Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Zbog ove teme, ima veceras da ih jedem. Koji dzem (pekmez) da kupim? Meni pada na pamet od sljiva. :misli: A mozda je bolje mazati krem, pa istrugati lesnik ili badem, ili dodati keks? :tehno: :hyper: :luda:
By Simor
Namazati Nutellu (jel' se tako menja?), naseckati banane na krem, posuti mlevenim plazma keksom i da vas Bog vidi.
Korisnikov avatar
By Mars
Baš mi se svidja ova prirodna raspodela, ama uopšte se ne bih otimao sa svima vama za Nutelu :D
Originally posted by Sunce
Zbog ove teme, ima veceras da ih jedem. Koji dzem (pekmez) da kupim? Meni pada na pamet od sljiva. :misli: A mozda je bolje mazati krem, pa istrugati lesnik ili badem, ili dodati keks? :tehno: :hyper: :luda:
A čemu takve dileme, ili/ili... Ja u jednoj sesiji konzumiram nekoliko vrsta.

Tip: dzem od šljiva ide fantastično sa aromom ruma. Ali ne alkoholnim.

Meni se sad jede neki kiselii dzem, sa prah šećerom odozgo.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Najlepse su palacinke sa belim (kravljim) sirom ili pohovane u Glumcu. :mljac: :love:

A ako su slatke, onda eurokrem+plazma+visnje/ananas.
Korisnikov avatar
By Mars
A gde je tu tolerancija...kaže se Ja najviše volim...

A inače su najbolje Crêpe Suzette. Ko nije jeo neka proba obavezno. Ali moraju da se ispoštuju svi sastojci.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Mars
Baš mi se svidja ova prirodna raspodela, ama uopšte se ne bih otimao sa svima vama za Nutelu :D
Originally posted by Sunce
A čemu takve dileme, ili/ili... Ja u jednoj sesiji konzumiram nekoliko vrsta.

Tip: dzem od šljiva ide fantastično sa aromom ruma. Ali ne alkoholnim.

Meni se sad jede neki kiselii dzem, sa prah šećerom odozgo.
Jeo sam ih, tebi treba da zahvalim. Slatke - sa kremom, lesnicima, keksom. Dzem (pekmez) ce da saceka! :njami: Nasao sam radnju "Zlatiborac", tu se prodaju priblizno domaci proizvodi. :njami:
Korisnikov avatar
By Mars
Znam radnju. Imaju kajmak, pršutu, tzv "komplet lepinje" (ali nisu kao na Zlatiboru).

I ja cu predvece da izadjem na palacinke :)
Korisnikov avatar
By bakalar
Glamurozno
:merlinka:
By Dragonite
Originally posted by Kiborg
Dovoljan je samo krem, običan, mljac.

Sve ostalo mi jednostavno "kvari" kremić.

Džem od jagode, ali domaći, je prihvatljiva alternativa.

Voće, seckano (negde sam video da stavljaju neke banane i ostalo) - ne nikako.
Da. nekako i meni šećer ubije ukus voća, a ne ide mi da bude bilo šta tvrdo u palačinku (zato me groze one sa kikirikijem i sl.).

Džem od šljiva sam godinama jeo sa palačinkama i to je ok, mada mi je malo dosadio taj ukus. Probao sam da stavljam i slatka od višanja, kupina, smokvi i jagoda, ali su preslatka, ne treba da mi se nepce spali od slatkoće na prvi zalogaj.

U slanoj varijanti sam više za neke pečurke nego za mesa, a u slatkoj - cipiripi krem ili šlag.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
A gde je tu tolerancija...kaže se Ja najviše volim...

Blah, jedva se navikavam na Rome i Albance sa Kosova, ne teraj me da budem politicki korektan prema palacinkama.
Korisnikov avatar
By Azdaja
sa TERESKINIM kiselim kravljim(hahahah) sirom, the best ... :drama:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by bakalar
Glamurozno
:merlinka:
U izlascima volim slane (sa susamom, kackavaljom i pavlakom) ili slatke - sa visnjama i nutelom.
Korisnikov avatar
By Sunce
Znam radnju. Imaju kajmak, pršutu, tzv "komplet lepinje" (ali nisu kao na Zlatiboru).

