Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

jučer :lol:

sve je počelo u 14h, kada sam se s prjateljem našao na ručku u MSU. nakon toga smo završili na bundeku, ponijevši litru gina i pripadajući mu tonic. nismo ni skuzili, al nam je u dva i pol sata uspjelo popiti sve. :lol: nije ni pomoglo kad se pojavio drugi frend i donio za pljuganje. jos manje je pomoglo kad sam oko 19h zavrsio kod cetvrtog frenda koji mi je tutnuo bong pod nos. a vrhunac je bio kad sam se u 21h nasao s petim frendom na dubravkinom putu, gdje smo raspalili po vinu i jos nekim stvarima. :spliff:

nemam pojma uopce kako sam stigao kuci, samo sam se jutros probudio i zapitao 'otkud ja ovdje' :lol:
Korisnikov avatar
By Meemy
Ne pijem, jedan od razloga sto ne pijem je agresivnost koju imam kada popijem, i jednostavno sam sebi rekao necu vise :)
Ali zato se svakodnevno vipra pa lipa :) predjite na to, svet bi bio daleko lepsi da nema alkohola a da je trava dozvoljena ;)
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
najgore sto mi se desilo je kad sam pre ~10 god zaspao na putu do kuce, nakon privatne absint cajanke. Spavao sam od oko tri sata, dosao kuci umazan blatom, i tako legao u krevet.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
svašta sam radila ali do stanja iz prvog posta nisam došla
ja sam zgodna i kad pegliram. eheheee

ma da, svačega je bilo. ali odem u wc na vreme.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
inače imam običaj da završim izlazak blejom sa psima lutalicama. ee ulice su to <3
Korisnikov avatar
By CosmicLover
Užas. Najgore što sam ovog tipa uradio je da sam drugarici povratio u torbu (iz nekog nerazjašnjenog razloga sam mislio da je prazna)
Korisnikov avatar
By cornflakes
prvi put sam otvorio temu i to dok jedem. nikad nisam bio, a siguran sam da i neću
Korisnikov avatar
By Galadriel
Slika

ont: ja sam ctrl freak, ne bih došla ni do faze da mi se zavrrti u glavi. :iskusenje:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Jao juce se setih najodvratnije stvari koju sam pijan uradio, pre tipa 3 godine. Jeo pljesku, napio se, zavrsio u necijem stanu, povracao u lavor i ispovracao poveci komad mesa, i onda to meso vratio u usta i pojeo. Bio sam iz nekog razloga uzasno gladan i taj komad cu uvek pamtiti kao najsladji i najsocniji koji sam ikada pojeo <3 Sledece cega se secam je da se budim kod mene na stanici sa povrackom ispred sebe.
Korisnikov avatar
By scout_finch
najgore sto uradim je da povratim sve sto sam popila. nekad imam nagon da to uradiim, a nekad iz predostroznosti jer ne zelim da zaspim pijana iz straha da u snu ne umrem od trovanja alkoholom. tako da uvek lepo sebe isperem posle alkoholisanja. osim kad se ne secam cele veceri. onda ne znam sta se desilo.
Korisnikov avatar
By mOwbid
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2594072#p2594072]Anhedonie napisao:[/url]Jao juce se setih najodvratnije stvari koju sam pijan uradio, pre tipa 3 godine. Jeo pljesku, napio se, zavrsio u necijem stanu, povracao u lavor i ispovracao poveci komad mesa, i onda to meso vratio u usta i pojeo. Bio sam iz nekog razloga uzasno gladan i taj komad cu uvek pamtiti kao najsladji i najsocniji koji sam ikada pojeo <3 Sledece cega se secam je da se budim kod mene na stanici sa povrackom ispred sebe.

:pucaodsmeha:

ja tebe volim
Korisnikov avatar
By Mage
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2594072#p2594072]Anhedonie napisao:[/url]Jao juce se setih najodvratnije stvari koju sam pijan uradio, pre tipa 3 godine. Jeo pljesku, napio se, zavrsio u necijem stanu, povracao u lavor i ispovracao poveci komad mesa, i onda to meso vratio u usta i pojeo. Bio sam iz nekog razloga uzasno gladan i taj komad cu uvek pamtiti kao najsladji i najsocniji koji sam ikada pojeo <3 Sledece cega se secam je da se budim kod mene na stanici sa povrackom ispred sebe.
And the Oscar goes to... :oskar:
Korisnikov avatar
By Hys.
A ja se najela pre sat i bukamie sad kad sam pročitala ne mogu da prestanem da zamišljam anhislava kako to radi i sve mi onako minisick se penje joj :krezavi:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!