Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Mockingbird
A zašto je potrebno odmah/namah/iz cuga 'pročitati' nekoga?

(Mislim, why spoil the mystery? I sve ono u tonu 'nek bude što biti ne može', i tako to...)
Korisnikov avatar
By TilaShefer
Nemam nit' antene, nit' radare, nit' izgledam ovako ili onako...ma nista od tih spravica i uglavnom uvek dobro prodjem :) Sve je u pogledu i to je to...
Korisnikov avatar
By Waldorf
Pročitah celu temu. Crko'. :drama:

LM, moj gay-sonar je oduvek radio na kineske AA baterije. Fercerao i uključivao se kada se dobro prodrma ili stoji u frižideru duže vreme, ali moram priznati da je vremenom krenuo da jača i stabilizuje se, pa su pogledi, pokreti, lozinke i tajni pozdravi postajali sve jasniji i primetniji. Nažalost, izgleda da mi je prošlog vikenda neko zdipio i te kineske baterije (bitanga!), jerbo iz zasede iskoči cura za koju sam apsolutno, 100% i bez trunčice sumnje ubeđena bila da je strejt. Mrtva 'ladna bih se i u comp opkladila da voli dečake i ostala bez svoje elektronske bebice dok kažeš 'kamuflaža'.... Shows how much I know..

Što se mene tiče ne može se reći da sam najženstvenija u selo. :noshit: Ali znam strejt cure pored kojih se osećam kao da nosim rozli tutu i Hello Kitty cipelice. Oduvek sam se družila i sa dečacima i sa devojčicama i isto se opušteno osećam i sa jednima i sa drugima. Skoro podjednaka količina mojih detinjih dana posvećena je jurcanju za loptom i lastišu (Mostovi :love: ), a eno po kutijama se vuku i Lego kocke i Mastersi, ali i Barbike i mirišljavi papirići. Tukla sam se s dečacima, ali i zaljubljivala njih. Sa devojčicama sam se igrala "kuće", ali zaljubljivala i u njih (mada nesam tada kontala). :drama:

I kako ovaj post nije već dovoljno dugačak, mislila sam da dodam još nešto što ne odgovara baš na postavljeno pitanje, ali je (meni bar) užasno interesantno. :D Gledala sam nedavno onu emisiju što je John Barrowman radio pre nekog vemena, 'The Making of Me', gde kao juri naučni dokaz da je gay i zašto je takav. U jednom momentu ide kod lika koji radi istraživanje upravo vezano za ponašanje dece i šablone ponašanja koji još od najranijeg detinjstva postanju očigledni ("girls play like girls, boys play like boys"). Deca koja se ne uklapaju u ovaj šablon se nazivaju "gender non-conforming". Ovaj lik proučava stare video snimke takve dece, a onda tu istu decu, sada odrasle ljude, intervjuiše i upoređuje. Ako je verovati i njemu i njima (koji su se izjasnili), 75% ove dece se kasnije izjašnjava kao gay (ili bi). Kuliša.. :D

Saću da probam da izbunarim i clip, pa da vidite.

Preterah ga..
By WakY
Otprilike mogu da prepoznam kada vidim devojku, mada sam retko kad 100% sigurna :grin: Trenutno mi se mnogo svidja jedna devojka, i 99% sam sigurna da je lez, ali opet se bojim da napravim korak jer cu se zeznuti ako ispadne da nije :D
Korisnikov avatar
By Azdaja
pa sta ako ispadne da nije? sta ako se zeznes? nista...:)

uvek mozes reci da si se salila :awesome: :lol:
By WakY
Ma daj, nepoznata devojka pocne da te muva, i ti je odbijes, i ona ti kaze da se salila :D ne bi poverovala :D
Korisnikov avatar
By Torry
mrzi me da vracam stranice da vidim da li sam odgovorila

muskarce mogu da provalim skoro pa uvek

zene nikako :cut:

osim ako nije bas ocigledno
Korisnikov avatar
By Blady
Blady napisao:evo i ja cu da se udam, kao sto rekoh ja sam lezbi :lol:
:lol:

Blady napisao:Prepoznajem, radar mi radi samo tako.... retko se moze desiti da omasim !
:up:

a evo i od torry

Torry napisao:niste me nesto ubedile sto se pogleda tice

jednom napravih grdnu gresku, sve je ukazivalo tada da je devojka zainteresovana, od pogleda, osmeha, razgovora i nekim temama, nasta se ja primim i resim da je muvam, kad..malo sutra...rece mi da je strejt i da sam sve pogresno protumacila

