Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Myto
Ma samo ti njih ovde objavi, neko ce vec da bude Nedeljko :)
Korisnikov avatar
By bothways
Originally posted by KiWi
Ovo se dešava paralelno sa periodom mutiranja mog glasića...

Jednog januara, pre bombardovanja, standardno bile restrikcije ...

Odjednom bez ikakve najave nema više restrikcija, samo je u Blicu pisalo "I restrikcije su deficitarne!"

I to veče zovem ja elektrovojvodinu da pitam da li će biti restrikcija to veče, on odgovara ne.

Sutradan opet zovem, u čudu kako nema restrikcija, opet odgovara da neće biti.

Treći dan zovem, sada već iz zezanja da pitam da li će biti restrikcija, a on odgovara "Gospođo, zovete već peti put. Ako kažem da neće biti, onda neće biti! Ja ovde ukjlučujem i isključujem struju, valjda znam da li ima. Molim vas gosdpođo da nas više ne zovete." i zalupi slušalicu najjače što je mogao :)

Valjao sam se od smeha ... gospođo :D
Joj. To me podseti na moje dozivljaje iz devedesetih kada moj glas jos nije bio mutirao. Jednom je zvao neki lik i utripovao da sam ja njegova zenska/ljubavnica/sta vec. Imao je neki zavodljiv glas i pitao me je da li sam u gacicama i sta cemo da radimo zajedno. Ne secam se detalja, ali znam da sam glumu nastavio do kraja, jer mi je bilo uzasno smesno i zanimljivo, uz pozdravljanje i "vidimo se veceras". Ta zena/devojka mora da se istripovala ako su pricali kasnije o tom razgovoru.

Bilo je tu jos mnoogo pogresnih poziva i ponekad sam preuzimao ulogu trazene osobe. Vremenom sam sazrevao i polako pocinjao da govorim da je rec o gresci.

Jednom me je zvao brat od strica sa kojim se slabo cujem i imao je tako cudan glas preko telefona da sam pomislio da je neka osujecena tetka koja se zajebava sa mnom. Sreca pa nisam odmah krenuo sa paljbom psovki, pa sam iz konteksta zakljucio da je rec o bratu.

Ipak, najvise "cudnih" telefonskih razgovora sam inicirao ja. Dokona deca iz osnovne skole, drugarica i ja smo jedno vreme svakog dana posle skole, sve dok moji roditelji nisu stizali sa posla, okretali nasumicne brojeve telefona i zajebavali ljude. Sada kad se toga setim, dodje mi zao silnih ljudi i tih para koje smo potrosili na telefon. Izmisljali smo razne price (standardno pitanje "Kad ide voz/bus do tamo i tamo"), neki su se igrali sa nama, neki su bili zbunjeni, neki su nas psovali... Ali u najlepsem secanju mi je jedan lik Tosha koji je radio u Agrozhiv-u. Nekim slucajem smo uboli broj njegove kancelarije i ja sam se predstavio kao Suncica Krivosija, a drugarica je preuzela ulogu moje sestre cije ime zaboravih (Sanela ili Svetlana). Covek se prilicno primio (imali smo 5-6 razgovora sa njim), a jednom prilikom nije spustio slusalicu kako valja, pa smo culi kako se nesto pravda shefu. U jednom trenutku smo uveli i lik Senke, bojazljive komsinice, ali nije zaziveo jer smo ubrzo prestali da se bavimo takvim nepodopstinama.

Auh, al se raspisah :D
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by smaug
Moja bakuta kad god zove pita: jes ti?
A ja kazem: jesam ako mislis na mene.
I tako u beskrajon.
Moja tetka ima trip da kaže "E, ćao, ja sam." i nastavi priču a ti bacaj pasulj ko je to ja .... :D

A prošle nedelje sam umalo smuvan putem telefona ... Zove neki anketar (mislim da je grčka banka bila) i pita neke tamo budalaštine, koliko mesečno trošim na izlaske, grickalice ... i kaže na "proizvode za uživanje" .. pitam ja šta je to, a on se nasmeje i kaže "Kondomi, lubrikanti, podizači, stimulansi" ... i završi sa "johambin i popers" ... i bez blama pitam ja njega "nije valjda da to piše ispred tebe u objašnjenju???" a on odgovara "ne, ja to iskustveno" .... a onda ga je garant neko popreko pogledao ili nešto, pošto je ostatak ankete odradio rutinski :)

