Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By kal zakath
Da. Nikako da nadjem nekog ko zivi manje od 1000 metara od mene.
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by kal zakath
Da. Nikako da nadjem nekog ko zivi manje od 1000 metara od mene.
:lol:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by gox
Da li ste pristalica kilometarskih veza?
Vremenski ili prostorno?
Korisnikov avatar
By Sutekh
Najdalje na shta pristajem je Novi Sad :)
Korisnikov avatar
By unic0rn
Vremenski da i nadam se tome :sunce:
Prostorno jednom i nikad vishe. :potapsava:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja trenutno u toj prostornoj, i izgleda da je zajeb. Zesci.

A neko negde rekao da ume lepo da funkcionise, godinama, i 1000km daleko...

Elem, vremenske, da, da, da, da. Za, za, za, za.
Korisnikov avatar
By djo
jesam:radosnice:
to je dobar poduhvat ali moraju mnoooooooge koordinate da se poklope kako one intelektualne tako i one horizontalne a i dijagonalne nisu na odmet
Korisnikov avatar
By HARP
Jao ljudi Vi ste sve pomešali.
Ok,ovako nisam mislio pod frazom kilometarska veza prostornu razliku,ve? vremenski period.
Znate ono duuuuuga?ke veze,pa rekao kilometarske:smilegrin:
Korisnikov avatar
By djo
pa na tu sam i mislio
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
dok, sam josh bio prepun iluzija, zamishljao sam jednu i pravu ljubav u ovom zivotu, sada s ovom pameti vidim da nije tako,
smatram da ljubav moze da egzistira maximum 5-6-7godina...posle toga hteli nehteli zar se gubi,
a najlepshe je izaci iz vece kada je u vezi najbolje...
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Pristalica sam veze u kojoj su dvojica/dve/dvoje zadovoljni onim sto pruzaju i dobijaju. Ako to dugo traje onda je jos bolje.
:cyborg:
SUO
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by gox
Ok,ovako nisam mislio pod frazom kilometarska veza prostornu razliku,ve? vremenski period.
Pa zato i upitah, da nesto ne pomesam. :D

Zar ne zeli svako, ko nekoga voli, da ta veza bude "kilometarska"???
Korisnikov avatar
By Tweety
DAAAA!!! evo moja je na dobrom putu da postane kilometarska:gric: :kissing: :potapsava: :love: :angel: :zen: :kiss: :bisou:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Sjaj u oku
Pristalica sam veze u kojoj su dvojica/dve/dvoje zadovoljni onim sto pruzaju i dobijaju. Ako to dugo traje onda je jos bolje.
SUO
I ja tako razmisljam... Drago mi je kad vidim smislenu dugu vezu a jadno kad vidim besmislenu (pod tim mislim na veze u kojima vec odavno nema ljubavi ili je nikad nije ni bilo, gde su i same osobe svesne da im je lose ali ostaju). Svakako da je tesko raskinuti dugu vezu, ja se za sebe nekad mislim gde sam nasla snagu da odem. Ali mislim da covek tu snagu mora da nadje ukoliko je sve postalo neprijatnost, bol, osveta ili sl ako ne zbog druge osobe (ili osoba) a ono bar zbog sebe.
Korisnikov avatar
By Mars
U mnogim kilometarskim vezama oko mene je ceo km izmedju njih kada 'zajedno' koracaju ulicom.
Uglavnom on (smrknut) napred, a ona iza, zamisljena.
Korisnikov avatar
By Savitar
hteo sam da kezem rech - dve o kilometarskim vezama u smislu daljine, razdvojenosti, a onda sam skapirao da se radi dugotrajnm vezama! :plavuso:
Pa mislim, zar treba reci neshto o tome? divno je ako se desi... Iskreno, nisam josh chuo za "besmislenu" dugotrajnu vezu, obichno je bash postojanje nekog smisla ono shto je chini dugotrajnom...
Sad, ako neko nije ljubitelj veza generalno, to je vec druga pricha...
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Savitar
Pa mislim, zar treba reci neshto o tome? divno je ako se desi... Iskreno, nisam josh chuo za "besmislenu" dugotrajnu vezu, obichno je bash postojanje nekog smisla ono shto je chini dugotrajnom...
Neki ljudi ostaju dugo zajedno iz navike, iako vise nemaju sta da ponude jedno drugome. Nemaju snage i volje da ista promene. To je po meni besmisleno i dugotrajno :wink: .
SUO
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by Morgan Le Faye
dok, sam josh bio prepun iluzija, zamishljao sam jednu i pravu ljubav u ovom zivotu, sada s ovom pameti vidim da nije tako,
smatram da ljubav moze da egzistira maximum 5-6-7godina...posle toga hteli nehteli zar se gubi,
a najlepshe je izaci iz vece kada je u vezi najbolje...

