@Denni85, sluchaj tog profesora u NS-u kontam zashto prichati o tom ovde

, ali rastezati sluchaj nekog hetero sranja od sluchaja gde i on i ona rade shta hoce jer koriste hetero privilegije a koje nemaju gejevi, ne znam zashto toliko na ovom forumu.
i, mora ti Anhedonie objasniti o kom govorim da bi ti konachno skopchao shta govorim....
(s tim shto ne pricham o mushkarcima per se vec rekoh tachno o kojim i KAKVIM hetero mushkarcima.)
i, onda, kazesh ono iznad? pa, zar heterosi zavise od toga koji gej ce kakav stav zauzeti o njihovim hetero aferama koliko, nazalost, gejevi zavise o hetero drushtvu pa da se moze reci da su kriteriji, u startu, isti? nisu isti, nazalost. jer, taj "lazno osumnjicheni, lazno osudjeni, osramoceni" hetero mushkarac sigurno nece trebati mushku solidarnost

jednog geja mythe-a, pardon, Denni85-og da se izvuche iz sranja (ili pak necheg o chem mnogi hetero-mushkarchine ni ne misle da je sranje jer su naucheni od drushtva da je biti jebach riba kul i neshto o chem "svaki mushkarac sanja" jel'te, pa nek' one vrishte silovanje koliko hoce... u Srbiji su ionako silovatelji odavno ohrabreni, samo dok su mushkarci i hetero, dabome). zar njima treba "mushka solidarnost" nekog "pederchica" (tako oni kazu) Denni85-og?
@Kragi, please, see @Denni85
ma, ne kazem ja da temu treba zatvoriti, ovo, ono... samo ne kontam, ako sve znamo kakvo je stanje u drushtvu a opisao sam ga shto krace mogu realistichno zaista bez ulepshavanja ali i bez preuvelichavanja gadosti i nepravednosti kakve jesu, otkud i zashto toliko hitanje da se solidarishete s tim mushkarcem a josh ni pola stvari ne znate ni o ovom sluchaju ni o njoj ali ni o njemu.......