Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
a razni dzekesovi i Kenny vs. Spenny misle da je to neki big dil pa snimaju emisije o tome

kad ono...
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2593224#p2593224]alexandermagic napisao:[/url]Ne.

Kad sam "odvaljen", pokazujem tu neku čudnu neselektivnu prijaznost i komunikativnost prema okruženju čega sam svEstan i u tom stanju, ali ne mogu da ih kontroliram.

Radije bih da sam usran kao ova nesretnica iz uvodnog posta, nego takav, no što je tu je.
U alkoholu je istina. To si u stvari pravi ti. :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
pre jedno dve nedelje
minus govno i povracka u wc solju
Korisnikov avatar
By Madonna
obožavam odgovore na ovoj temi, jedno 10ak koji me uvek nasmeju
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2572343#p2572343]Clockwork Orange napisao:[/url]najgore sto mi se desilo je kad sam pre ~10 god zaspao na putu do kuce, nakon privatne absint cajanke. Spavao sam od oko tri sata, dosao kuci umazan blatom, i tako legao u krevet.

:krezavi:

Ne volim kad se napijem. Ok kad sam cirke, kad me uhvati, opustim se i to, ali bas mrzim kad mi se u glavi pojavi misao "fak, napila sam se deffo". Onda krece jos vise pijenje vode, teranje sebe kuci, obavezno tusiranje i caj od nane.

Nazalos, nikad nisam bila od onih ljudi koji nemaju mamurluk, uvek se sutradan osecam ko sporo govno koje gamize i jedva cekam da prodje taj dan. I uopste mi nisu potrebne sulude kolicine alkohola da se to desi + ne mesam pica. Nijesam dobro gradjena za piti. A volem.
Korisnikov avatar
By blenta
ja budem mamuran i bolestan makar 3 dana, minimum
Korisnikov avatar
By Macan86
ne,i nikad neću...obično kad počnem da pričam nemački(a dešava mi se svaki put kad se napijem dooobro...kad malo bolje razmislim dobro što nisam učio sve one stane jezike koje sam imao fix ideje da učim) ja shvatim to kao znak da okrekem na kiselu vodu i svi srećni i zadovoljni...čak ni mamurluk nije tako strašan ujutru :D
Korisnikov avatar
By Macan86
ma ja to redovno...engleski kad sam malo pripit a nemački kad se baš oderem xD samo što ja nikad ne đuskam :P
Korisnikov avatar
By Neutron
Ne secam se najjasnije, ali rekao bih da. Proveo sam noc u spavajuci ispod Brankovog mosta. Sa EnMad koja me je pazila. Ona je mnogo kvalifikovanija da prica o toj noci. Secam se da sam bio jako ukocen kada sam se probudio, i uvaljan u sopstveni zeludacni sadrzaj. Danima mi je pucala glava. Jezivo, zaista jezivo.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
pa kad si sa mnom hteo na crtu da izađeš sa tekilom ej :lol: i to dok sam još bila kapacitet

jbg kad nisam mogla da te dignem a kamoli da te nosim. a i baš si fino bio komiran žao mi bilo da te budim potrebno ti je to bilo pa samo te samo odvukla malo dalje iz vida marice i blejala pored. dobro posle dva sata sam otišla bila malo tu prekoputa da kupim da jedem ali nadgledala sam te :mazi:
Korisnikov avatar
By Neutron
Al' bilo je dobro. Realno. Treba tako nesto sa vremena na vreme.
Korisnikov avatar
By Madonna
Mislim da je bas traumaticno kad se useres. Nadam se da necu doziveti
Korisnikov avatar
By Madonna
Joj ne. Jedino ako mi nikad niko ne kaze da se to desilo
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!