Jooj ja sam na gornjoj granici (7 god ) najgore sto u zadnje vreme mislim da si u pravu :grom: :grom: :grom: i beskrajno sam tuzan zbog toga :grom: :grom: :grom:
Korisnikov avatar
By Zibro
ni na nebu ni na zemlji :gatara:
Korisnikov avatar
By *BloNdYsHa*
Bilo jednom i nikad vise.. Ova vrsta veze je sranje! Jedino sto dobijes je veci racun za telefon!
Korisnikov avatar
By HARP
Ako nekoga voliš sa njim si,ako ga ne voliš tu ima više da se traži,mu?iti i sebe i druge....to je bar jednostavno!
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
gox, a šta tebe u stvari zanima? ako pri?amo o tome da li ljudi pristaju na duge veze, kao što si video svi dodaju premisu ali da je sve u redu. naravno da svi pristaju na duge veze, jer mi smo društvena bi?a. ne znam nikoga ko želi biti sam.

ova tema mi pre ide u Kafi?, nego u LJiS.
Korisnikov avatar
By Goran Smith
bio jednom, bilo je to oko 200km u drugoj državi :(

... sada bi mogao samo na relaciji NS/Bg
Korisnikov avatar
By bigirl
(Ne mogu da verujem da ništa nisam pisala u ovoj temi.)

Imam ogromno iskustvo sa vezom na daljinu. Bila sam godinu i po dana u takvoj vezi. Propala je... ?im je postala veza na blizinu (tj normalna veza).

Elem, problem kod takvih veza je IDEALIZACIJA osobe s kojom si. Kako se ne viðate dovoljno, ipak se i ne poznajete dovoljno, a kad se vidite jednom u mesec dana, uglavnom pokazujete sve svoje pozitivne osobine i trudite se da voljenoj osobi idete niz dlaku (jer zaboga, ipak imate samo par sati zajedno, ne?ete se valjda svaðati).

Nezgodno je kada na kraju shvatite da ta osoba koju ste zavoleli ustvari nije osoba sa kojom ste, ve? ste zavoleli osobu kakvu bi ste želeli da imate... (Valjda neko razume ova moja filozofiranja.)

Sve u svemu, ljubav na daljinu... Been there, done that... never again...
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by gox
Nikad nisam imala ne-kilometarsku vezu. Moje veze su sve od godinu i po do 3 godine dana. Nadam se da ?u nastaviti tu "tradiciju"... :sveca:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by bigirl
(Ne mogu da verujem da ništa nisam pisala u ovoj temi.)

Nezgodno je kada na kraju shvatite da ta osoba koju ste zavoleli ustvari nije osoba sa kojom ste, ve? ste zavoleli osobu kakvu bi ste želeli da imate... (Valjda neko razume ova moja filozofiranja.)
S obzirom da imaš iskustva ovo je najbliža mogu?a filozofija za ovu pojavu o kojoj govoriš.Mislim definicija krajnje analize.Bigirl,pa naravno da te razumem...
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by bigirlNezgodno je kada na kraju shvatite da ta osoba koju ste zavoleli ustvari nije osoba sa kojom ste, ve? ste zavoleli osobu kakvu bi ste želeli da imate... (Valjda neko razume ova moja filozofiranja.)

Sve u svemu, ljubav na daljinu... Been there, done that... never again...
Ziva istina.

Pa se posle cudis sta te snaslo... Kao, mesecima ste "zajedno" (mora pod navodnicima), cujete se, pricate, bla, bla, bla... Do tancina znate ko je sta radio, kako se oseca, detaljni opisi ko kome na koji nacin nedostaje... I kao - znate se.

A onda kada se vidite... Odete na rucak, i vi vidite da to i nije bas ta osoba iz telefonskog razgovora. Prodjete pored nekog izloga, kad ono - komentari i nisu bas ocekivani. Vidite nesto na TVu i - odjednom iskoce neke cudne neprijatne razlike. Da ne pominjem ponasanje u nekim stresnim i vanrednim situacijama u kojima se zaista vidi ko je kakav covek.

Moj je zakljucak: veze na daljinu-da, ALI samo ako se pre toga dvoje dobro i jako poznaju, ako je ta razdvojenost nepohodna, manje ili vise duga.

Inace, ovako-blanko... Ne. Ne vredi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!