al zato muskarce mogu da provalim na kilometar
:lol:
Korisnikov avatar
By lenica
Mislim da za mene na prvi pogled niko ne bi pomislio,stavise i sama sam skoro skontala :blenta: (osim ako me ne poznaje,pa zna da apsolutno nikad ili ajd da kazem da sam retko kad izjavila da mi se svidja neki muskarac,a kamo li bila u vezi...zvalavljenje cisto radi reda da,ali to je sve).Muskarci mi ne veruju kad ih odjebem izjavom-ja sam gay-nego nastavljaju :upomoc: :smeh:
By Natasha_Cherry
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=256830#p256830]Galateja napisao:[/url]Koje su to psihofizicke odlike koje treba da poseduje neka devojka pa da vi posumnjate da je ona lez/bi?Verujete li uopste da se takve cure mogu prepoznati ili ste misljenja da se to nikad ne moze sa sigurnoscu tvrditi,ukoliko nema dokaza(ovde 'dokaz' posmatram sasvim relativno).Sta je 'najmanji zajednicki sadrzalac' lez/bi osoba,odnosno sta je to sto je zajednicko skoro svim devojkama ovakvog seksualnog opredeljenja(osim sto vole isti pol)?
:lezkiss: :lezkiss: :lezkiss: :lezkiss: :lezkiss: :lezkiss: :lezkiss:
Ako mislis na nesto tipa lakmus papira i da ides ulicom i vidis ova je lez ova nije, to je jako tesko, skoro nemoguce za onu koja nema preteranog iskustva. Koliko ja znam jedino "sigurno" mogu biti duzi pogledi, sa dosta flerta u sebi. :wink2:
Korisnikov avatar
By Cincila
Malo je bezveze tako odredjivati nekog.....
Korisnikov avatar
By mega therion
prepoznajem i posumnjam tako sto mi se devojka svidi. Elem, nikada ali nikada mi se nije desilo da se zaljubim u str8 devojku. Ima neceg karakteristicnog u predelu oko ociju... A to oblacenje, sta ko nosi... Moze da se okaci macku o rep... + posumnjam ako ima dublji glas, i gleda me u oci duze nego sto je uobicajeno...
Korisnikov avatar
By AuroraDark
strejt devojke prepoznam momentalno.. a ako neku devojku ne svrstam u strejt, pakujem je u folder nesvrstanih i ako mi je bas stalo, isceprkam da li je gej

a i to je tezak poso u picku materinu..

upoznala sam npr. dve devojke kratke kose, koje nose musku odecu, i iz kojih siklja muska energija.. onda sam se onako neiskusna bacila u flert, medjutim iza tih navodno gej ociju, virili su kurcevi. jos uvek mi je nejasno. jedna mnogo vuce na serifovicku (onu mladju), a ova druga vuce na.. nesto. a to nesto nije zensko.

sa druge strane.. trenirala sam kratko sa devojkom, za koju sam sve znala odmah. mnogo pre nego sto sam je napila i naterala da prizna

a ovo za fudbal od malih nogu. igrale smo ga godinama i ja i moja najbolja ortakinja. ona zene ne moze da smisli u seksualnom smislu
Korisnikov avatar
By AuroraDark
sto se tice price u suprotom smeru, bila sam sa drugaricom tamarom i njenim drugaricama na nekom koncertu.. tamara mi je kasnije rekla da ju je jedna od ortakinja mracila pola sata da joj kaze da li sam gay. pored mene se navodno osetila kao pored muskarca :awesome: . sto i nije iskljuceno, jer umem da se postavim zasitnicki, dzentlmenski ili da izbacim tu svoju musku stranu iz sebe kada mi se neka devojka dopada.. iako me fizicki izgled nikad ne bi odao :hvala:
Korisnikov avatar
By No Doubt
Iskustvo mi govori da ne postoji siguran pokazatelj. Dok nisam sama o sebi spoznala neke stvari bila sam onako laički sigurna da su to uglavnom muškobanjaste žene koje imaju viška muških hormona. Do danas je to ostalo za lez žene. Nikad nisam upoznala nijednu da nije.

Naknadno mi se udvaralo par prelijepih (estetski) djevojaka koje apsolutno odudaraju od svih stereotipa, ali one su doduše bi. Kada se meni svidjela jedna koja je bi kao i ja također je odudarala od svih standarda. Ni po čemu se ne bi reklo, a jeste bi i priznala mi je. Tako da ne mogu pisati ni o kakvim pravilima osim kod lez djevojaka. Svaka koju poznajem je muškobanjasta. Ali vjerujem da je to samo moje iskustvo i da ih ima jako ženstvenih a da su lez.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
pa kad je pitam da li hoće da se ljubimo ako kaže da onda jeste ako kaže ne onda je napijem pa ako opet kaže ne onda nije, mislim nema drugog razloga za ne.

a otkud znam, po pogledu nekom, tj. uopšte govoru tela tokom kontakta sa mnom. prepoznam zainteresovanost naspram zanimljivosti. sad što sam ja pička pa to poričem je već druga stvar.

a ovako na ulici da prepoznam "e ona je gej/bi!" bez ikakvog kontakta ne bih znala. ustvari znala bih kad bih posmatrala kontakt između dve devojke. a ovako solo bez ikakvog ukazivanja nema šanse
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2576867#p2576867]No Doubt napisao:[/url]Iskustvo mi govori da ne postoji siguran pokazatelj. Dok nisam sama o sebi spoznala neke stvari bila sam onako laički sigurna da su to uglavnom muškobanjaste žene koje imaju viška muških hormona. Do danas je to ostalo za lez žene. Nikad nisam upoznala nijednu da nije.