nije baš najčudnija izjava, ali vredna pomena :D
Korisnikov avatar
By Delete
Oko 22h, zimski period, neka ekipa se okupila kod mene i zvoni tel. Javim se, a sa druge strane devojcica od 14-15 godina...pita gde su pice koje je narucila pre sat vremena...i u trenutku kad sam zaustila da joj kazem da je pogresila broj, predomislim se i odlucim da je zezam...pitam koliko je narucila, on kaze neku cifru oko 10-ak, objasnim da je mozda doslo do neke greske i da je dostavljac verovatno pogresio adresu i isporucio nekom drugom njihove pice...ona se skenja zbog toga...uglavnom, moja ekipa zavrsi kod te klinke na zurci...a pice nikad nisu stigle...verovatno je i prvi put pogresila br. :lol:

Originally posted by bothways
Dokona deca iz osnovne skole, drugarica i ja smo jedno vreme svakog dana posle skole, sve dok moji roditelji nisu stizali sa posla, okretali nasumicne brojeve telefona i zajebavali ljude.
Tokom i neposredno nakon rata u BiH, cene telefonskih razgovora u lokalu su bile zaista zanemarljive i mi smo radili slicnu stvar. S tim da smo mi zezali odredjenu grupu ljudi, cije smo brojeve pronalazili u tel. imeniku.

Tako se moja komsinica ispricala sa roditeljima naseg droga, priznala im da je zaljubljena u njega, a da on nju ismeva zbog toga, cak se i rasplakala...njegova mama je to prepricala, on je provalio o kome se radi i posle je bio jako pazljv prema njoj, a ona je htela u zemlju da propadne zbog toga.
By ...Sitnicava...
"Znam gde radiš. Još večeras ću doći, neće od tebe ništa ostati."

(sa ozbiljnom, nimalo šaljivom konotacijom)

:lol:

Sad se smejem, a tad sam se zaledila.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Jednom mi je neko stvorenje promrmljalo preko slušalice nešto što je zvučalo otprilike kao "Dobar dan... (dramska pauza) Da li je to stan budale?" :radosnice:

Ostalo je, uglavnom, bilo samo dahtanje ili prekidanje veze.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Dzelajza Rouz
Jednom mi je neko stvorenje promrmljalo preko slušalice nešto što je zvučalo otprilike kao "Dobar dan... (dramska pauza) Da li je to stan budale?" :radosnice:
AHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
"Izvinite,trazim svog svalera..kratka pauze..Ovaaaaj muza!"

hahahahahahahahahahahahahahahahahahah!!!!
Korisnikov avatar
By maka
Malo je off al je smesno.

Ortakinja i ja kao zezamo ljude,nasumicno biramo brojeve. A bila je fora kao da zovemo i kad se neko javi pravimo se da ga znamo,a da ta neko nas ne prepoznaje. Kao,kako ne znas ko sam,jao ne mogu da verujem... i tako u nedogled..

I ja okrenem da ona ne vidi,naseg tadasnjeg trenera koji je bio kao opasno opasan.

Drugarica koja ne izvaljuje njegov glas kad je rekao : ''halo'' ;

''Cao lepi,jesi mislio na mene danas''

Trener : '' Ko je to?''

Ona (i dalje ne izvaljuje) : ''Ma daj,kaaao ne prepoznajes me hihihihi''

Trener : '' JOVANA!"

Dalje da vam ne pricam... missim,sta je radila posle na treningu i tako to
Korisnikov avatar
By Tungi
Uglavnom sam ja bio taj koji je zezao,mala ekipica se okupi i krene,uz diktafonsko snimanje,dok mi zezamo,neko drugi podigne drugu slusalicu i snima...A bilo je raznih odvala,mene koji vristim i kukam da su ljudi pocinjali da se stresiraju,jedna baba je pocela da place i da viche ;"Rado,sine,jesi ti,pa sta je bilo,Rado,Radoooo..." :lol:

Druge sam vec "navlachio" na pricu o uglju i ogrevu :"Dobar dan,da li ste vi narucili ugalj" (uvek nasumice birani brojevi) i ispostavi se da jeste:)
Ja:"Znate kako...Toliko i tolika tona ste narucili,kamion je bio u kvaru danima,prevrnuo se zbog silnog tereta,stetu ce te morati naknadno da platite,ocekujte poziv.."Zena odgovara:"Pa ne znam ja,sad cu da zovem muza..",dolazi muz i pocinje da psuje sve po spisku.Potom sam decka jednog "lozio" dok jos nisam poceo da mutiram,mukica se toliko primio,da sam ga naposletku pitao :"Hoces da cujes kako zuborim?"Sto je jedva docekao uz dahtanje:smeh: Prinosim casu i muckam vodu prstima:"aaa sva sam ovlazila":lol:
Korisnikov avatar
By Blady
Da li radim tajlandsku masazu......:ostrisekiru:
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by shut
Originally posted by Dzelajza Rouz
AHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH
AHAAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHHAHA KAKO JE OVO DOBRO :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by Tungi

