Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Da li bi ste voleli da znate kako i kada ćete umreti?

da, definitivno
11
31%
ne, nikako
20
57%
ne bih znao...
4
11%
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja vec znam kako cu umreti-otkrio mi je to jedan od onih imbecilnih kvizova na FB.

Umrecu 2050 i neke u saobracajnoj nesreci, bicu nakon toga 6 godina na aparatima dok ih moj sin ne iskljuci :lol:

BULLSHIT :lol:

I ne, ne bih voleo da znam kada cu umreti, jedna od cari zivota je i to sto nikeda ne znas sta ce i kad da ti se desi :surfer:
Korisnikov avatar
By Holden Kolfild
Ne bih to voleo...verovatno bih na kraju umro pre tog datuma pošto bih se ubio razmišljajući o tome a pri tom ne bih pametno iskoristio vreme do tad već bih ga provodio postavljajući glupa pitanja ili žaleći što nisam/neću tako već ovako ili ko zna o čemu.
By J...
Buducnost nije strogo utvrdjena, ona se menja snagom volje, tako da ukoliko bi saznali nesto o sopstvenoj smrti, ucinili bi sve da do toga ne dodje i najverovatnije da bi i uspeli. I onda prorocanstvo ne bi bilo tacno.

I sta sam ja sad htela da kazem? :praznoglavi:
Korisnikov avatar
By IriS
ne bih.

učim da živim svaki dan kao da je poslednji, a samo saznanje kada ću da krepam bi me omelo u uživanju koje mi pomenuto učenje zna priuštiti. :tehno:
Korisnikov avatar
By cranky
Mislim da već znam od čega ću umreti, ne moram da znam i kad, mnogo bi mi bilo.
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Ne, ne želim da znam kada ću umreti i na kakav način... :nope:

Dišem punim plućima i uživam u svakom provedenom danu kao da je poslednji... :)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by cranky
Mislim da već znam od čega ću umreti, ne moram da znam i kad, mnogo bi mi bilo.
Auuuuuuuuuuuuuuu.. Cemu toliki pesimizam?
Korisnikov avatar
By cranky
Nije to pesimizam, samo mislim da već znam šta je to što će na kraju okončati moje postojanje, osim ako se ne umeša neki nesrećni slučaj. :)
Korisnikov avatar
By cranky
Baš tako, faktori rizika + genetska opterećenost. Ispravno si protumačila. :)
Korisnikov avatar
By DJ Nemo
pa ia ja znam sta ce mi doci glave mada ne bih voljela da znam kada
Korisnikov avatar
By m..
ne bih volela da znam. ali bih volela da znam koliko mi je okvirno vremena ostalo, pa da mogu da odredim prioritete.
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Hm, kada bolje razmislim, volela bih da znam kada i kako cu umreti. Naravno, to je nemoguce, medjutim, mislim da bi mi na neki nacin olaksalo i pomoglo mi da iskoristim zivot najbolje sto mogu (tacnje da radim sta hocu!! )
Ovako neznajuci, moram da se borim da sacuvam isti, a kada bih znala kad cu umreti, ne bih se mnogo cimala i razmisljala i planirala buducnost.
Stoga, glasah za opciju DA! :sahrana:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
samo da znam kad. da na vreme povedem par njih sa mnom i učinim svet lepšim mestom :sweet:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ne bih voleo da znam ali ako bi mi neko nekad urucio kovertu sa datumom ne bih izdrzao da ne pogledam jer sam radoznao as fuck
Korisnikov avatar
By Katengl
Voleo bih, što da ne. Na stranu pitanje determinizma.
ne bih
to bi mi verovatno poremetilo zivot taj neki njegov prirodan tok
....

imao sam u jednom momentu strah od smrti, prvi put sam na nju gledao kao nesto sto i mene ceka i jako sam se bio uplasio.Par dana sam osetio nenormalan strah.Proslo je nekako samo od sebe.Od tada se ne bojm smrti niti razmisljam o njoj.

da se jos nadovezem na temu ...
voleo bih da mogu procitati zapis covekovih misli pre nego umre.
to je ono sto me jedino zanima na tom kraju
i cesto o tome mozgam
mislim da je to bitnije od same smrti
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
^ e, koliko god morbidno zvučilo, meni je želja da budem uz nekog dok umire, u tim poslednjim satima, baš zbog toga. jako me zanima o čemu bi mislio šta bi rekao kako bi se ponašao
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2638391#p2638391]EnMademoiselle napisao:[/url]^ e, koliko god morbidno zvučilo, meni je želja da budem uz nekog dok umire, u tim poslednjim satima, baš zbog toga. jako me zanima o čemu bi mislio šta bi rekao kako bi se ponašao
pa hteo sam napisati to sto si ti ali sam se predomislio, jer zvuci zastrasujuce :)
skroz te kapiram sta zelis
ja jesam bio sa nekim u tim momentima ali si i ti pod sokom tada i prosto ne mozes da se saberes, cudan je taj osecaj kada drzis za ruku coveka koji umire,
ta osoba je bila u komi, i imali smo neke nedovrsene razgovore, situacije koje su bile lose po nas odnos...i ja sam osetio nesto, kao da smo se razumeli, osetio sam i patnju i olaksanje i gomilu nekih emocija, to je bilo jako stresno za mene ali sada sam potpuno siguran da je dobro sto sam prosao kroz to sa tom osobom.

mozda da je to neka osoba koju ne poznajem, mozda bih mogao biti sabran i razgovarati sa njom ako bi ona pristala na takav razgovor

mada skoro padam u nesvest kada vidim iglu i spric...

EDIT
imam neku svoju teoriju oko tih poslednjih misli al o tome mozemo preko pvt poruka :D
Korisnikov avatar
By Mage
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2638391#p2638391]EnMademoiselle napisao:[/url]^ e, koliko god morbidno zvučilo, meni je želja da budem uz nekog dok umire, u tim poslednjim satima, baš zbog toga. jako me zanima o čemu bi mislio šta bi rekao kako bi se ponašao
Ili izgube razum od patnje, ili su uplaseni "na smrt", ili su u agoniji i nepodnosljivom bolu... cesto sva tri. U svakom slucaju, nista sto zelis da prozivis i vidis.

Death is nasty
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!