Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By mikeli
Da, ponekad se preispitujem (ko i svi, valjda), sta mi je ovo trebalo ... Pogotovo kad okolina pocne da se preispituje, te ovaj je derpe, onaj, ovo, ono ... Dodje mi da explodiram ... Okolino, imas li ti svoje dvoriste ??? Imaju qrac ! Kako kazu, uspeh se neoprasta ... Sad, sto su "neki" pripadnici lgbt-a, nekorektni, kriticni, foliranti, nije mi jasno, a nekad me kako rece onaj u onome domacem filmu, rodjaci, boli me patka, i to je valjda normalno, jel kako da ostanes imun na politicko-estradno-kriminalno-tabloidna-starletanska izdanja i desavanja, made by Srbistan !!! Svakom ponekad pukne zivac....
Kaze moj horoskop bik, i tvrdoglav sam, svojeglav, tesko pokazujem emocije, kad je najlepse userem motku, i jbg. Tako je to ... Kad se pogledam unazad, bio sam mlad i lud, nije me bilo briga, sta ko govori, a i misli, udarao sam glavom u zid, dok mi se nije obilo. Danaske, radim opet isto (udaram reprizu), i bole me za tudja misljnja, a i zivote tudje jos vise ... Dok opet nenaletim na zid !!!!
A smisao mog zivota, nema koristi a ni vajde ....
Korisnikov avatar
By Almano
To sto sam homoseksualac me ne obavezuje da razmisljam kao vi. Ne razumem, cemu takva ogorcenot? Na kraju krajeva '' moje misljenje nikog ne ugrozava '', odlicno funkcionisem sa svakakvim ljudima, ali kada se nadje prostor da iskazem svoja uverenja ja to i iskoristim...
Korisnikov avatar
By Macan86
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2652820#p2652820]Almano napisao:[/url] I za tvoju informaciju, postoji i nesto sto dolazi i posle ljubavi,posle decenije braka, a to nesto treba dostici dok ne napunis cetrdesetu. Mladost je za ludovanje ali ako ti se ceo zivot svede na neke veze a opet umres sam onda to i nema nekog smisla...
Mogu li ja tebe da pitam koje si godište pa da strahuješ od toga da ćeš ostariti sam?
I moram da ti kažem da ne treba da se u veze upuštaš zbog tog straha od samoće i da se nadaš da će to po svaku cenu potrajati...
Nije to neko dostignuće da ne ostariš sam...Bolje je da ostariš sam a da se ne kaješ bog toga nego da ostariš pa da se kaješ što si protraćio godine sa nekim ko ti ne odgovara i sa kim si se držao samo da ne bi bio sam.Meni bar nekako to zvuči kao mnogo lepša alternativa.
Korisnikov avatar
By Horcrux
Ova tema postaje zaista umarajuca, pre svega zbog Don Kihota koji pokusava da ispravi krive drine. Ne znam koliko godina ima, ali deluje veoma nezrelo i jos nije naucio kako svet funkcionise. Nivo zablude je trenutno previse visok.
Korisnikov avatar
By Almano
Ja sam 91. godiste... Ne mislim da trebas ostariti pored neke osobe koja ti ne odgovara, naprotiv, mislim da je zivot dovoljno dug da bi mogao da nadjes osobu s kojom bi proveo ostatak svog zivota...:)
Horncrux, jesam zelen i neiskusan zato i trazim tudje misljenje. Nego imam utisak kao da me krivite kao da vas prisiljavam da komentarisete. Stvar je jednostavna, ako vam pricinjava ikakvo zadovoljstvo da mi odgovarate, onda to i radite, ako ne, onda nadjite drugu temu. A nemojte tu da atakujete kao da vas ja sad tu terorisem a vi jadni morate da se branite!
Korisnikov avatar
By Macan86
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2652841#p2652841]Almano napisao:[/url]Ne mislim da trebas ostariti pored neke osobe koja ti ne odgovara, naprotiv, mislim da je zivot dovoljno dug da bi mogao da nadjes osobu s kojom bi proveo ostatak svog zivota...:)
Ok,oko ovaoga se definitivno slažemo....ali opet moram da ti kažem menoj da strahuješ od toga da li ćeš ostariti sam ili nećeš,jer za to nikad nemožeš da budeš siguran šta će biti(nebitno da li si gay ili strejt)...Ti gledaj da se potrudiš da živiš tako da se ne kaješ kad budeš ostario pa nebitno da li budeš sam ili ne.
Korisnikov avatar
By dharmox
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2652841#p2652841]Almano napisao:[/url]Ja sam 91. godiste... Ne mislim da trebas ostariti pored neke osobe koja ti ne odgovara, naprotiv, mislim da je zivot dovoljno dug da bi mogao da nadjes osobu s kojom bi proveo ostatak svog zivota...:)
Horncrux, jesam zelen i neiskusan zato i trazim tudje misljenje. Nego imam utisak kao da me krivite kao da vas prisiljavam da komentarisete. Stvar je jednostavna, ako vam pricinjava ikakvo zadovoljstvo da mi odgovarate, onda to i radite, ako ne, onda nadjite drugu temu. A nemojte tu da atakujete kao da vas ja sad tu terorisem a vi jadni morate da se branite!
Temu si otvorio da bi se na njoj pisalo. Nema potrebe za konfrontacijom JA ---SVI VI.