Potom sam decka jednog "lozio" dok jos nisam poceo da mutiram,mukica se toliko primio,da sam ga naposletku pitao :"Hoces da cujes kako zuborim?"Sto je jedva docekao uz dahtanje:smeh: Prinosim casu i muckam vodu prstima:"aaa sva sam ovlazila" :lol:

hahahahahhahahahahahahahahahhaahahahahaahahahahahhahaha

:smeh:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Moja baba, dok je bila ziva je uvek volela da se javlja na tel., to me je izludjivalo...

Mi, porodica, bez babe, bili na moru i babi zvoni tel.

- Molim?

- Dobrila, spremi se, cekam te..

Inace, baba je utripovala da ju je zvao deda sa onoga sveta.. Mozda je deda stvarno i zvao, ali nije bio obavesten kako treba, posto je baba umrla posle 17godina, tako da se bas nachekao.. :lol:
By Hans
2006. čini mi se, negde pred kraj leta, sam šetao po Kalemegdanu sa tadašnjim dečkom i primio sam poziv iz Zrenjanina. Ženski glas i kikotanje ostalih ženskih glasova su se umirili i devojka me je upitala odakle sam, kako se zovem i tome slično. Potom je ona rekla kako je te noći dežurna u bolnici i kako im je dosadno, pa smo razgovarali desetak minuta.

Jako dobra drugarica je par puta imala običaj da me tako ujutru budi i dahće mi na slušalicu kao na hot lineu.To bi trajalo dvadesetak sekundi. Potom bi i progovorila...

Konstantno mi na drugi broj telefona stižu i poruke za izvesnu Ivanu, zovu taj broj, čestitaju rodjendan...verovatno ona ima cifru koju ja nemam ...I tako, ima momenata.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Zwezdica

Moja baba, dok je bila ziva je uvek volela da se javlja na tel., to me je izludjivalo...

Mi, porodica, bez babe, bili na moru i babi zvoni tel.

- Molim?

- Dobrila, spremi se, cekam te..

Inace, baba je utripovala da ju je zvao deda sa onoga sveta.. Mozda je deda stvarno i zvao, ali nije bio obavesten kako treba, posto je baba umrla posle 17godina, tako da se bas nachekao.. :lol:

crnjak :lol:

e, bilo ih je... volEm pozive za seH :pervert:

najdrazi mi je onaj sms

za pola sata izvadi pile iz rerne i dodaj krompir, vrati pile sa krompirom u rernu i peci dok se neispece, videces kad porumeni.....hahahahhahaha
By Dragonite
Neka baba iz naselja je zlokobnim, tihim glasom mesecima zvala i pitala 'Halo, je l' to Šabac?'. Delovalo je kao da ne traži nikog određenog, nego da je prosto htela da zajebava nekoga (u Šapcu).

Ranije su baš imali običaj da zovu misleći da smo mi autobuska stanica - permutovali su broj. Obično bi rekao 'pogrešan broj', a kada sam baš bio iznerviran - 'taj autobus je ukinut', 'sve karte su rasprodate' i omiljeno 'starijima od 55 je zabranjeno da se vode međugradskim'.

Najsmešnije je bilo (sms je u pitanju) kad se početkom ove godine neki par iz BiH istripovao da sam ja njihova trudna prijateljica.