Naknadno mi se udvaralo par prelijepih (estetski) djevojaka koje apsolutno odudaraju od svih stereotipa, ali one su doduše bi. Kada se meni svidjela jedna koja je bi kao i ja također je odudarala od svih standarda. Ni po čemu se ne bi reklo, a jeste bi i priznala mi je. Tako da ne mogu pisati ni o kakvim pravilima osim kod lez djevojaka. Svaka koju poznajem je muškobanjasta. Ali vjerujem da je to samo moje iskustvo i da ih ima jako ženstvenih a da su lez.
O da.
Imas zenstvenih lezbejki, imas muskobanjaste str8 devojke...
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2281231#p2281231]Waldorf napisao:[/url]
Što se mene tiče ne može se reći da sam najženstvenija u selo. :noshit: Ali znam strejt cure pored kojih se osećam kao da nosim rozli tutu i Hello Kitty cipelice. Oduvek sam se družila i sa dečacima i sa devojčicama i isto se opušteno osećam i sa jednima i sa drugima. Skoro podjednaka količina mojih detinjih dana posvećena je jurcanju za loptom i lastišu (Mostovi :love: ), a eno po kutijama se vuku i Lego kocke i Mastersi, ali i Barbike i mirišljavi papirići. Tukla sam se s dečacima, ali i zaljubljivala njih. Sa devojčicama sam se igrala "kuće", ali zaljubljivala i u njih (mada nesam tada kontala). :drama:
Ovo kao da sam ja pisala :love:
Ne skroz, ali priblizno..
Korisnikov avatar
By No Doubt
Nakon što pročitam ovo pitam se kako je moguće da ja nisam kao dijete imala nikakve "znakove" koji bi ukazivali na bi. Otkrila sam to i počela spoznavati taj dio sebe prilično kasno. Mislim, nikad nije kasno generalno, ali malo kasnije od većine. Recimo.
By Melanholikos
Devojke, ne bi da vam smetam ali :alikako: :alikako: :alikako: :alikako: imam jedno pitanje za vas. Ja sam strejt, ali sam se prijavio na ovaj sajt kako bih dobio odgovor na neka pitanja. Skoro sam upoynao jednu devojku, koja mi se mnogo svidela, do usiju sam se zaljubio, a zaljubljen sam jos uvek. Mada sam malo sumnjicav po pitanju njene orjentacije. Kada smo zajedno fenomenalno nam je, i uzivamo. Ona kaze da je pobozna devojka i is tog razloga nismo spavali ali meni tu nesto nije uredu pa bih vas zamolio za pomoc. Prepoynajem neke Buch elemente u njenom ponasanju / decacka gradja, kosa spljostena gelom i yavijena u rep,kacketic na glavi( po malo izgleda kao decak), nosi sire farmerice, kosuljice, sarenu jaknicu, cokule, ima jedva vidljive brkcice i bradicu sa strane, i nema nokte. :D Ima veliko drustvance, ali su vecina njenih drugarica je vidno buc ali ima i femma medju njima. Jednom prilikom se u kaficu ljubila sa drugaricom, mada bez jezika, ovlas. U sustini bila je sa dosta momaka ali na kratko. Ali su me najvis privukle njene oci i osmeh. Deluju nezno i nezasticeno. Molio bih vas za savet, da li ovakvo ponasanje otkriva njenu lezbo stranu? http://www.gay-serbia.com/forum/posting ... 1fce75ed71#" target="_blank
Korisnikov avatar
By Anhedonie
pa, ne zeli sex jer je pobozna a ljubi se sa devojkama. meni to ne stima.

ostalo su stereotipi koji mogu ali ne moraju da budu tacni.
By Aven
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2622198#p2622198]Melanholikos napisao:[/url]Molio bih vas za savet, da li ovakvo ponasanje otkriva njenu lezbo stranu?
Zbilja ne znam tko je toliko vidovit da ti iz bilo kakvog bihevioralnog opisa kaže njenu seksualnu orijentaciju. Pričaj s njom, iako ni to nije garancija da ćeš saznati istinu ako ona nije na čisto sa sobom. Al' sve da i nije lezbijka to isto nije nikakva garancija da bi joj se morao svidjeti svatko tko ima visuljak među nogama. Ili u ovom konkretnom slučaju - ti.

Nema na čemu.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!