Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2516807#p2516807]space_oddity napisao:[/url]Onda verovatno nije bila svesna težine koju (lažna optužba za) silovanje podrazumeva. I ja se sad pitam šta su to "lični razlozi"...
Pa sve zavisi od toga da li je seksa bilo ili ne, a kreće u opsegu da taj optuženi recimo prosle nedelje nije hteo da se zabavlja s njom nego sa Milicom iz III-2...pa do toga da joj se tog dana nije sviđao njegov status na fejsbuku.
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2516799#p2516799]space_oddity napisao:[/url]Je l' palo napamet nekom da je iz bilo kog razloga bila primorana da slaže da je slagala?

Svejedno, najveći problem sa ovim slučajem je što kada neko/a zaista bude silovan/a će komentar biti "aaa, izmišlja sigurno, saću ti dokumentujem da se to dešava" pa da pomene ovaj događaj.
upravo ovo htedoh josh reci.

je li bash sigurno da je njena laz laz ili je primorana i da kaze da je laz. ne bi me nazalost iznenadilo.......

i, da, ukoliko je stvarno slagala, najveci greh je pochinila prema stvarnim zrtvama silovanja pljunuvshi na ozbiljnost svega toga. uz to shto je lazno, ako je lazno, optuzila tog choveka/mushkarca.....
p.s. edit: vidim, spominje se da je bila lekarski pregledana o silovanju i da nije nadjeno. ako jeste bila lekarski pregledana i "nije nadjeno", opet ne mora stopostotno da znachi da nije bila silovana. .............
Korisnikov avatar
By Denni85
Kazne za lazno silovanje bi trebalo da budu identicne onima za lazno prijavljanje postavljene bombe, dakle od godinu dana zatvora pa navise. A ja se ipak vise brinem o svim lazno prijavljenim i lazno osudjenim i pre svega osramoceni ljudima koje je neko iz licnog hira prijavio pa su posle nastradali na pravdi Boga...
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2516861#p2516861]Denni85 napisao:[/url]A ja se ipak vise brinem o svim lazno prijavljenim i lazno osudjenim i pre svega osramoceni ljudima koje je neko iz licnog hira prijavio pa su posle nastradali na pravdi Boga...
a vidish ja imam problem kad neko kaze ovo shto si rekao. zashto se vishe brinuti o tim a ne o silovanim zrtvama (stvarnim)? zashto bar ne podjednako?
konachno, chinjenice jesu da je broj lazno prijavljenih i lazno osudjenih, lazno osramocenih neuporedivo manji nego broj stvarnih zrtava silovanja.
kao, i da i u sluchajevima lazno prijavljenih, lazno osudjenih, lazno osramocenih.... chesto biva da su i sami hodali tj. ponashali se na granici laznih i stvarnih silovanja. svi oni velike hetero-mushkarchine koji se kurche kazanova-stvom, nenadjebivim kavaljerstvom, kako "motaju ribe" gde stignu i kad hoce, kako od zenskih ne dobivaju "ne"..... svi oni hodaju tj. ponashaju se po ivici da, s pravom ili ne, budu optuzeni za silovanje ili u riziku da budu optuzeni za isto od strane neke zenske koju su shook ili rubbed the wrong way.

