[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2652506#p2652506]Almano napisao:[/url]Zanima me da li vi preispitujete svoju seksualnost, da li vam se nekada ucini da bi mozda bilo bolje uzdrzavati se od takvog nacina zivota? Kako razocaranja deluju na vas pogled na homoseksualnost? Da kazem odmah da sam ja nepopravljivi romantik i da nikad ne bih zrtvovao ljubav pa makar ni zbog zdravog razuma ali eto, ponasanje mnogih homoseksualaca me tera da se zamislim nad samim sobom. Postujem svacije pravo da zivi kako zeli ali isto tako smatram da imam pravo na kriticko misljenje... A zelim da cujem i vase, bez osvrtanja na to sto ce se oni koji se osecaju prozvanim nakocoperiti...
ovako... imam ja jednog poznanika. njegov život izgleda kao što slijedi, a ti uparuj moje rečenice sa svojima gore.
on stalno preispituje sebe. ponajviše u zatišju slut phases (periodi sa brojnim partnerima). to traje 10 dana. onda se opet napali i pootvara nove naloge na svim mogućim gej "servisima".
stalno kuka kako je gej život neodrživ, težak, turoban. kako su muškarci psi.
njegova omiljena mjesta su gej saune.
sebe opisuje kao biseksualca. vrlo je pametan i bistar, ali izuzetno homofoban. ovijek postoje tamo "neki" koji "nisu normalni" i traže "tamo nešto" i "skreću pažnju na sebe".
podrazumijeva se da spava samo sa "str8 looking momcima". osim ako nije prenapaljen ili očekuje neku korist, onda su u fem twinkovi ok.
sanja o gej ljubavi i monogamiji. zaljubljuje se na prvi pogled. žrtve te ljubavi, ako su neiskusne, ili podjednako felerične, padaju u zamku osjećanja. seks im traje dok se među njima ne javi svijest da se ipak radi o dva muškarca. jedno što može isprati taj "užas" i povratiti libido jeste nova krv, novo uzbuđenje: novi ljubavnik, odmah i sada...
njegova kob jeste što se nije outovao sebi.
e takav ćeš ti biti nastaviš li sa tim tupavim separatisanjem u glavi na "nas" i "njih". shvati, ti si isti kao mi. samo biraj hoćeš li ručati negdje gdje dobiješ i salvete ili više voliš da ti se baca kao svinjama.