SMS 1 - ćao lepa, samo da ti se javimo da smo super prošli, kupili smo nove telefone! /navodi modele/ kako ti je sad u 9tom mesecu!? Jel termin za tri nedelje? Pozdravi muža! -

ja se tu slatko nasmejem i iskuliram

posle tri-četiri dana stiže drugi sms

- jao, rekao mi je muž da telefon nije bio kod tebe! samo da znaš da mislimo na tebe i da smo kupili stvari za bebu! uskoro se vraćamo, nemoj da se porodiš pre nego što stignemo! -

u tom trenutku nisam imao kredita da im objasnim, a posle sam zaboravio

posle desetak dana stiže

- vraćamo se sutra!! jedva čekam da te vidim! jeste li kod tvojih ili u stanu? donosimo kolica i stvari! -

Tu ja okrenem tu curu 'izvinite, greška, ja nisam vaša trudna prijateljica' /izvinjenje/, 'no poželite joj sve najbolje na porođaju, samo da dete bude živo i zdravo'.
Korisnikov avatar
By mOwbid
fixni broj, javljam se i krene neka devojka da prica
devojka: halo
ja: halo
devojka: ko si ti?
ja: a?
devojka: je l si ti iz tva?
ja: ...
devojka: je l si ti onaj decko sto trazi na tvu devojku, ili devojka decka, ili....
ja: hahaha... ne, ne trazim
devojka: pa sta ti trazis?
ja: ne trazim nista.
devojka: pa je l ovo tvoj broj?
ja: da.
devojka: ko onda trazi?
ja: hahaha...

i devojka prekinula

:puzzle:
Korisnikov avatar
By Hys.
Thread bump, jer je fani a naleteh slucajno :lol:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Redovno su na fiksni trazili banku, benzinsku pumpu ili autobusku stanicu. Ali sto se tics sms-a, jedino se secam kada mi je neki "bokser" poslao poruku tipa da je nekog ubio od batina na turniru i kao da potvrdi da se te veceri nalaze negde. :radosnice:
Posle se kao izvinjavao i kao zvao na pice ako nekad navratim, da casti. :radosnice:

Mada, kao mala sam s komsinicom iz dosade zvala vatrogasce i glumila da mi nije dobro. :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
na fiksni su nas goooodinama zvali nedeljom oko 7am:

dobro jutro, da li je to crkva?

okay, jeste broj bio sličan kao broj crkve, al ono, nedeljom ujutro.

onda je mojoj sestri pukao film, ona se javila (a tu je mnoooogo teško probuditi i kad se to desi, ne postoji nadrkanije stvorenje od nje).

dobro jutro, da li je to crkva?
sestra, glasom ko iz bureta: nije crkva nego groblje!

mislim da se nikad sladje nisam nasmejala nego tad :lol:
Korisnikov avatar
By acid drop
nedavno dobila sms u kojem mi neko traži dauplatim u pošti određenu sumu novca jer toliko duguje izvesnom aleksandru.

važi.

takođe, nedavno me neko zvao sa skrivenog broja, ne kapiram zašto to ljudi rade, dovoljno je čudno da se ne javim uopšte.
Korisnikov avatar
By 李香兰
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2624762#p2624762]acid drop napisao:[/url]takođe, nedavno me neko zvao sa skrivenog broja, ne kapiram zašto to ljudi rade, dovoljno je čudno da se ne javim uopšte.
meni se to desava, doduse vice versa. ja sam taj koji zove sa skrivenog.
naime, kad zakriziram tj. nestane mi kredita a uspem negde da se nakacim na free wifi, ulogujem se na skajp i zovem ljude na telefon s njega. (preko kredita na skajpu jelte, koji je ustvari ostatak nekog razgovora sa rodjacima iz inostranstva jer je jeftinije zvati tako nego preko nasih operatera - klasicnog telefona)
i sto je najgore, dok ja objasnim ko je i zasto zovem sa skrivenog broja wifi veza odluci da pukne i ne stignem da kazem ono zbog cega sam zvao.
poenta ovoga, javi se, mozda sam ja.

a da, ja nemam tvoj broj. :ceska se po glavi smajli:
Korisnikov avatar
By Trilian
zvala me neka žena iz bosne neko vreme, svakog ili svakog drugog dana, traži nekog zorana ili kako god
zvala, probudila me, opet traži tog čoveka, i kaže mi - ali on je meni dao ovaj broj... ja ne pamtim šta sam ja njoj rekla ali me nikad više nije pozvala
mislim - ali on je meni dao ovaj broj, posle drugog poziva shvatiš da te zajebao, šta mene drkaš svakog dana
inače, nije preporučljivo probuditi me i voditi razgovor sa mnom, ja nisam svesna ni svog tona ni reči koje izgovorim... majka mi je živ svedok :D
Korisnikov avatar
By bothways
Možda je najčudnije bilo kad me je zvala Jelena Tinska na Veliki petak pre nekoliko godina. Zvala je u tipa 8 ujutru, pa me je, naravno, probudila, a onda je pola sata drvila o nečemu i pretila da će da me tuži.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!