Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by goxPa zato i upitah, da nesto ne pomesam.
Jao ljudi Vi ste sve pomešali.
Ok,ovako nisam mislio pod frazom kilometarska veza prostornu razliku,ve? vremenski period.
Znate ono duuuuuga?ke veze,pa rekao kilometarske:smilegrin:
Originally posted by Sjaj u okuI ja tako razmisljam... Drago mi je kad vidim smislenu dugu vezu a jadno kad vidim besmislenu (pod tim mislim na veze u kojima vec odavno nema ljubavi ili je nikad nije ni bilo, gde su i same osobe svesne da im je lose ali ostaju). Svakako da je tesko raskinuti dugu vezu, ja se za sebe nekad mislim gde sam nasla snagu da odem. Ali mislim da covek tu snagu mora da nadje ukoliko je sve postalo neprijatnost, bol, osveta ili sl ako ne zbog druge osobe (ili osoba) a ono bar zbog sebe.
Pristalica sam veze u kojoj su dvojica/dve/dvoje zadovoljni onim sto pruzaju i dobijaju. Ako to dugo traje onda je jos bolje.
![]()
SUO
SavitarNeki ljudi ostaju dugo zajedno iz navike, iako vise nemaju sta da ponude jedno drugome. Nemaju snage i volje da ista promene. To je po meni besmisleno i dugotrajno
Pa mislim, zar treba reci neshto o tome? divno je ako se desi... Iskreno, nisam josh chuo za "besmislenu" dugotrajnu vezu, obichno je bash postojanje nekog smisla ono shto je chini dugotrajnom...
Originally posted by Morgan Le Faye
dok, sam josh bio prepun iluzija, zamishljao sam jednu i pravu ljubav u ovom zivotu, sada s ovom pameti vidim da nije tako,
smatram da ljubav moze da egzistira maximum 5-6-7godina...posle toga hteli nehteli zar se gubi,
a najlepshe je izaci iz vece kada je u vezi najbolje...
Originally posted by goxNikad nisam imala ne-kilometarsku vezu. Moje veze su sve od godinu i po do 3 godine dana. Nadam se da ?u nastaviti tu "tradiciju"...
Jao ljudi Vi ste sve pomešali.
Ok,ovako nisam mislio pod frazom kilometarska veza prostornu razliku,ve? vremenski period.
Znate ono duuuuuga?ke veze,pa rekao kilometarske:smilegrin:
Originally posted by bigirlS obzirom da imaš iskustva ovo je najbliža mogu?a filozofija za ovu pojavu o kojoj govoriš.Mislim definicija krajnje analize.Bigirl,pa naravno da te razumem...
(Ne mogu da verujem da ništa nisam pisala u ovoj temi.)
Nezgodno je kada na kraju shvatite da ta osoba koju ste zavoleli ustvari nije osoba sa kojom ste, ve? ste zavoleli osobu kakvu bi ste želeli da imate... (Valjda neko razume ova moja filozofiranja.)
Originally posted by bigirlNezgodno je kada na kraju shvatite da ta osoba koju ste zavoleli ustvari nije osoba sa kojom ste, ve? ste zavoleli osobu kakvu bi ste želeli da imate... (Valjda neko razume ova moja filozofiranja.)Ziva istina.
Sve u svemu, ljubav na daljinu... Been there, done that... never again...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!