Pročitah celu temu. Crko'.
LM, moj gay-sonar je oduvek radio na kineske AA baterije. Fercerao i uključivao se kada se dobro prodrma ili stoji u frižideru duže vreme, ali moram priznati da je vremenom krenuo da jača i stabilizuje se, pa su pogledi, pokreti, lozinke i tajni pozdravi postajali sve jasniji i primetniji. Nažalost, izgleda da mi je prošlog vikenda neko zdipio i te kineske baterije (bitanga!), jerbo iz zasede iskoči cura za koju sam apsolutno, 100% i bez trunčice sumnje ubeđena bila da je strejt. Mrtva 'ladna bih se i u comp opkladila da voli dečake i ostala bez svoje elektronske bebice dok kažeš 'kamuflaža'.... Shows how much I know..
Što se mene tiče ne može se reći da sam najženstvenija u selo. :noshit: Ali znam strejt cure pored kojih se osećam kao da nosim rozli tutu i Hello Kitty cipelice. Oduvek sam se družila i sa dečacima i sa devojčicama i isto se opušteno osećam i sa jednima i sa drugima. Skoro podjednaka količina mojih detinjih dana posvećena je jurcanju za loptom i lastišu (Mostovi

), a eno po kutijama se vuku i Lego kocke i Mastersi, ali i Barbike i mirišljavi papirići. Tukla sam se s dečacima, ali i zaljubljivala njih. Sa devojčicama sam se igrala "kuće", ali zaljubljivala i u njih (mada nesam tada kontala).
I kako ovaj post nije već dovoljno dugačak, mislila sam da dodam još nešto što ne odgovara baš na postavljeno pitanje, ali je (meni bar) užasno interesantno.

Gledala sam nedavno onu emisiju što je John Barrowman radio pre nekog vemena, 'The Making of Me', gde kao juri naučni dokaz da je gay i zašto je takav. U jednom momentu ide kod lika koji radi istraživanje upravo vezano za ponašanje dece i šablone ponašanja koji još od najranijeg detinjstva postanju očigledni ("girls play like girls, boys play like boys"). Deca koja se ne uklapaju u ovaj šablon se nazivaju "gender non-conforming". Ovaj lik proučava stare video snimke takve dece, a onda tu istu decu, sada odrasle ljude, intervjuiše i upoređuje. Ako je verovati i njemu i njima (koji su se izjasnili), 75% ove dece se kasnije izjašnjava kao gay (ili bi). Kuliša..
Saću da probam da izbunarim i clip, pa da vidite.
Preterah ga..