- 17 Maj 2015, 20:51
Mad Max...
7/10.
Nisam očekivao mnogo, jer me prethodni deo smorio a i većina tih likova me ne oduševljava (X men forever!), a dobio sam dovoljno simpatičan film koji mi je ostavio fin utisak. Nemam puno zamerki, niti pohvala... otišao ravnodušan u bioskop, iz njega se vratio sa blagim osmehom, koji nije trajao duže od dana.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2708233#p2708233]Dirrty napisao:[/url]9.25/10.Avengers 2
Najbolji akcioni film (ikada) i jedan od boljih u opštoj konkurenciji (u poslednjih 5 i kusur godina) koje videh.
Ne pamtim da sam video toliko akcionih scena na jednom mestu, a opet uz dovoljno supstance ispod svih tih eksplozija i haosa.
Možda nisam objektivan, jer obožavam ženske likove... ali sve je tako vešto upakovano, čak i soundtrack
Charlize Theron nepogrešiva.
Naročito skidam kapu jer je film deo već postojećeg serijala (koji sam gledao davno i ne sećam se puno detalja, valjda jer mi nije ostavio trajan utisak...), a uspeo je da prevaziđe prethodnike.
Ja jebeno oduševljen.
7/10.
Nisam očekivao mnogo, jer me prethodni deo smorio a i većina tih likova me ne oduševljava (X men forever!), a dobio sam dovoljno simpatičan film koji mi je ostavio fin utisak. Nemam puno zamerki, niti pohvala... otišao ravnodušan u bioskop, iz njega se vratio sa blagim osmehom, koji nije trajao duže od dana.