Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by SunceA čemu takve dileme, ili/ili... Ja u jednoj sesiji konzumiram nekoliko vrsta.
Zbog ove teme, ima veceras da ih jedem. Koji dzem (pekmez) da kupim? Meni pada na pamet od sljiva.A mozda je bolje mazati krem, pa istrugati lesnik ili badem, ili dodati keks?
![]()
![]()
![]()
Originally posted by MarsJeo sam ih, tebi treba da zahvalim. Slatke - sa kremom, lesnicima, keksom. Dzem (pekmez) ce da saceka!
Baš mi se svidja ova prirodna raspodela, ama uopšte se ne bih otimao sa svima vama za Nutelu![]()
Originally posted by SunceA čemu takve dileme, ili/ili... Ja u jednoj sesiji konzumiram nekoliko vrsta.
Zbog ove teme, ima veceras da ih jedem. Koji dzem (pekmez) da kupim? Meni pada na pamet od sljiva.A mozda je bolje mazati krem, pa istrugati lesnik ili badem, ili dodati keks?
![]()
![]()
![]()
Tip: dzem od šljiva ide fantastično sa aromom ruma. Ali ne alkoholnim.
Meni se sad jede neki kiselii dzem, sa prah šećerom odozgo.
Originally posted by KiborgDa. nekako i meni šećer ubije ukus voća, a ne ide mi da bude bilo šta tvrdo u palačinku (zato me groze one sa kikirikijem i sl.).
Dovoljan je samo krem, običan, mljac.
Sve ostalo mi jednostavno "kvari" kremić.
Džem od jagode, ali domaći, je prihvatljiva alternativa.
Voće, seckano (negde sam video da stavljaju neke banane i ostalo) - ne nikako.
Originally posted by Mars
A gde je tu tolerancija...kaže se Ja najviše volim...
Originally posted by MarsSve zavisi ko je spremao, tj. gde si ih jeo. Znaju takve palancinke da budu preslatke, ali meni se dopada kombinacija kiselkastog i slatkog ukusa. Najcesce ih ne narucujem jer su palacinke ubice, pre biram nutela-plazma. Ali, danas sam se razvalio od palacinki!
Ali višnje u palačinkama su mi totalna misterija. Ne toliko zbog ukusa nego tvrdoće i opne...Jednom sam ih jeo.[/size]
Originally posted by geyboyA ja preporucujem "Zlatiborac" pekmez od sljiva. Danas kupio i razdusevio se.
Preporucujem pekmez od sljiva "Bakina tajna" svima koji nisu pravili zimnicu, a vole ukus dobrog domaceg pekmeza.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!