Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Mad Max...
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2708233#p2708233]Dirrty napisao:[/url]9.25/10.

Najbolji akcioni film (ikada) i jedan od boljih u opštoj konkurenciji (u poslednjih 5 i kusur godina) koje videh.

Ne pamtim da sam video toliko akcionih scena na jednom mestu, a opet uz dovoljno supstance ispod svih tih eksplozija i haosa.

Možda nisam objektivan, jer obožavam ženske likove... ali sve je tako vešto upakovano, čak i soundtrack :love:

Charlize Theron nepogrešiva.

Naročito skidam kapu jer je film deo već postojećeg serijala (koji sam gledao davno i ne sećam se puno detalja, valjda jer mi nije ostavio trajan utisak...), a uspeo je da prevaziđe prethodnike.

Ja jebeno oduševljen.
Avengers 2

7/10.

Nisam očekivao mnogo, jer me prethodni deo smorio a i većina tih likova me ne oduševljava (X men forever!), a dobio sam dovoljno simpatičan film koji mi je ostavio fin utisak. Nemam puno zamerki, niti pohvala... otišao ravnodušan u bioskop, iz njega se vratio sa blagim osmehom, koji nije trajao duže od dana.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
^
^

bilo je malo i x men-a u avengersima. scarlet witch i quicksilver su mutants :D

---

Avengers: Age of Ultron 7.5-8/10

pun kvalitetne akcije, nije bio dosadan ni u jednom trenutku. ultron mi je bio genijalan, spader izvrsno izveo voice acting. filmu je jedino falio neki wau momenat na kraju, nesto neocekivano (mozda su to pokusali sa quicksilverom?) i to bi me oduvalo. ovako, bio je solidan. svakako bolji od prvog dela. krivo mi je sto joss whedon nece pisati/rezirati infinity war 1&2, sada when he got a hang of it. samo da ne dodje neki slepac i upropasti ovo sto je joss postigao

*spoiler alert*
najveci mind blow mi je bio ustvari post credits scene. thanos uzima infinity gauntlet i kaze I'll do it myself. dakle to je to, sve avengerse ce pobiti u infinity war-u, nakon sto se domogne svih 6 gema kroz filmove koji ce izlaziti do 2019. ako se budu pridrzavali comicsa that is
Korisnikov avatar
By elizevin
Song of the Sea <3 10/10

kome se dopao Secret of Kells neka obavezno pogleda i ovaj - ima isti neverovatno lep rucno slikani crtez, divnu muziku, i isto je baziran na irskoj legendi, ovog puta o selkiju.

Korisnikov avatar
By mOwbid
^ da. jako dobar. baš sam bila uzbuđena :D
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ex Machina

Odličan film.
I najvažnije naravoučenije cele priče je: ALKOHOL UVEK PRE ILI KASNIJE UPROPASTI ČOVEKA!
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
gledao neki dan cuveni van wilder po prvi put, koe g o v n o :radosnice:
Korisnikov avatar
By Kiborg
I Origins

Jako glup film. Više je neko pseudoreligiozno sranje ili misterija, SF nije ni pod razno.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Debug

Pomahnitala AI na svemirskom brodu
Pa i nije loše za niskobudžetni SF
Korisnikov avatar
By mOwbid
sound of my voice

dobra tema, ovako limunadica
Korisnikov avatar
By Anhedonie
interstellar

meeeeh beeeeeeeeh njjjjjjjjjjjaaaaa ne, ne mogu da ignorisem toliko logickih promaka
Leon, the professional (extended) (1994)

Odgledao ga posle 100 godina na nagovor prijatelja ... zapravo, nije bilo izbora da gledamo nešto drugo. Uopšte ne pamtim ovaj film kao ovoliko emotivan, kako sam ga sada doživeo. Meni je u sećanju ostao kao akcioni film sa elementima komedije, a zapravo je mnogo više od toga. Iskrene preporuke, ako postoji neko ko ga duže vreme nije gledao.

10/10
Zasluženo!
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2711217#p2711217]Speculum Columbae napisao:[/url]ZXELIM SAMO DA WAM KAZXEM DA SE UPRAWO PONASXAM WRLO LUDO KAO DA SAM PUSXTENA SA LANCA POYY

osim toga, od hičkoka rebeku večeras pustićy
jer sam ja zaprawo džoan fontejn u tom filmy.
hičkokova rebeka je jedna lažov, jedna lažovčina, bitanga, nikogović s juga srbije.
Ahahahaha Cvetala, a rađala nije!
Korisnikov avatar
By Kiborg
Viy
ili
Forbidden Empire

Nije loš film, samo me je malo mučilo što je sve na ruskom, a titl je bio blago desinhronizovan, tako da imam utisak da nisam baš sve ispratio kako treba.
Efekti su odlični, a ni priča nije loša.
Korisnikov avatar
By axel87

Jupiter Ascending
Jesus Cresto koja stupidarija samo pogledajte ovaj trailer i sve Vam je jasno
  • 1
  • 386
  • 387
  • 388
  • 389
  • 390
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!