Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Бреее!!!
zavisi u kakvim ste odnosima ... u principu sam za iskrenost, ali ona ne mora biti u najnezgodniji cas ... uvek treba birati pogodan trenutak, biti iskren ... pa ako ti je stalo, priznati i traziti razumevanje da ne kazem oprostaj :)

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By HARP
Pa zašto bi neko nekog varao ako se obostrano vole.Trenutna seksualna glad izazvana prisustvom nekoga ko privla?i pažnu,onda se tu gubi strast ljubavi i privla?nosti partnera.
Nije prevara po meni imati sa nekim sex,nego ako neko ose?a nešto pri tome,a još se zaljubi to je ve? prevara i po!
Ja kada se zaljubim ne?u da varam,bi?e mi dovoljan on,koga ?u da volim,svi ostali ?e mi biti aseksualni!:)
Korisnikov avatar
By Marble
Sex varijanta u pripitom stanju i sa nejasnim rasudjivanjem posle zurke - nemora da bude prevara. Kazem ne mora jer nije isto ako se desava precesto. Ako se volite i ljubav je tu, nije problem priznati takvu glupost ali ne treba jeni zaboraviti. Paralelne VEZE, i zaljubljivanja.... prevara!!!!!!! Onda treba ubiti!
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Uvek priznati, shta je bilo bilo je, ako je veza kvalitetna nekako ce se preci preko toga. Ali mora biti zasnovana na utopijskoj istinitosti.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Marble
Sex varijanta u pripitom stanju i sa nejasnim rasudjivanjem posle zurke - nemora da bude prevara. Kazem ne mora jer nije isto ako se desava precesto.
nije li to sve jako relativno? ja recimo volim da su stvari proste u vezi, jer me komplikovanje jako brzo smori. kre?em od meni najbitnijeg, a to je poverenje. posle toga je sve dozvoljeno i verujem da o svemu može da se pri?a. možda bi se moglo re?i i da igram po pravilima...
Korisnikov avatar
By Draco
Priznati. Jebes vezu bez iskrenosti i poverenja... Opet, ako se prevare ponavljaju, jebes vezu....
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Morgan Le Faye
Uvek priznati, shta je bilo bilo je, ako je veza kvalitetna nekako ce se preci preko toga. Ali mora biti zasnovana na utopijskoj istinitosti.
Ako je veza kvalitetna, zar ima potrebe da se vredja i ponizava partner?

Znaci, on ti nije bio dovoljan ili sta? Uf, opet sam zastarelih shvatanja... izgleda... :nerd:
Korisnikov avatar
By Val
A posto si vec prevario, onda stisni **** i reci! :jbg:
Korisnikov avatar
By mary
Ja sam svoju zenu prevarila davno, davno... :(
Tada sam bila glupa klinka koja je jurila kvantitet a ne kvalitet (ovim ne zelim da kazem da doticna nije kvalitetna osoba, ali meni to tada nije puno znacilo). Naravno, rekla sam joj sta sam uradila. Ona kao starija, iskusnija i zrelija osoba je presla preko toga. (Inace, pored ljubavi, jedan od vaznijih postulata u nasoj vezi je i ISKRENOST - Iako sam je prevarila, toliko sam bar bila dosledna da joj to i kazem)

P.S. Ljudi, uvek i ako nesto zabrljate(prevarite partnera) prizajte mu to. Da ja to nisam uradila na vreme, odnosno da sam joj precutala, grdno bi najebala kasnije - ali to je vec neka druga prica (koja moze da se iskoristi za scenario spanske serije :lol: )
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by GOX

Ja kada se zaljubim ne?u da varam,bi?e mi dovoljan on,koga ?u da volim,svi ostali ?e mi biti aseksualni! :)
Mislis i posle "10 godina" veze ce ti samo on biti privlacan???
Korisnikov avatar
By Gothrose
Originally posted by Val

Sorry,mrzi me da pisem a i mislim da je Val dovoljno rekla sa samo jednom recenicom...Malo drugacije,ali isto-ako varas nekog znaci da ti nesto fali u vezi pa sto lagati drugog i muciti sebe.
:lukavi:
Korisnikov avatar
By anche
daaaa... priznas pa ti (kao!?) cista savest - ili sta? :lizalica:
Korisnikov avatar
By bigirl
Ja bih priznala. Nisam osoba koja je u stanju da nešto pre?uti.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Draco
Priznati. Jebes vezu bez iskrenosti i poverenja... Opet, ako se prevare ponavljaju, jebes vezu....
U kombinaciji sa avatarom, ova poruka je neodoljiva.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by TheCurseofBlondie
Originally posted by GOXJa kada se zaljubim ne?u da varam,bi?e mi dovoljan on,koga ?u da volim,svi ostali ?e mi biti aseksualni! :)
Mislis i posle "10 godina" veze ce ti samo on biti privlacan???
kod mene ovo nikad ne važi, tj. uvek postoje i drugi ljudi koji su mi privla?ni...
By Swanheart
Prevara je bas kao i ljubav samo rec,trenutna slabost ili iskusenje.Mozda je treba priznati,mozda ne...zavisi.
:pivce:
Korisnikov avatar
By Bole
Naravno priznati ali nije samo priznanje potrebno da bi neko preso preko toga.
Moras mu reci (dokazati) da ti zao zbog toga.

