Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by KiWiJoj. To me podseti na moje dozivljaje iz devedesetih kada moj glas jos nije bio mutirao. Jednom je zvao neki lik i utripovao da sam ja njegova zenska/ljubavnica/sta vec. Imao je neki zavodljiv glas i pitao me je da li sam u gacicama i sta cemo da radimo zajedno. Ne secam se detalja, ali znam da sam glumu nastavio do kraja, jer mi je bilo uzasno smesno i zanimljivo, uz pozdravljanje i "vidimo se veceras". Ta zena/devojka mora da se istripovala ako su pricali kasnije o tom razgovoru.
Ovo se dešava paralelno sa periodom mutiranja mog glasića...
Jednog januara, pre bombardovanja, standardno bile restrikcije ...
Odjednom bez ikakve najave nema više restrikcija, samo je u Blicu pisalo "I restrikcije su deficitarne!"
I to veče zovem ja elektrovojvodinu da pitam da li će biti restrikcija to veče, on odgovara ne.
Sutradan opet zovem, u čudu kako nema restrikcija, opet odgovara da neće biti.
Treći dan zovem, sada već iz zezanja da pitam da li će biti restrikcija, a on odgovara "Gospođo, zovete već peti put. Ako kažem da neće biti, onda neće biti! Ja ovde ukjlučujem i isključujem struju, valjda znam da li ima. Molim vas gosdpođo da nas više ne zovete." i zalupi slušalicu najjače što je mogao![]()
Valjao sam se od smeha ... gospođo![]()
Originally posted by smaugMoja tetka ima trip da kaže "E, ćao, ja sam." i nastavi priču a ti bacaj pasulj ko je to ja ....
Moja bakuta kad god zove pita: jes ti?
A ja kazem: jesam ako mislis na mene.
I tako u beskrajon.
Originally posted by bothwaysTokom i neposredno nakon rata u BiH, cene telefonskih razgovora u lokalu su bile zaista zanemarljive i mi smo radili slicnu stvar. S tim da smo mi zezali odredjenu grupu ljudi, cije smo brojeve pronalazili u tel. imeniku.
Dokona deca iz osnovne skole, drugarica i ja smo jedno vreme svakog dana posle skole, sve dok moji roditelji nisu stizali sa posla, okretali nasumicne brojeve telefona i zajebavali ljude.
Originally posted by shutAHAAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHHAHA KAKO JE OVO DOBRO
Originally posted by Dzelajza RouzAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH
Jednom mi je neko stvorenje promrmljalo preko slušalice nešto što je zvučalo otprilike kao "Dobar dan... (dramska pauza) Da li je to stan budale?"![]()
Originally posted by Tungi
Potom sam decka jednog "lozio" dok jos nisam poceo da mutiram,mukica se toliko primio,da sam ga naposletku pitao :"Hoces da cujes kako zuborim?"Sto je jedva docekao uz dahtanje:smeh: Prinosim casu i muckam vodu prstima:"aaa sva sam ovlazila"![]()
Originally posted by Zwezdica
Moja baba, dok je bila ziva je uvek volela da se javlja na tel., to me je izludjivalo...
Mi, porodica, bez babe, bili na moru i babi zvoni tel.
- Molim?
- Dobrila, spremi se, cekam te..
Inace, baba je utripovala da ju je zvao deda sa onoga sveta.. Mozda je deda stvarno i zvao, ali nije bio obavesten kako treba, posto je baba umrla posle 17godina, tako da se bas nachekao..![]()
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2624762#p2624762]acid drop napisao:[/url]Nemam obicaj da koristim ovaj epitet, ali meni je prva asocijacija da je to bas jadno.
takođe, nedavno me neko zvao sa skrivenog broja, ne kapiram zašto to ljudi rade.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2624762#p2624762]acid drop napisao:[/url]takođe, nedavno me neko zvao sa skrivenog broja, ne kapiram zašto to ljudi rade, dovoljno je čudno da se ne javim uopšte.meni se to desava, doduse vice versa. ja sam taj koji zove sa skrivenog.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!