Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Marblenije li to sve jako relativno? ja recimo volim da su stvari proste u vezi, jer me komplikovanje jako brzo smori. kre?em od meni najbitnijeg, a to je poverenje. posle toga je sve dozvoljeno i verujem da o svemu može da se pri?a. možda bi se moglo re?i i da igram po pravilima...
Sex varijanta u pripitom stanju i sa nejasnim rasudjivanjem posle zurke - nemora da bude prevara. Kazem ne mora jer nije isto ako se desava precesto.
Originally posted by Morgan Le FayeAko je veza kvalitetna, zar ima potrebe da se vredja i ponizava partner?
Uvek priznati, shta je bilo bilo je, ako je veza kvalitetna nekako ce se preci preko toga. Ali mora biti zasnovana na utopijskoj istinitosti.
Originally posted by GOXMislis i posle "10 godina" veze ce ti samo on biti privlacan???
Ja kada se zaljubim ne?u da varam,bi?e mi dovoljan on,koga ?u da volim,svi ostali ?e mi biti aseksualni!![]()
Originally posted by ValSorry,mrzi me da pisem a i mislim da je Val dovoljno rekla sa samo jednom recenicom...Malo drugacije,ali isto-ako varas nekog znaci da ti nesto fali u vezi pa sto lagati drugog i muciti sebe.
Ako je veza kvalitetna, zar ima potrebe da se vredja i ponizava partner?
Originally posted by TheCurseofBlondiekod mene ovo nikad ne važi, tj. uvek postoje i drugi ljudi koji su mi privla?ni...Originally posted by GOXJa kada se zaljubim ne?u da varam,bi?e mi dovoljan on,koga ?u da volim,svi ostali ?e mi biti aseksualni!Mislis i posle "10 godina" veze ce ti samo on biti privlacan???![]()
Originally posted by Boleslažem se potpuno.
Naravno priznati ali nije samo priznanje potrebno da bi neko preso preko toga.
Moras mu reci (dokazati) da ti zao zbog toga.
Sto se mene licno tice ja jako tesko prelazim preko toga.
Posle toga tesko je imati poverenja u njega da to nece ponovo da se desi.
Originally posted by ^mary^
Da ja to nisam uradila na vreme, odnosno da sam joj precutala, grdno bi najebala kasnije - ali to je vec neka druga prica (koja moze da se iskoristi za scenario spanske serije)
Originally posted by ValIzgleda da sam i ja, obzirom da i sama shvatam prevaru kao uvredu i ponizenje. Po nekoj mojoj logici, prevara se desava kada u vezi nesto ne stima, a ako ne stima, mnogo je bolje tu vezu prekinuti i zezati se nego nekoga ponizavati.Originally posted by Morgan Le FayeAko je veza kvalitetna, zar ima potrebe da se vredja i ponizava partner?
Uvek priznati, shta je bilo bilo je, ako je veza kvalitetna nekako ce se preci preko toga. Ali mora biti zasnovana na utopijskoj istinitosti.
Znaci, on ti nije bio dovoljan ili sta? Uf, opet sam zastarelih shvatanja... izgleda...![]()
Originally posted by Val...a veoma cesto je i nepostovanje prema toj trecoj osobi, koja nije uvek upucena u to da je za 'jednokratnu' upotrebu, ili da je the next best thing tj. da osoba sa kojom verovatno zeli nesto vise vec ima vezu...Originally posted by AtlonaA ne mislis, da nepostovanje pocinje u trenutku kad varas?
Precutkivanje je znak nepostovanja prema osobi sa kojom si.![]()
Originally posted by SUNNY GIRLOriginally posted by Dracotalking to me?
...a veoma cesto je i nepostovanje prema toj trecoj osobi, koja nije uvek upucena u to da je za 'jednokratnu' upotrebu, ili da je the next best thing tj. da osoba sa kojom verovatno zeli nesto vise vec ima vezu...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!