- 08 Jul 2013, 18:09
Imam 16 godina decak sam i idem u srednju skolu i oduvek sam bio ljubomoran na devojcice hteo sam da budem kao i one i u pocetku kada sam imao oko 4 godine trazio sam da mi kupuju lutke njima je to bilo cudno ali ja sam ih toliko zeleo da je dosao trenutak gde su morali da mi kupe i secam se da mi je to bio jedan od najboljih dana.Kako sam sve vise rastao primetio sam da je to cudno i pokusao sam da se uklopim sa ostalim decacima u skoli ali ta potreba da budem devojcica je uvek bila tu ali manje nego pre i nekako sam je suzbijao poceo sam da se bavim "muzevnjijim" sportovima u kojima sam bio ocajan i nikad nisam ni pratio fudbal kosarku i te ostale sportove ali sam suzbijao tu drugu stranu sve do pre godinu dana gde mi je bilo nepodnosljivo ta zelja da budem zensko je rasla sve vise sto sam se vise trudio da je sakrijem cak sam poceo da uzimam stvari iz .Uvek se zapitam zasto ja i sta nije u redu samnom prvo sam pomislio da sam gay ali muskarci me ne privlace fizicki samo zene bilo bi mi dosta jednostavnije da sam gay barem bi znao sta je samnom.U skoli su me cak i par puta nazvali da sam gay ali to je bilo vise neka sala cak me i u kuci tata poneki put zove gay posto nikad nisam doveo devojku kuci u par navrata me je i mama pitala kao da bez obzira da li sam gay da ce me podrzati ali ja sam uvek odgovao da nisam posto me nikad nisu interesovali muskarci.Ovo je prvi put da sam iskazao na bilo koji nacin sta mislim.
Treba mi pomoc sta da radim da nastavim da ignorisem to ili da se obratim nekome.
Hvala unapred
Treba mi pomoc sta da radim da nastavim da ignorisem to ili da se obratim nekome.
Hvala unapred