Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

Ovu sramnu raspravu između barnija s jedne i ostalih prominencija s druge strane neću ni da komentarišem, neprijatno mi je što sam je uopšte pročitao..

A na temu imam da kažem sledeće - Drago mi je što je zlosrećna butch lavica i pored nedaća koje su je snašle skroz funkcionalna i u stanju da preživi.
Žao mi je što joj se desila ta neprijatnost da, ni kriva, ni dužna, bude izopštena iz čopora, ali joj poručujem da mora da bude hrabra i jaka, da ne pada u malodušje i, ako je u prilici, neka stupi u nužnu zajednicu sa nekom životinjom koja se našla u sličnoj situaciji. Može da bude i iz druge vrste, što da ne. Bilo bi jedinstveno videti tu lavicu i, recimo, butch vevericu u nužnoj zajednici. Lakše je udvoje. Jedno je sigurno - ova lavica će se vekovima slaviti kao velika mučenica i svetica. :yes: :opatica:

A to da li i koliko sličimo životinjama je vrlo interesantno pitanje, na koje delimičan odgovor možemo dobiti i jednostavnim pogledom u ogledalo. :ogledalce:
Postoji teorija da svaki čovek licem podseća na neku životinju. Kod nekog je ta životinjska crta slabije izražena, a kod nekog i jače. Najbrojniji su, kažu stručnjaci, ljudi sa svinjolikim i prasolikim facama. To valjda zbog ovog globalnog problema sa pretilošću populacije. Ali i mršavi ljudi umeju da budu prasoliki, ako imaju sitne očice, zavaljen nos, okruglu glavu i izražene, velike obraze. :piggy: Ima ljudi koji su i pacoliki, zatim konjoglavi, a ima i ljudi sa pilećim nogicama. Pogledajmo se, dakle, u ogledalo i prepoznajmo životinju kojoj smo slični. :yes:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2461540#p2461540]alexandermagic napisao:[/url]Da slušaš Danielove savjete, ne bi se pecao na provokacije. :)
Deniju svaka cast na savetima, verujem da je to iz dobre namere ali moj status na forumu nije isti kao njegov, on se uklapa u filozofiju vecine ja ne, i ne moze znati kako je to kada ti 5 ljudi sumjivog kvaliteta drze predavanje.
Ponekad je nuzno suprotstaviti se onoj pojavi za koju smatras da je losa po tebe kako bi je kao takvu obelezio i distancirao od sebe.
Sto ce reci da nekada moras izgovoriti rec da bi ono sto mislis imalo tezinu.
U realnom zivotu ja takve ljude izbegavam da ne bih sebe uvukao u njihov problem i bespotrebno opteretio.
Sve sto sam napisao stojim iza toga jer to mislim.
...5 ljudi sumnjivog kvaliteta.... :giggle:
Pa, barni, ti si jedna breskva, nemaš pojma koliko me uveseljavaš.
Nemam pojma zbog čega se drugi uopšte nerviraju i svađaju sa tobom, umesto da te doživljavaju kao što i dolikuje - kao jednu veliku bebu, kako te je već pravilno opisao a.magic.
:beba: :maji:
Korisnikov avatar
By bern
zaboravih da kažem da mi rasparava u ovoj temi liči na raspravu na pitanje "VJERUJETE li u evoluciju". :trep:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2461545#p2461545]Mage napisao:[/url]Dobro pitanje: "koliko smo drugaciji od zivotinja?"

Zaista ne znam, cesto menjam misljenje na ovu temu.

mnogo smo drugaciji od zivotinja.

zivotinje nemaju nauku, umetnost, religiju, filozofiju, pismo...

..ni ratove, ubistva iz zabave/koristi, crkve, genocid, novac, prevare...........

dosta smo drugaciji.

edit -
Korisnikov avatar
By t-wonderer
Nazalost ljudi kao i zivotinje reaguju na povrsnosti. U ovom slucaju griva.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!