PWI je takav kakav jeste jer je izasao jos 2004. Zato teksture su ponegde washed out, a ove novije mape prelepe. Inace dobio je interface update skoro, tako da je podnosljivije, jer je i meni smetao onaj stari. Sto se tice ESOa od 2009. sam tamo bio. Potpuno se zaljubio u igru, ali kao i sve PWE igre postao je previse pay2win. Imao drugove koji su ulagali po par hiljada evra u charove, pa sam zbog toga i prestao da igram officialni koji je skoro ugasen. Sada igram na privatnim, ne samo ESO nego i PWI i JD. Ne da je lakse samo, nego je i realisticnije biti neko i nesto u PvPu. Koliko si dobar zavisi od tebe, a ne koliko $$$ si gurnuo i lika.
PS dal nisi mozda iz Nisa?
Znam ja da je PWI jako star. Ulazu oni dosta u tu igricu, mnogo vise nego u ostale. Sto je i razumljivo, ipak je bas igran. Ali ponekad je malo pain in the ass, iskreno. Nervira me kad vidim kako mrtvi 'ladni pustaju da FW bude pun nekih bagova, falinki raznoraznih vrsta. Poprave to kad fazon Saturn udje u Merkur, svake prestupne godine.
Sve njihove igrice su pay2win, cak i FW, ali PWI je pobedio sto se toga tice. Znam i ja ljude koji su strasno mnogo ulagali. Fazon keva mog bivseg je to igrala, i zena je za neki ring dala 150e .__. Bolesno, po mom misljenju, ali sta ces im, ko voli nek' izvoli.To je jos jedan od razloga zasto te igrice zovem "igrice za penzose" - nemaju ljudi pametnija posla, pa ulazu sve u to. Bolesno je skupo. A i da nije, iskreno mi je to glupo. Vise volim biti op, a da znam da je to iskljucivo zahvaljujuci mom trudu. U FW jedino sto imam iz cs-a su fashioni i mounti, za sve ostalo mi je prokrvarila bulja.
I ne, nisam iz Nisa, sad sam u Kragujevcu