- 09 Maj 2015, 23:23
Evo ovako. Decko ima 17 god, ja 26, trenirali smo plivanje godinu dana zajedno i prilicno smo se zgotivili, uprkos razlici u godinama, uvek smo imali o cemu da pricamo, nekako smo se nasli. Cak i kad se sa ostalima iz kluba nacne neka ozbiljnija tema, tipa Vikiliks, kriza u Ukrajini, sta god, on se bog zna kako zainteresuje da mu ja pojasnim te ''teske teme'' u koje se ne razume... Isto tako, stalno je imao neka pitanja, trazio savete i slicno o faxu, o mestima za izlazak, putovanjima, i uvek me je s paznjom slusao. Tako da sam imao utisak da me dozivljava nekako kao starijeg brata... E, onda sam odjednom poceo da primecujem sledece... Da, kad u pauzi plivanja stojimo uz ivicu, nekako se uvek pribija uz mene, tako da nam se ruke dodiruju. I tako stalno, ajde jednom, dvaput slucajno, ali ne, svaki put. Inace nije fem, odlicno je gradjen za svoje god, lozi se na motore, avione, jedino ima pomalo jeziv girlish laugh onako kad se zaceni...
Mozda je malo bizarna cela prica, ali moje pitanje je prosto, jeste ili nije?
Ja sve nesto mislim da ipak jeste, ali da zbog godina jos ne moze to sebi da definise/prizna, pa sve i da ga pitam, ne znam da li bi mi rekao...