Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Thunders55
Evo ovako. Decko ima 17 god, ja 26, trenirali smo plivanje godinu dana zajedno i prilicno smo se zgotivili, uprkos razlici u godinama, uvek smo imali o cemu da pricamo, nekako smo se nasli. Cak i kad se sa ostalima iz kluba nacne neka ozbiljnija tema, tipa Vikiliks, kriza u Ukrajini, sta god, on se bog zna kako zainteresuje da mu ja pojasnim te ''teske teme'' u koje se ne razume... Isto tako, stalno je imao neka pitanja, trazio savete i slicno o faxu, o mestima za izlazak, putovanjima, i uvek me je s paznjom slusao. Tako da sam imao utisak da me dozivljava nekako kao starijeg brata... E, onda sam odjednom poceo da primecujem sledece... Da, kad u pauzi plivanja stojimo uz ivicu, nekako se uvek pribija uz mene, tako da nam se ruke dodiruju. I tako stalno, ajde jednom, dvaput slucajno, ali ne, svaki put. Inace nije fem, odlicno je gradjen za svoje god, lozi se na motore, avione, jedino ima pomalo jeziv girlish laugh onako kad se zaceni... :mackodlak: Mozda je malo bizarna cela prica, ali moje pitanje je prosto, jeste ili nije? :D Ja sve nesto mislim da ipak jeste, ali da zbog godina jos ne moze to sebi da definise/prizna, pa sve i da ga pitam, ne znam da li bi mi rekao...
Korisnikov avatar
By Macan86
hmmm,iskreno,niko ovde ne može da ti kaže da l jese ili nije...
to je ipak nešto što nikom ne piše na čelu,ako jeste možda će ti sam reći pre ili kasije...možda neće,ali od njega dok ne saznaš ti nećeš imati pojma...
...Ako si zainteresovan za njega počni da flertuješ pa ćeš videti da li jeste ili nije
Korisnikov avatar
By Madonna
jeziv girlish laugh onako kad se zaceni
Kao ja!!! Jeste sto posto
By Thunders55
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2706622#p2706622]Macan86 napisao:[/url]hmmm,iskreno,niko ovde ne može da ti kaže da l jese ili nije...
to je ipak nešto što nikom ne piše na čelu,ako jeste možda će ti sam reći pre ili kasije...možda neće,ali od njega dok ne saznaš ti nećeš imati pojma...
...Ako si zainteresovan za njega počni da flertuješ pa ćeš videti da li jeste ili nije
Hvala macane, ti si ovde glavni savetnik :D Znam da niko ovde ne moze da kaze 100%, ali cisto mi je trebalo jos necije misljenje, da vidim da li se samo ja tripujem...
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Thunders55 napisao:Mozda je malo bizarna cela prica, ali moje pitanje je prosto, jeste ili nije? :D Ja sve nesto mislim da ipak jeste, ali da zbog godina jos ne moze to sebi da definise/prizna, pa sve i da ga pitam, ne znam da li bi mi rekao...
Sačekaj da on tebe pita. Nadam se da znaš šta treba da odgovoriš. :neznam:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Blenta negde dade precizan odgovor za razrešenje ove dileme, al me mrzi da tražim....
Korisnikov avatar
By Anhedonie
dobro je sto nije fem, jer da jeste onda stvarno ne znam kako bi mogao da se druzis sa njime!!!!
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
koren maslacka
a ako to ne uspe onda batine
mnogo vole da su pod pritiskom

esi zapamtio
maslacak pa batine
Korisnikov avatar
By Blady
Vreme je da se mece u to devedeset i neko?
By Kragi
well, ako te vec pazljivo slusa i trazi pojasnjenja o 'teskim temama', mimo uobicajnih zivotnih saveta, pokreni jednom i pricu o pederim na racun parade, nekog dogadjaja, cega god ... Cudno je da vec nisi (ako nisi)?

Btw, meni je skroz nejasno ono 'da sa ostalima iz kluba ...' (a kontam da si tad sa drustvom) nemas tu slobodu da bar kroz neku pricu makar indirektno stavis do znanja liku da si gay a onda pustis da stvari idu svojim tokom. Osim, naravno, ako to krijes i od njih sto mu dodje neka osma tema ...
Korisnikov avatar
By Srklet
pitaj ga: tko ti je više seksi, angelina jolie ili brad pitt?

ako ne odgovori 'angelina jolie' nego bilo što drugo, onda je homoseksualac. ^^
Korisnikov avatar
By bern
ček... a jesi li ti? jer ako nisi, šta te briga da li je on?
By Thunders55
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2706821#p2706821]Kragi napisao:[/url]well, ako te vec pazljivo slusa i trazi pojasnjenja o 'teskim temama', mimo uobicajnih zivotnih saveta, pokreni jednom i pricu o pederim na racun parade, nekog dogadjaja, cega god ... Cudno je da vec nisi (ako nisi)?

Btw, meni je skroz nejasno ono 'da sa ostalima iz kluba ...' (a kontam da si tad sa drustvom) nemas tu slobodu da bar kroz neku pricu makar indirektno stavis do znanja liku da si gay a onda pustis da stvari idu svojim tokom. Osim, naravno, ako to krijes i od njih sto mu dodje neka osma tema ...
Hvala za ideju o paradi, nekad su najjednostavnija resenja najbolja :D
Naravno da krijem od ostalih, ipak je to sport, jeste da nije fudbal ali opet, svi smo goli, mokri i na gomili. Jedino mogu da probam da take advantage sa malim :lukavi:
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2726702#p2726702]Thunders55 napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2708366#p2708366]bern napisao:[/url]ček... a jesi li ti? jer ako nisi, šta te briga da li je on?
But of course, sta bih inace radio ovde? ;)
pa ne moraš biti ne-hetero da bi bio na ovo sajtu.

elem, rješenje: alkohol. naalkoholišite se (ili samo ti), i poslije uvijek možeš da se vadiš na bilo šta, uz ono legendarno "brateeeeee, šta bi ono sinoć".
By alexandermagic
Jeste zamijetili da vecina novajlija koji otvaraju teme o svojim nedoumicama odgovor mogu dobiti samo od neke rusaljke, opciono reinkarnirane Vange ? :ozbiljan:

Sve to treba poslat u kamenolom.
Korisnikov avatar
By gossip
odvedi ga u klub pa vidi kako ce da odreaguje,ako krene da djuska uz cecu-jecu gay je :lol:

produbi odnos sa njim,pa mu reci da si gay,i on ako jeste skontace da tebi moze da se out-uje...ako nije...pa jbg...nadaj se da nece siriti....sve u zivotu dolazi sa rizikom...malo mu napomeni i paradu i tako to da vidis reakciju

i nebitno je da li je neko fem ili ne pobogu imas 26 godina...suvise si mator za takvo razmisljanje
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!