Svako umire sam, a s kime će živeti do smrtnog časa ovisi omnogo čemu, nije (samo) gay orijentacija ono što te određuje.
Nikad nisam tražio osobe s kojima bih ostario, nego s kojima ću živeti.
Korisnikov avatar
By *deni*
Padoše mi na pamet dva lika u vezi, s kojima sam prinudno morao da korespondiram, zbog organizacije čiji smo svi bili članovi. Isto tako veličaju institut veze, panično i gde treba i gde ne treba ističu da su '' u vezi '', čak i na nekim poslovnim sastancima, vidi se da im ta veza znači i treba k'o vazduh, tačno kao da su od nečega pobegli u tu vezu. Isto vele da žele s nekim da ostare, a kad ih pogledaš, vidiš da su obojica već pre vremena ostarili, verujem, i zbog prevelikog živciranja oko te veze. Strahuju da im neko vezu ne uništi, drže da su večito na oku pakosnih pedera, koji umiru od želje da im razbucaju vezu. Ma, da Bog sačuva. K'o dve matore lezbejke, tako deluju, uvredljivi su, furaju puritanski stil i sve više liče jedan na drugog - k'o dve sasušene haringe. Kakva je to veza, molim vas, koja ljude isušuje, umesto da ih rascveta i napuni životnim sokovima i radošću ? Da Bog dragi sačuva. :bljak:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa sad, znaš šta, ne znam koliko je to povoljno za ovog mlađeg. Taj mlađi je u ranim tridesetim, a matoriji u srednjim četrdesetim. Taj u četrdesetim je već ušao u tu vezu upadljivo okopneo, ali je ovaj mlađi ( ko ga zna, seća se ) bio pre ove kobne veze sasvim pristojnog izgleda i držanja. E sad i on počeo da liči na ovog starijeg. Kad ih vidiš, misliš da su vršnjaci. Ova matora sova ga izdominirala i isisala sve životne sokove, pa sad ne znaš ko je stariji. Ma, da Bog sačuva.
Korisnikov avatar
By Almano
Pa znas kako, ja uvek trazim neku svrhu u svemu. Ljubav je sredstvo da se prevazidje sebicnost, ljubav je zrtva... normalno je da se promenio... zamisli tek da ima decu i koliko bi ga to iscrpelo. Meni je to nekako poenta, da prestanem da zivim od danas do sutra i samo za sebe, da imam nesto zbog cega zivim, sto cuvam, sto ne dam.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2652871#p2652871]alexandermagic napisao:[/url]Ljubav nije žrtvovanje, osim u petparačkim ljubićima i filmovima.
i pesmama celine dion. za cije obozavaoce takodje kazem da nemaju pojma o ljubavi.

a, btw, koriscenje ljubavi u bilo koju svrhu je ultimativni sebicluk. jos kad to nesto treba da postane "nesto sto cuvam, sto ne dam". pa to je ultimativni vid sebicnosti i koristoljubivosti - ti trazis nekoga da bi ispunio svoje hirove kroz njega i pritom da ga nacinis svojim vlasnistvom i sve to nazivas prevazilazenjem sebicnosti?
Korisnikov avatar
By Almano
Vredi li uopste tebi odgovarati, al ajd...
Dakle, nisam mislio svog partnera da stavim u zlatan kavez vec da se maksimalno trudim oko njega i pokusam da sacuvam tu vezu... cuvati, znaci cuvati od svih, pa i od samog sebe... e sad, mislim da je i umerena ljubomora u vezi normalna... sto se tice nesebicnosti, to znaci cak i zanemarivati sebe radi nekoga, tako da ako je nekom bolje bez mene, srecan mu put. Molim te nemoj da si banalan, jer necu odgovarati vise na namerne provokacije!
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ti ako zelis da ne budes pogresno shvacen nemoj da si poetican nego egzaktan. a ja stvarno nemam nista od provociranja tebe, izvini sto sam iskren i tako direktan, sledeci put cu da gledam da mi postovi budu roze boje.
Korisnikov avatar
By *deni*
Da je kavez odista zlatan, još 'ajde de i da se smestiš u njega. Znaš zašto si u njemu. Nego je taj '' zlatan kavez '' obično neka memljiva šupica sa rešetkama satkanim od manipulacije, autocenzure, cenzure, nametnutog osećaja krivnje, dominacije i drugih patoloških elemenata.
Korisnikov avatar
By *deni*
A ti, Almanah, nemoj da se zanosiš iluzijama da je Anhedonia protivnik veze. Naprotiv, on je u jednoj vrlo stabilnoj vezi, nego ti čovek priča zdravorazumski. Uzmi se u pamet i nemoj sa apriornom indignacijom da sačekuješ postove, nego obrati pažnju šta ti korisnici pišu.
Korisnikov avatar
By Almano
Molim te nemoj da me ucis cije cu komentre citati i kako cu ih razumeti... Odmah se na prvi pogled vidi ko ima sta pametno da kaze. Ljudi dosli, rekli nesto pametno i ucutali. A ove agresivne i isfrustrirane ja ne mogu da shvatim ozbiljno. Ovo je za mene samo sprdacina i prepucavanje... Mogli biste da se pomirite sa tim da neko ima drugacije shvatanje ljubavi, koje ce tokom zivota mozda ( a mozda i ne) promeniti.
Korisnikov avatar
By *deni*
Upravo zato ti i trebaju polemike, da bi ti se to shvatanje možda, a možda i ne, promenilo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!