Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By bothways
Mislim da je na mene najveću traumu ostavilo to što se jedan drug iz razreda ispovraćao po meni na putu do Divčibara u 2. razredu osnovne škole. Naravno, nije to hteo, ali sam mu se ja našao na putu.
Korisnikov avatar
By Berserker
Pazi, a tema je u forumu LJUBAV, a on o povraćki :lol:
Trebalo bi češće da rovarim po forumu, svašta može da se nađe... Možda nađem i bivšeg...
Korisnikov avatar
By Madonna
A ljuuuubavnooo... Aaaaa ok ok
onda trenutak kad je srusio moje poverenje i otreznio me. to mi se desilo u dve veze i oba puta je bio isti osecaj, kao da ti neko razbija srce kao staklo od kristala
Korisnikov avatar
By bothways
Pa ne znam, bilo je svakakvih ovde iskustava, nisam video da treba da se ograničimo na ljubav ili "ljubav".

Što se tiče "ljubavi", najgore je što jedan lik nije imao pristojnosti da mi kaže da više ne želi da se viđa sa mnom, već je prestalo da se javlja, odgovara na pozive i poruke.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
kupio je zelene banane a zna da ja ne volim zelene banane :pljuje:
By Sixto
Hmmmm, let me think...

Gmaz rekao "pa meni nije delovalo kao veza to sto smo imali".. jel nije, ok, fak of. Docekah ga 5 godina kasnije... sto bi rekao Mars kad mi vise nije stalo. Podvio rep i shvatio koliko je sati.

Drugi gmaz zavlacio tri meseca, javljao se iz kupatila kad je kod prijatelja, izbegavao kvalifikaciju i oslovljavanje... na kraju pizda nije smeo u lice ili pozivom vec na viber poslao poruku, "pa bar ti je bilo lepo u cg". :lol: Boze de mi je bila pamet. Samo ja takav konj znam biti. Sad se zacenim od smeha sa meni poznatima kad neko treci pomene montenegro.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Bio sam otkrio da me dečko vara, pa je nastupio šizofreni manifesto retorike koja je prvobitno bila 'ti si sve isfantazirao, ovo nije veza, ti si niko i ništa za mene, nemaš pravo da me prozivaš, ako si zaljubljen to je tvoj problem, ćao zdravo', a sutradan 'izvini, nisam tako mislio, gajim osećanja prema tebi, je l' možemo da nastavimo, ja sam samo poligaman'... Ja, tada zaljubljena naivna budala, pristanem, a onda me posle mesec dana odjednom isključio, prestao da se javlja i odgovara na poruke. To mi je definitivno najgore 'ljubavno' iskustvo, za koje sam i sam kriv što sam uopšte dopustio da me tako 'gazi'.
Epilog je to da mi se odjednom javio posle nekoliko meseci kada sam već imao novog dečka (isto kao Mars/Sixto - kad mi nije više bilo stalo) pa sam ga hladnokrvno odbio. :D
Korisnikov avatar
By dharmox
Kad mi je kolega spustio kran na naočare :nazalost:
Korisnikov avatar
By mOwbid
više sam ja radila najgore stvari drugima. ne sećam se :nope:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
što se ljubavi tiče

smorili me do smrti.

šalim se. razmišljam već par min i baš ničega ne mogu da se setim. svi su bili dobrice a ja govno.

