs-a su fashioni i mounti, za sve ostalo mi je prokrvarila bulja.
I ne, nisam iz Nisa, sad sam u Kragujevcu
Korisnikov avatar
By Pauceti
skinuo i treba da pocnem: SUPERHOT

Slika
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2758139#p2758139]Vaerot napisao:[/url]
Znam ja da je PWI jako star. Ulazu oni dosta u tu igricu, mnogo vise nego u ostale. Sto je i razumljivo, ipak je bas igran. Ali ponekad je malo pain in the ass, iskreno. Nervira me kad vidim kako mrtvi 'ladni pustaju da FW bude pun nekih bagova, falinki raznoraznih vrsta. Poprave to kad fazon Saturn udje u Merkur, svake prestupne godine.
Sve njihove igrice su pay2win, cak i FW, ali PWI je pobedio sto se toga tice. Znam i ja ljude koji su strasno mnogo ulagali. Fazon keva mog bivseg je to igrala, i zena je za neki ring dala 150e .__. Bolesno, po mom misljenju, ali sta ces im, ko voli nek' izvoli.To je jos jedan od razloga zasto te igrice zovem "igrice za penzose" - nemaju ljudi pametnija posla, pa ulazu sve u to. Bolesno je skupo. A i da nije, iskreno mi je to glupo. Vise volim biti op, a da znam da je to iskljucivo zahvaljujuci mom trudu. U FW jedino sto imam iz cs-a su fashioni i mounti, za sve ostalo mi je prokrvarila bulja.
Pitam jer jedina srpkinja koju sam upoznao za sve ove godine na ESOu, bila je jedna Isidora iz Nisa, igrala ju je zajedno sa sinom neko vreme. Ja sam bio conjurer (ne znam dal bese tempest ili pyromancer, menjao par puta) zvao se Luciffer.

A sto se igrara tice, ni u PWI ni u ESOu nisi mogao da budes jedan od top PvPera a da nisi ulagao dosta novca u likove. Zato sam ja imao decka bogatog :lol: tako sam se prostituisao neko vreme dok nisam imao sve sto sam hteo, a onda sam otkrio privatne servere i nisam vise morao. I dan danas sam na privatnom serveru za ESO, gde budes top zahvaljujuci svom trudu i skillu, and it feels good. Preporucujem i tebi da potrazis neki dobrostojeci privatni za FW.
Korisnikov avatar
By Vaerot
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2758223#p2758223]Hitsugaya napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2758139#p2758139]Vaerot napisao:[/url]
Pitam jer jedina srpkinja koju sam upoznao za sve ove godine na ESOu, bila je jedna Isidora iz Nisa, igrala ju je zajedno sa sinom neko vreme. Ja sam bio conjurer (ne znam dal bese tempest ili pyromancer, menjao par puta) zvao se Luciffer.

A sto se igrara tice, ni u PWI ni u ESOu nisi mogao da budes jedan od top PvPera a da nisi ulagao dosta novca u likove. Zato sam ja imao decka bogatog :lol: tako sam se prostituisao neko vreme dok nisam imao sve sto sam hteo, a onda sam otkrio privatne servere i nisam vise morao. I dan danas sam na privatnom serveru za ESO, gde budes top zahvaljujuci svom trudu i skillu, and it feels good. Preporucujem i tebi da potrazis neki dobrostojeci privatni za FW.
Ne poznajem je
Ma u igrici samo vrisnes da si zensko, i stize pomoc sa svih strana sveta :D Mada, ja nemam zivaca za to, i uvek glumim da sam musko, bas da bih izbegla takve smarace.
Bila sam na privatnom FW serveru, ali je bilo jako malo ljudi, pa se to nesto gasilo, pa stalno neka frka
Mada i ovako mi je ok, obzirom na to da nije bas potpuno pay2win kao druge PWE igrice. Svakako je lakse kad imas pomoc kinte, ali i ovako se moze covek snaci, samo ako malo ukljuci mozak.Cak mi ni u PvP nije lose. Ja lako pamtim imena likova, i znam sve bitne likove u grici, sto mi dobro dodje u PvP, posto je na X-serveru. VIdim cash shoppera kako se zalece, ja okrenem na drugu stranu, i bijem se sa smrtnicima poput mene :D
Korisnikov avatar
By Rei
Jos uvek guild wars 2 :drama: Pre neki dan sam napravio precursor za legendary backpack. Ako neko igra neka slobodno /w Sep :sesir:

Slika
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 16
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!