Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Kragi
... ali znao sam da je tema nastala zbog ljubavnog problema :smeh:

ont: :neznam:
jedan cika mi je rekao da misli da sam 68-o godiste :shamar:
Roditelji, što su me napravili :lol:

Ne znam, nisam zlopamtilo, ali bilo ja raznih skotova u mom životu. To su uglavnom bili ljudi koji su me vređali i ponižavali... Well, I guess some people need to make you feel bad so that they could feel good themselves.

U svakom slučaju... ne želim ničiji otrov u sebi :)
Korisnikov avatar
By Azdaja
Kragi napisao:
ont: :neznam:
jedan cika mi je rekao da misli da sam 68-o godiste :shamar:

:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
asocijacija na kragijev post

mene vec 6 meseci zena koja radi u kiosku gde redovno kupujem cigare pozdravlja sa "dobro jutro decko, kako je?" :lol:
By Glasnik
Sanja Steppenwolfin napisao:asocijacija na kragijev post

mene vec 6 meseci zena koja radi u kiosku gde redovno kupujem cigare pozdravlja sa "dobro jutro decko, kako je?" :lol:
:lol:

Ovo je za 'Izjavu dana'. :giggle:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
a sta cu :krezavi:

najbolje mi je bio kad sam se sveze osisala i pocela jednom da mi prica kako ovde dolazi stalno jedna devojka koja je cudno osisana, sa jedne strane kratko sa druge dugo i kako bi se slozili.
ja se odusevila, dok nisam skontala da ustvari prica o meni :lol:
By Glasnik
Sanja Steppenwolfin napisao: najbolje mi je bio kad sam se sveze osisala i pocela jednom da mi prica kako ovde dolazi stalno jedna devojka koja je cudno osisana, sa jedne strane kratko sa druge dugo i kako bi se slozili.
ja se odusevila, dok nisam skontala da ustvari prica o meni :lol:
:drama:
Ta neka senilna 200%... ^^

Bitno da znaš da će s njom uvek nešto novo da te dočeka. :D
By Hans
Glasnik napisao:

Ovo je za 'Izjavu dana'. :giggle:
Korisnikov avatar
By ljubav91

ovo se ne odnosi na temu osim ako nisi u vezi sa tom zenom :mad: :p
Korisnikov avatar
By Torry
Sanja Steppenwolfin napisao::kokice:

(a u pozadini mi ide "Boki13 - Otvori se" )

necu,. zao mi je :P
Nije mi bas jasna tema. Lose je koncipirana od naslova. Je l' pricamo o tome sta nam je bivsi/a uradila lose ili generalno? U svakom slucaju za razliku od veceg broja drama queen pedera imam samo reci hvale za sve svoje bivse, i sa svima sam ostao u odlicnim odnosima. Pa mi je ta, ljubavna drama izostala iz zivota. Nekako uvek mi deluje da ljudi sami traze drame ili ih sami prave. A sto se tice najgore stvari koju mi je neko uradio, well toliko je lose i odvratno da zaista ne mogu da delim sa sirim auditorijumom, pa cak ni virtuelno..sorry...
By RuznaGlupaZla
:misli: Ne sjećam se da je neko bio posebno nekorektan prema meni.
Ali, zato sam ja redovni izvor razočarenja. :povez:
Meni se tako u zivotu desilo brdo govana, ali sad kada razmisljam, mogu da se setim, ali sam to sve nekako potpuno prebolela da i nema smisla da pisem o tome.

Zbog par stvari sam bila u depresijama i nenormalna mesecima, sva sreca sve je iza mene.
Galateja napisao:Bilo je prilično neprijatno kada me je bivša devojka sa kojom sam bila pet godina u vezi dan-dva pre nego što će zauvek otići od mene odvela u parfimeriju i kupila mi parfem. Kasnije sam saznala da je ona obavestila drugaricu mesec dana pre te romantike da je definitivno raskinula sa mnom i da 'hvata zalet' za definitivni odlazak. :drama:
A da simbolika bude veća pomenutom parfemu je istekao rok trajanja (niti smo mi to uočile, niti prodavačice) i posle nekoliko meseci sam morala da ga bacim jer je promenio miris. Do tada nisam ni znala da parfemi imaju rok trajanja. :shocked:
Korisnikov avatar
By Blady
Napisala bih primer, ali ne znam sta me je od toga najvise povredilo.
Ne mogu ni jednu toliko da izdvojim.
Korisnikov avatar
By Hys.
Sto se tice ljubavi, do sada nije bilo strasno ni mnogo.

Tokom srednje skole - bivsi decko se smuvao sa bivsom najboljom drugaricom. On je bio bivsi tada jer nekako sam osetila da treba da bude. A bilo mi je stalo. Ona je postala bivsa jer sam osetila da ce da se smuva sa njim. Izmedju ostalog zbog toga, jel. Tinejdzerske fore. Sem sto sam je volela :-/

Kraj srednje - bivsi decko se smuvao sa drugom jako bliskom drugaricom tek posto sam otisla iz zemlje. Posle saznala da joj je na mom rodjendanu reko da je voli :lol: A da - druga drugarica, jednako bliska se u tom nekom periodu pre no sto su ovi usli u vezu pojebala sa njim.

Ko sto vidimo iz prilozenog, drugarice vole da mi "skidaju momke".

Come to think of it, od tada sem sa muzem, spavam samo sa butch zenama i druzim sa lezbejkama koje ne privlače butčice.

Šta je podsviJest, nisam ni bila svesna te "slučajnosti".
Korisnikov avatar
By Hys.
Nije morbidno.

Ne mogu to ni da zamislim.

Cak i kad pomislim na ove likove iz mog posta, nije mi svejedno na neki cudan nacin. A da mi umre (bivsi) partner koji mi je drag ili koga volim, pa dugo bi sakupljala delice sebe.

autobuski :hug:
Korisnikov avatar
By Hys.
Sto se tice zena - i osoba koje su bioloski bile zene - a imale su sa mnom nesto sto nije iskljucivo drugarski odnos, nijedna mi nije nanela zlo. Jedna je bila udarena na specifican nacin, ali sam je srecom izvalila skoro pa odmah.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2646496#p2646496]Hys. napisao:[/url]Nije morbidno.

Ne mogu to ni da zamislim.

Cak i kad pomislim na ove likove iz mog posta, nije mi svejedno na neki cudan nacin. A da mi umre (bivsi) partner koji mi je drag ili koga volim, pa dugo bi sakupljala delice sebe.

autobuski :hug:
:hug: :kiss:

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2646499#p2646499]Srklet napisao:[/url]pored svega lošeg što sam uradio sebi drugi nisu pretjerano relevantni.
Može i ovo.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Edit: stvarno ne valja davati mi da koristim forum posle 30 sati neispavanosti. Tako se raspisah od kulina bana, sve u sitna crevca, i objavih kilometarski tekst, a tek sad mi pade na pamet 'pa jebote što bih tako nešto privatno sa svima delio, pobogu'. :pekmen:

Edit2: Ukratko, fag fatale. :D
Korisnikov avatar
By gossip
ne mogu da se setim niceg sto je toliko lose da moram ovde da napisem
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!