Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

By Who I am?
Imam 16 godina decak sam i idem u srednju skolu i oduvek sam bio ljubomoran na devojcice hteo sam da budem kao i one i u pocetku kada sam imao oko 4 godine trazio sam da mi kupuju lutke njima je to bilo cudno ali ja sam ih toliko zeleo da je dosao trenutak gde su morali da mi kupe i secam se da mi je to bio jedan od najboljih dana.Kako sam sve vise rastao primetio sam da je to cudno i pokusao sam da se uklopim sa ostalim decacima u skoli ali ta potreba da budem devojcica je uvek bila tu ali manje nego pre i nekako sam je suzbijao poceo sam da se bavim "muzevnjijim" sportovima u kojima sam bio ocajan i nikad nisam ni pratio fudbal kosarku i te ostale sportove ali sam suzbijao tu drugu stranu sve do pre godinu dana gde mi je bilo nepodnosljivo ta zelja da budem zensko je rasla sve vise sto sam se vise trudio da je sakrijem cak sam poceo da uzimam stvari iz .Uvek se zapitam zasto ja i sta nije u redu samnom prvo sam pomislio da sam gay ali muskarci me ne privlace fizicki samo zene bilo bi mi dosta jednostavnije da sam gay barem bi znao sta je samnom.U skoli su me cak i par puta nazvali da sam gay ali to je bilo vise neka sala cak me i u kuci tata poneki put zove gay posto nikad nisam doveo devojku kuci u par navrata me je i mama pitala kao da bez obzira da li sam gay da ce me podrzati ali ja sam uvek odgovao da nisam posto me nikad nisu interesovali muskarci.Ovo je prvi put da sam iskazao na bilo koji nacin sta mislim.
Treba mi pomoc sta da radim da nastavim da ignorisem to ili da se obratim nekome.
Hvala unapred
Korisnikov avatar
By Delete
Privlace te devojke, ali nikad nisi bio u vezi sa nekom?
By space_oddity
Svakako da ne treba da ignorišeš nešto što te muči mnogo.
No, šta je to što tebe u stvari muči?
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Čini ti se pogrešno zbog sredine u kojoj odrastaš.
Nikada, nikada, nikada nije pogrešan način na koji se osećaš.
Je l to što želiš i na koji način povređuje ili uopšte čini nešto loše drugim ljudima? Ne.
I kako onda to može biti pogrešno?
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Učinio si prvi korak, a to je da si rekao šta te muči, makar to bilo nepoznatim ljudima na internetu. Pričanje o tome uvek čini da se osećaš bolje povodom svega toga. Ali naravno, najbolje je kada bi imao da imaš sa nekim uživo da pričaš o tome. Imaš li neku osobu u koju bi mogao imati poverenja za ovako nešto? Možeš li se lako naći u BGu gde se mogu naći radionice ili gde možeš upoznati ljude koji su prošli kroz ono što sad prolaziš?
Korisnikov avatar
By hippo...
Ne smeš da ignorišeš ono što osećaš, osećanja nikad nisu pogrešna. Mislim da je svima bilo čudno kad su prvi put pomislili da su gej ili trans, da to možda nije u redu. Ali nakon odredjenog vremena kad sam sebe bolje upoznaš shvariš koliko je to u stvari ok i normalno jer je to deo tebe koji je tu oduvek samo je pitanje kad ćeš da ga prepoznaš. :trep:
Dobrodošao i nadam se da ćemo ti pomoći... :love:
By space_oddity
Poz,
I tebe ću da uputim na ovu temu http://www.gay-serbia.com/forum/viewtop ... 79&t=50090" target="_blank :)
Vidi čini li ti se korisnom.

Svakako da je sve u redu s tim što želiš da se baviš "ženskim" aktivnostima.
Samo, da li se osećaš kao žena ili se osećaš kao da te interesuju stvari koje se inače percipiraju kao "ženske"? O tome je važno da razmisliš.

To što si se uopšte registrovao (registrovala? kako ti je draže?) na ovaj forum je vrlo hrabar korak :up:
Korisnikov avatar
By Mrs.Dalloway
Zvučaće otrcano ali treba da radiš ono što te čini srećnim, a odgovor na neka pitanja će sama doći. Zašto bi se bavio ''muškim stvarima'' ako ne vidis sebe tu i ne čine te srećnim? Ne treba sebe ni u čemu da sputavaš. Šta je muško a šta je žensko? To su samo izlizane kategorije. Da li si gej? Zašto nisi doveo devojku kući? Ne treba da tražiš te odgovore, oni se sami nađu ukoliko dozvoliš sebi da uživaš. Sa tobom je sve u redu! Drugačiji si i poseban, ali ne očekuj da ti neko ovde odgovori šta si. Ko danas zna šta je? Istražuj sebe i upoznaj sebe, dozvoli sebi da sam sebe upoznaš. Srećno! :leviathan:
By Who I am?
Hvala svima na odgovorima mnogo mi je pomoglo inace zivim u Beogradu ali ne znam kome bih mogao da kazem nesto ovako.
By Kragi
Vidi, ako mislis da ces dobiti razumevanje onda im reci, ako sumnjas u to cuti do daljnjeg. Ne zato sto si premlad za 'outovanje' vec zato sto ni sam nisi jasno definisao sta zelis i hoces. (pa ni sebe na kraju krajeva).
Naravno to je moje misljenje.
Takodje mislim da bi bilo ok da odes kod nekog psihologa ili psihijatra.
Korisnikov avatar
By Madonna
treba i meni, strašno mi je dosadno :sigh:

ont: evo ja ću da se družim s tobom, nije to ništa strašno iako deluje, bićeš ok, poslušaj ove fine ljude iznad mene
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!