i, konachno konachnog, tachno zashto je ova tema ikako bitna za gej forum gej zajednice? :nesiguran: malo li nam zla nanose heteroseksisti pa da josh brinemo o njihovim seksualnim zivotima, spletkama, intrigama, zajebavanjima..... ma, sikter, bre, i ti i "njen silovatelj" i ona .......
Korisnikov avatar
By Denni85
Jedan profesor u srednjoj elektro-tehnickoj skoli Novom Sadu je aprila 2011. bio lazno optuzen od strane jednog ucenika da ga je navodno primorao na oralni sex (dakle da profesor popusi uceniku) za prolaznu ocenu. Nakon prijave u policiji, profesora su odmah pritvorili (pitam se samo kako to moze da se neko pritvori samo na temelju necije izjave???) , usput su naravno svi znali ko je on, novine bile pune izjava tipa " oduvek smo primecivali da je pomalo cudan" a nakon svega su optuzbe odbacene a profesor pusten. Ali da li je iko jos mogao da skine ljagu sa tog mladog coveka i da li je taj profesor moze jos da ima normalan zivot? I glavno pitanje jel neko za to odgovarao???
Korisnikov avatar
By Denni85
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2516862#p2516862]Vel boy napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2516861#p2516861]Denni85 napisao:[/url]A ja se ipak vise brinem o svim lazno prijavljenim i lazno osudjenim i pre svega osramoceni ljudima koje je neko iz licnog hira prijavio pa su posle nastradali na pravdi Boga...
a vidish ja imam problem kad neko kaze ovo shto si rekao. zashto se vishe brinuti o tim a ne o silovanim zrtvama (stvarnim)? zashto bar ne podjednako?
konachno, chinjenice jesu da je broj lazno prijavljenih i lazno osudjenih, lazno osramocenih neuporedivo manji nego broj stvarnih zrtava silovanja.
kao, i da i u sluchajevima lazno prijavljenih, lazno osudjenih, lazno osramocenih.... chesto biva da su i sami hodali tj. ponashali se na granici laznih i stvarnih silovanja. svi oni velike hetero-mushkarchine koji se kurche kazanova-stvom, nenadjebivim kavaljerstvom, kako "motaju ribe" gde stignu i kad hoce, kako od zenskih ne dobivaju "ne"..... svi oni hodaju tj. ponashaju se po ivici da, s pravom ili ne, budu optuzeni za silovanje ili u riziku da budu optuzeni za isto od strane neke zenske koju su shook ili rubbed the wrong way.
.......
znaci ako se neka devojka seta u mini suknji ili dekolteu, sama je doprinela svome silovanju jer je "hodala i ponasala se na granici koja je nekoga isprovocirala da je siluje"...
Korisnikov avatar
By Denni85
znaci ako se radi o "hetero-kombinaciji" onda se primenjuju drugaciji kriteriji nego kod "homo-kombinacije"? Ne, ja uvek primenjujem iste kriterije, nisam sigurno (niti cu ikada biti) jedan od licmera koji primenjuje dvostruke standarde a sve uz pricu "svaki slucaj je poseban"!
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2516862#p2516862]Vel boy napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2516861#p2516861]Denni85 napisao:[/url]

i, konachno konachnog, tachno zashto je ova tema ikako bitna za gej forum gej zajednice? :nesiguran: malo li nam zla nanose heteroseksisti pa da josh brinemo o njihovim seksualnim zivotima, spletkama, intrigama, zajebavanjima..... ma, sikter, bre, i ti i "njen silovatelj" i ona .......
Zato sto to nije tema ovog topica.
Ne mozemo se, cak i kada glupaca napravi ovakav postupak, iskljucivo baviti zenama i svaku temu pretvarati u navodno mizogenicnu pod izgovorom da se svasta desava.
Tema sama po sebi je bitna i zbog mrznje prema muskarcima i mom pravu da se kao isti, bez obzira na sexualnu orijentaciju, osetim uvredjenim i ugrozenim.
I ne znam zasto ne bismo mogli da pricamo samo o tome i o ovoj klinki kad se vec na forumu bavimo i mnogo banalnijim stvarima.
Korisnikov avatar
By Vel boy
@Denni85, sluchaj tog profesora u NS-u kontam zashto prichati o tom ovde :zid: , ali rastezati sluchaj nekog hetero sranja od sluchaja gde i on i ona rade shta hoce jer koriste hetero privilegije a koje nemaju gejevi, ne znam zashto toliko na ovom forumu.
i, mora ti Anhedonie objasniti o kom govorim da bi ti konachno skopchao shta govorim.... :lol: :facepalm:
(s tim shto ne pricham o mushkarcima per se vec rekoh tachno o kojim i KAKVIM hetero mushkarcima.)
i, onda, kazesh ono iznad? pa, zar heterosi zavise od toga koji gej ce kakav stav zauzeti o njihovim hetero aferama koliko, nazalost, gejevi zavise o hetero drushtvu pa da se moze reci da su kriteriji, u startu, isti? nisu isti, nazalost. jer, taj "lazno osumnjicheni, lazno osudjeni, osramoceni" hetero mushkarac sigurno nece trebati mushku solidarnost :lol: jednog geja mythe-a, pardon, Denni85-og da se izvuche iz sranja (ili pak necheg o chem mnogi hetero-mushkarchine ni ne misle da je sranje jer su naucheni od drushtva da je biti jebach riba kul i neshto o chem "svaki mushkarac sanja" jel'te, pa nek' one vrishte silovanje koliko hoce... u Srbiji su ionako silovatelji odavno ohrabreni, samo dok su mushkarci i hetero, dabome). zar njima treba "mushka solidarnost" nekog "pederchica" (tako oni kazu) Denni85-og?
@Kragi, please, see @Denni85
ma, ne kazem ja da temu treba zatvoriti, ovo, ono... samo ne kontam, ako sve znamo kakvo je stanje u drushtvu a opisao sam ga shto krace mogu realistichno zaista bez ulepshavanja ali i bez preuvelichavanja gadosti i nepravednosti kakve jesu, otkud i zashto toliko hitanje da se solidarishete s tim mushkarcem a josh ni pola stvari ne znate ni o ovom sluchaju ni o njoj ali ni o njemu.......
Korisnikov avatar
By Dirrty
Čin silovanja i lažne optužbe je neuporediv!

