Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Da li bi ste voleli da znate kako i kada ćete umreti?

da, definitivno
11
31%
ne, nikako
20
57%
ne bih znao...
4
11%
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2638399#p2638399]alexandermagic napisao:[/url]
Ma smrt nam je ionako vjecita diskretna pratilja na zivotnom putu. Cemu strah?
Ja bih reko da se ljudi ne boje same smrti, vec se boje nepoznatog. Jos kao deca smo se bojali mraka, jer nismo znali cega ima tamo. Tako isto i sa smrcu, pa i mnogim drugim stvarima u zivotu.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2638433#p2638433]barni napisao:[/url]ni jedno od ta tri ne mora da bude
Ne mora, ali cesto jeste, pogotovo za one na samrtnoj postelji koji znaju da umiru. A koliko sam ja razumeo, vas interesuje sta se tim jadnicima vrti u glavi? Odgovor je uglavnom horor i agonija.

Ako su srecni, umru i pre nego sto shvate da umiru. To je najbolja smrt.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2638168#p2638168]alexandermagic napisao:[/url]Mislim da znam kako cu krepucnuti i kad.
Ja ne znam kako i kad, ali znam otprilike do koje godine cu ziveti.
Hitsugaya napisao:
Ja bih reko da se ljudi ne boje same smrti, vec se boje nepoznatog. Jos kao deca smo se bojali mraka, jer nismo znali cega ima tamo. Tako isto i sa smrcu, pa i mnogim drugim stvarima u zivotu.
Ja mislim da se ljudi vise plase nacina na koji ce da umru.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ja se ne plasim ni nacina i same smrti vec to saznanje kada cu dumrem bi mi unistilo zivot u smislu da bih izgubio svu emotivnost i postao ravnodusan prema zivotu i ta ravnodusnost bi prerasla u depresiju.

sto me podseti na film/knjiga veronika decides to die :love: ko je gledao/citao skontace, ko nije neka gleda!
Korisnikov avatar
By gossip
nekako ne vidim sebe kao nekog ko ce umreti u dubokoj starosti okruzen by the loved ones o.O

elem...ne bih voleo...zabavnije je kada je cela stvar misterija
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Mislim da je saznanje datuma smrti konačno prihvatanje sopstvene smrtnosti i to je ono što čoveka ubija u pojam. Koliko god da neko (naravno u svemu ima izuzetaka) pričao da se ne plaši smrti i da je svestan da će umreti, sopstvene smrtnosti postanemo svesni tek kada smo u nekoj velikoj opasnosti ili kada nama neko blizak umre.

Inače ne bih voleo da znam kada ću umreti. Pokvari iznenađenje.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
pa vecina ljudi nema aktivan strah od smrti. strah koji uglavnom postoji je pickin dim u odnosu na pravi strah.

npr mnogo se vise plasim sutrasnjeg kolokvijuma nego smrti, ili mnogo se vise plasim da ce mi ispasti sladoled sa drske nego smrti, sto valjda govori o tome koliko mi je trenutno strah od smrti slab.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!