Tacno, komplet lepinje nisu kao u uzickom regionu. Znam iz iskustva. :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Nda...dečko često nema šta da kaže, ali svejedno to radi-što i nije toliki problem. To je u polupismenoj formi ali ni to nije strašno, medjutim, uhvatio sam da ne zna šta znače pojmovi koje koristi, tako da...boga pitaj šta je hteo da kaže...

Elem, lepinje nisu nigde kao u UE kraju...nedostaju mi mnogo.

Ot, za nutele i kremove da razumem. Ali višnje u palačinkama su mi totalna misterija. Ne toliko zbog ukusa nego tvrdoće i opne...Jednom sam ih jeo.
Korisnikov avatar
By Sunce
Ali višnje u palačinkama su mi totalna misterija. Ne toliko zbog ukusa nego tvrdoće i opne...Jednom sam ih jeo.[/size]
Sve zavisi ko je spremao, tj. gde si ih jeo. Znaju takve palancinke da budu preslatke, ali meni se dopada kombinacija kiselkastog i slatkog ukusa. Najcesce ih ne narucujem jer su palacinke ubice, pre biram nutela-plazma. Ali, danas sam se razvalio od palacinki! :cheer:
Korisnikov avatar
By Mars
E, pa fino. Jeo sam ih u BG, negde na vrhu Bulevara, kod neke pijace. Gužva neopisiva. Palačinke ogromne, umoriš se dok pojedeš... Kiselo-slatke kombinacije su meni ok, al nešto mi pod jezikom smeta ta varijanta sa višnjama...više sam za kremaste, praškaste stvari u njima :)

Ja ne odoh na, hm, glamurozni izlazak na palačinke, moraću sutra.
By geyboy
Preporucujem pekmez od sljiva "Bakina tajna" svima koji nisu pravili zimnicu, a vole ukus dobrog domaceg pekmeza.
Korisnikov avatar
By Mars
Lepo. Uvek je dobro znati za neki kvalitetan proizvod.
Lično mislim da me ništa ne bi više usrećilo na tom polju nego Fructal i njegovi "Teta Lisa" dzemovi.
Korisnikov avatar
By Hys.
sad bih mogla jedno 5 komaTa sa eurokremom :mljac:

Umesto toga, pijem kakao :zeka:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by geyboy
Preporucujem pekmez od sljiva "Bakina tajna" svima koji nisu pravili zimnicu, a vole ukus dobrog domaceg pekmeza.
A ja preporucujem "Zlatiborac" pekmez od sljiva. Danas kupio i razdusevio se. :zvizdi: (zapravo, na etiketi ne pise "Zlatiborac", neka domacica napravi pa vama dodje pod ruku).
Korisnikov avatar
By tinkerbell
kupovna (glumac/pinokio): nutela, plazma (x2), banana

domaca:

1. dzem od kajsija
2. shecer i cimet
3. nesquik (puno..pa chekam da se lepo istopi... mmmm)
By iWanna
Originally posted by A.F.K.A.OB
Najlepse su palacinke ............u Glumcu. :mljac: :love:
SLANE
:klap:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by iWanna
SLANE
:klap:
Slane mi se samo na jednom mestu dopadaju i to jedna vrsta: neke mediteranske, sa puno cacikija, maslina, pavlake i kačkavalja.
Korisnikov avatar
By Sunce
Hmm, sad cu da filujem sa eurokremom. :njami:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Inace je li ti imas dole opciju za thread bump desno od obelezi temu ili to imaju samo oni koji su zapoceli temu?
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Volim da pravim palacinke jer se tad najvise naslusam muzike i fino igram ispred sporeta.. :lol: Gotovo da ih ne jedem uopste, ali proteklih godina sam cesto mojima pravila, svidjaju im se kako ih pravim (ove godine i nisam nesto cesto spremala), volU ih tanke, sa domacim dzemom od sljiva/eurokremom, tako da su takve na meniju.
A i brat mi je trazio da mu sutra pravim, mogla bih malo. :glupan:
Korisnikov avatar
By Madonna
jede mi s eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
By Kragi
Susamov puter i med recimo ili med i mleveni lesnik ili neko drugo kostunicavo voce po izboru.
Za testo koristite heljdino brasno.
Jeste da malo drugacije izgledaju ali su zdravije i mnogo ukusnije.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!