Sto se mene licno tice ja jako tesko prelazim preko toga.
Posle toga tesko je imati poverenja u njega da to nece ponovo da se desi.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Bole
Naravno priznati ali nije samo priznanje potrebno da bi neko preso preko toga.
Moras mu reci (dokazati) da ti zao zbog toga.

Sto se mene licno tice ja jako tesko prelazim preko toga.
Posle toga tesko je imati poverenja u njega da to nece ponovo da se desi.
slažem se potpuno.
:pickme:
By SUNNY B
Originally posted by ^mary^
Da ja to nisam uradila na vreme, odnosno da sam joj precutala, grdno bi najebala kasnije - ali to je vec neka druga prica (koja moze da se iskoristi za scenario spanske serije :lol: )

aha. been there, done that....

i naravno - najebala......

moj problem je u tome sto GENERALNO ne varam. ali sam imala nekoliko ispada.jednom sam najebala sto sam rekla, jednom sto nisam....

naravno, kao i uvek, kajem se sto NISAM rekla.....zamalo...jebiga....a i da je ta prevara makar valjala..... :no: :( :nazalost:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Val
Originally posted by Morgan Le Faye

Znaci, on ti nije bio dovoljan ili sta? Uf, opet sam zastarelih shvatanja... izgleda... :nerd:
Izgleda da sam i ja, obzirom da i sama shvatam prevaru kao uvredu i ponizenje. Po nekoj mojoj logici, prevara se desava kada u vezi nesto ne stima, a ako ne stima, mnogo je bolje tu vezu prekinuti i zezati se nego nekoga ponizavati.
Oni koji bi da jure kvantitet neka to slobodno i rade, ali van veza.
Prevara jednostavno nije fer!:durenje:
By Paris
Nisam do sada bila u takvoj situaciji. A da li bi priznala? :rool:
Verovatno.
Korisnikov avatar
By Atlona
Ako je veza dobra, kvalitetna - varanje nije opcija. Cemu sluzi a uz to i ne radi?!?!
Ako se vec i dogodi, onda treba preuzeti odgovornost za svoja dela i priznati. Precutkivanje je znak nepostovanja prema osobi sa kojom si.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Atlona
Precutkivanje je znak nepostovanja prema osobi sa kojom si.
A ne mislis, da nepostovanje pocinje u trenutku kad varas? :misli:
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by Val
Originally posted by Atlona
Precutkivanje je znak nepostovanja prema osobi sa kojom si.
A ne mislis, da nepostovanje pocinje u trenutku kad varas? :misli:
...a veoma cesto je i nepostovanje prema toj trecoj osobi, koja nije uvek upucena u to da je za 'jednokratnu' upotrebu, ili da je the next best thing tj. da osoba sa kojom verovatno zeli nesto vise vec ima vezu...
By SUNNY B

...a veoma cesto je i nepostovanje prema toj trecoj osobi, koja nije uvek upucena u to da je za 'jednokratnu' upotrebu, ili da je the next best thing tj. da osoba sa kojom verovatno zeli nesto vise vec ima vezu...
talking to me?
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by SUNNY GIRL

talking to me?
:puzzle: :alikako:
Korisnikov avatar
By KiWi
zavisi kako kad.. nekad je bolje priznati, nekad bolje pre?utati
By katarina
Mene mrzelo sve da citam, ali ovi sto pisu "ako je veza dobra, onda je prevara nepotrebna", ......necu da se izrazavam, ali neka sednu pored moderatora i uzmu pribor za jelo, a mogu i rukama.

Ja uvek sve priznam, i imam samo negativna iskustva, i onda se vise necu dovoditi u situaciju priznavanja, tj. sve stadijume razvoja sam prozivela, sve lepe stvari i traume iskusila, i sad sam u mirnoj luci do kraja zivota, a taj kraj NECE se desiti za godinu dana.
By Bombina
isto kod mene je jedna prevarila i dovela me strasnu situaciji i to ne podnosim to
prevara kad netko izdrzava vezu makar ko vara
bas me mrizm
nevolim kratko vezu i to ne podnosim necu biti srecna neki su mene iznervirali
napravili su je nekakvu glupost
recimo joj izvini mozemo da budemo drugarski kajem se kako si ti bila u pravu
e pa nemoze tako ,vrsila je mene pritisak
odjednom sam odbila
mrzim ovo!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!