a van ljubavi pa.. PTSP. :grin:
Korisnikov avatar
By Macan86
Jedan lik iz Ng,s kim sam se bio viđao skoro godinu dana i na kraju saznao da ima devojku s kojom je već tri godine me je slagao da je raskinuo s njom zbog mene,a ustvari se ispostavilo da je on ustvari taj dan nju zaprosio(znam,zvuči kao sapunica).
Korisnikov avatar
By Macan86
dobro...bio je i jedan lik sa kojim sam se bio ozbiljno muvao koji me je pustio da se naložim kao mlad majmun pa me vukao za nos.Satima smo telefonirali i kuckali neko brdo poruka skoro svaki dan i delovalo je sve kao da smo se skontali...i trebali smo da se konačno upoznamo uživo...i to baš za moj rođrndan.Nedelju dana baš pred moj rođendan bilo je skoro pa nemoguće da ga kontaktiram,jer sve bio,kao na poslu ili je spavao..ili je radeo nešto treće pa nije imao vremena da priča...U principu već mi je bilo jasno da on pokušava nekako da me se otarasi,ali uvek je nakao uspevao da me razuveri pričom da mi se to samo čini zbog toga što ubodem pogrešan trenutak.Naravno dan pre mog rođendana,nisam mogao da ga dobijem sve do uveče ali kada sam ga dobio naravno izvinjavao i servirao mi priču da sutra treba da se dogovori s kolegfom da se zamene pa onda da pođe,ali kao sigurno neće biti problema.Sutradan mi je čestitao tođendan jednom pišljivom porukom od tri reči i izgubio mu se trag za ceo taj dan.Sledeći dan(bio je uskrs),isto,mrtva tišina.Ja ispizdim onako malo pripit napišem mu svašta...I tu bi već trebao da bude kraj...Ali nije...Zato što sam ja naivčina....ne zanm koji me je đavo naterao da opet počnem da pišem s njim...Valda zato što sam bio usamljen...ali sve je bilo ok i izgledalo je kao da je bio u pitanju nesporazum.Naravno dogovorili se mi opet da se vidimo(ovaj put da ja odem tamo),i dan prenogo što treba da prođem on mi servira priču da nemože da dobije taj dan slobodno...opet ja ispizdim...Prođe neko vreme,slučajno me on nađe na chatu,i opet sve u krug.Na kraju smo stigli do toga da je on počeo da se ponaša kao šizofena kučka,jer jedan dan sam mu ok,a već sutradan mu smetam pa se posle vadi kao narvozan je pa zato...Da skratim priču,nikad se nismo upoznali.Džaba je bio lepuškast kad mu nešto fali u glavi definitivno!
Meni se desilo da mi je jedna devojka, u koju sam bila zaljubljena, sve vreme davala laznu nadu, da bi mi na kraju rekla da je strejt. Bas sam se bila razocarala s obzirom na to da je bila prva devojka koju sam muvala. Mada je bilo i gorih stvari od strane jedne druge zene ali ne bih sad o tome, bilo ne ponovilo se. :no:
Korisnikov avatar
By Blady
Hm.. pa da pocnem.
Mislim da mi je najgore bilo da posle skoro 2 godine veze, osoba jednostavno nestane na koji mesec.
A da ja nisam znala uopste ni da li je ziva, a posle se pojavi sa pricom kako su je roditelji strpali u ludaru, gde su je drogirali i tukli i kako je imala bakterijski meningitis te je jedva ostala ziva. Nosila je jebene zavoje preko glave, ej !
Nakom toga, dodje da zivi sa mnom par meseci, preselim je kod sebe...
iako sam imala sukob sa njenom mamom, a tata je hteo da me ubije puskom.. da bi se na kraju raspickale i ona se odselila ponovo kod tih istih roditelja.
Javila mi se i namoljakala da se to sve sredi, istripovala me je zbog cega to sve, sta kako, pa je opet nestala na nedelju dana.
Otisla ja da lepo raskrstimo da bi mi plasirala pricu kako je izbola dedu makazama, po nogama.
To je bilo too much.
Psihopata mi je dosta, sto dalje,
Mislim da je to bilo najgore.
Korisnikov avatar
By Mars
Liči mi da je u pitanju ex forumašica na slovo "A".

Taj nivo bogatstva sadržaja.
Korisnikov avatar
By Blady
Nije, ali verovao ili ne, poznaju se :lol:
I obe su patoloski lazovi
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2680048#p2680048]Blady napisao:[/url]Hm.. pa da pocnem.
Mislim da mi je najgore bilo da posle skoro 2 godine veze, osoba jednostavno nestane na koji mesec.
A da ja nisam znala uopste ni da li je ziva, a posle se pojavi sa pricom kako su je roditelji strpali u ludaru, gde su je drogirali i tukli i kako je imala bakterijski meningitis te je jedva ostala ziva. Nosila je jebene zavoje preko glave, ej !
Nakom toga, dodje da zivi sa mnom par meseci, preselim je kod sebe...
iako sam imala sukob sa njenom mamom, a tata je hteo da me ubije puskom.. da bi se na kraju raspickale i ona se odselila ponovo kod tih istih roditelja.
Javila mi se i namoljakala da se to sve sredi, istripovala me je zbog cega to sve, sta kako, pa je opet nestala na nedelju dana.
Otisla ja da lepo raskrstimo da bi mi plasirala pricu kako je izbola dedu makazama, po nogama.
To je bilo too much.
Psihopata mi je dosta, sto dalje,
Mislim da je to bilo najgore.

mila majko gospode zivote

stvarno mi je zao sto si to sve prosla

jbt sta je ovo, malopre citam o ticinom sociopati, sad ovo tvoje, daleko gore, ljudi moji, pa sunce mu jebem

Bas mi je zao blejdi. Jbt.
Korisnikov avatar
By Mars
...ali zavoji preko glave
Korisnikov avatar
By Blady
^ To je bilo ukratko. Inace je prica mnogo duza.
Spomenula sam to, kao jedan detalj , koliko je daleko islo...

@Hys
Ma, opusteno, bilo, proslo, ne ponovilo se :) :*
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!