Kao što rekoh, sve je podložno zloupotrebi od strane čoveka, što samo dostignuće ne čini lošim po sebi - zakonska zaštita od seksualnog uznemiravanja svake vrste.

Da je potrebna određena disciplinska mera, kao u slučaju bilo koje lažnje optužbe, to da... samo ne znam u kom vidu. Ne bih olako izjednačavao svaku vrstu obmane, ni zločina... svaki slučaj jeste jedinstven, i treba mu tako pristupati. Zakonski okviri propisuju donju i gornju granicu kazne, a ostalo je stvar konkretnog slučaja.

Da može doći do loše presude, ne znači da uvek dolazi... zavisi od pravosudnog sistema u toj državi. konkretnog suda, sudije... sve je to podložno ljudskoj nesavršenosti i gluposti, jbg kad je delo čoveka.
Korisnikov avatar
By zozefin st
trpi kurvo bila si bludna
jebala se s vojskom
ostala trudna...
Korisnikov avatar
By Denni85
Po meni ne radi o "solidarisanju" sa ovim ili onim, nebitno jel neko "hetero macho man" ili mirni vaspitac iz Vilova , nego jel neko nepravedno optuzen za jedno od najgnusnijih i najogavnijih krivicnih dela, ne moze se (lazna) optuzba za silovanje (posebno ako se radi o maloletnicima i deci) porediti sa (laznom) optuzbom za kradju para iz kase ili dzeparenje u tramvaju. Pored toga sto je nekome lazno optuzenom za silovanje nanesena teska bruka i sramota od koje ce se malo verovatno ikada potpuno oprati, ostaje i pitanje kako ce biti tretirani oni stvarno silovani ili seksualno zloupotrebljeni, hoce li policija i Sud u slucaju sumnje automatski davati prednost sumnji u dogadja, dakle osloboditi optuzenog? Hoce li sada svaki iskaz ostecenog biti pod posebnom lupom sumnje?
By Kragi
Tacno, ne moze se porediti lazna optuzba za silovanje i lazna optuzba da si mazn'o clinique pomadu od 15 evra i isto toliko mililitara :sudija:
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2517777#p2517777]Denni85 napisao:[/url]Po meni ne radi o "solidarisanju" sa ovim ili onim, nebitno jel neko "hetero macho man" ili mirni vaspitac iz Vilova , nego jel neko nepravedno optuzen za jedno od najgnusnijih i najogavnijih krivicnih dela, ne moze se (lazna) optuzba za silovanje (posebno ako se radi o maloletnicima i deci) porediti sa (laznom) optuzbom za kradju para iz kase ili dzeparenje u tramvaju. Pored toga sto je nekome lazno optuzenom za silovanje nanesena teska bruka i sramota od koje ce se malo verovatno ikada potpuno oprati, ostaje i pitanje kako ce biti tretirani oni stvarno silovani ili seksualno zloupotrebljeni, hoce li policija i Sud u slucaju sumnje automatski davati prednost sumnji u dogadja, dakle osloboditi optuzenog? Hoce li sada svaki iskaz ostecenog biti pod posebnom lupom sumnje?
Ovo apsolutno! zato i rekoh vec da je najveci greh ova glupacha, ako stvarno nije bila silovana, uchinila prema stvarnim zrtvama silovanja kao i prema tom choveku/mushkarcu ukoliko ju stvarno nije silovao ni seksualno zloupotrebio.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!