Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by tomborn
kako su te tjelesne ludorije SEXYYYYYY---------- ja se bojim raditi tatoo, jer boli a i piercing isto, a ja bol ne mrem podnjeti nikako
:(
tattoo, boli, da... što se piercinga ti?e, ja sam radio na usni. cura iz studija je stavila neko anesteziološko sredstvo na komad vate (tampon), pa je to stavila na moju usnu. pole 5 minuta više ništa nisam osetio. ?asom je provukla iglu i stavila nakit. ja sam i dalje ?ekao da mi probuši rupu kad je ona rekla da je sve gotovo. :roll: dakle, procedura traje 5+5 minuta. drugo što sam se oduševio profesionalizmom, jer mi je dala sve svoje brojeve telefona uz napomenu da je zovem i u pola no?i ako bude bilo kakvih problema. uz to sam imao i besplatne kontrole narednih godinu dana... :)

dakle, ako je neko za pierce, go for it!!!

btw, Inner-Smile, ja imam u planu tek svoj prvi tat. mislim da ne?u imati taj trip ho?u-još-dok-ni-ovaj-nije-gotov, ali nikad se ne zna. u biti svoj tattoo koji želim doživljavam kao ukras svog tela, deo neke koncepcije, pa mislim da ?u ipak uraditi samo taj jedan.
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Meni je i tatoo i piercing OK. Li?no sviða mi se da na nekom vidim (a jednog dana možda i na sebi) nos, uši, bradavice, možda bradu.

Od tatoo-a, deo ruku iznad lakta, leða, torzo.

:D

Ma bwe, zašto da bilo šta objašnjavam - moj omiljeni sportista mi je idol. :gric:
Korisnikov avatar
By victoria
Originally posted by one of the people
tetovaze su soo 90s.
kaaaaaaaakva GLUPOST!!!!!!!!!!!!!!
decko tetovaze postoje od pamtiveka!!!
hiljadama godina ljudi su iscrtavali svoje telo..dal zbog ukrasa..verovanja..rituala i sl............
Korisnikov avatar
By *BloNdYsHa*
Ja sam konacno resio da probusim obrvu ali se mnogo plasim bola... Javicu vam kako je proslo!!! drzite mi palceve....
Korisnikov avatar
By one of the people
Originally posted by victoria
Originally posted by one of the people
tetovaze su soo 90s.
kaaaaaaaakva GLUPOST!!!!!!!!!!!!!!
decko tetovaze postoje od pamtiveka!!!
hiljadama godina ljudi su iscrtavali svoje telo..dal zbog ukrasa..verovanja..rituala i sl............
sestro mila,
znam ja da tetovaze postoje od pamtiveka ali su postaje mainstream bar na zapadu 90tih godina proslog veka.
Ranije se na tetovirane ljude gledalo kao na pripadnike podzemlja i nizih drustvenih slojeva dok su 90 donele taj trend medju sve.
Sa novim vekom oni ostadose tetovirani a vecini eto to vise nije interesantno.
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Originally posted by BloNd^BOY
Ja sam konacno resio da probusim obrvu ali se mnogo plasim bola... Javicu vam kako je proslo!!! drzite mi palceve....
Srecno! :kralj:
Korisnikov avatar
By bambola
Originally posted by Inner-Smile

Posle tetoviranja ja uvek hocu JOSH. A vi ? Da li planirate novu tetovazu dok se "stara" josh radi?

Ja sam jedna od tih...Zato mi pola tetova po telu nedovrseno,vec skacem na sledece! Kad pocnu topli dani,planiram ozbiljno da skupim parice i odem da zavrsim neke,prepravim neke,preko nekih uradim skroz novu sliku...Ijai koliko tu ima posla...al ce da iskacu oci(elem meni je vecina tetovaza blizu zglobova i na jako osetljivim mestima)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Uskoro se ovde otvara tattoo studio... Jedva cekam!
Imam i piercing i tattoo, ali su totalno diskretni, i jako,jako vazni za mene... mada bih volela i piercing na donjoj usni u tetovazu za zadnjoj strani vrata... no,ima vremena.:zvizdi:
Korisnikov avatar
By MorbidAngel
ja sutra idem put tattoo housa u sremskoj da bushim resu ispod jezika, juche sam odnela parice da se ne bih predomislila, zheli li neko da ide samnom... i'm afraaaiiid!!!!
Korisnikov avatar
By djo
resicu ispod jezika? :cigareta: ako je to ono što mislim da jeste, baš seksi...
Korisnikov avatar
By MorbidAngel
kad podigneshj jezik, ona opna koja spaja jezik sa onim dole :)

Slika
Korisnikov avatar
By djo
very attractive:zen:
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by MorbidAngel
kad podigneshj jezik, ona opna koja spaja jezik sa onim dole :)

Slika

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! BOLI!!!!!!!!!! Svaka ti cast na hrabrosti!
Korisnikov avatar
By MorbidAngel
s' tim shto tju ja staviti alkicu, i da, ne booli ni malo! nadam se :) recheno mi je da ne boli, i lik mi radi sa anestezijom
Korisnikov avatar
By reveal
to uopste ne boli... zaboli na milisekundu i gotovo...

normalno je da se ljudi tripuju da boli... mene su tripovali kako cu da se razbolim i zavrsim u bolnici, i eto me, ziva i zdrava na njihovu zalost. btw, imam pierce na jeziku... i osecaj kada ti igla kida zile tog misicnog organa... ojha!

ljudi, pierce ne boli!

a tattoo... pa boli prvih pola sata... a onda dobijas adrenalinski sok koji ti se jako svidi i ti bi samo vise. meni je drugar radio tattoo i rekao mi je pre nego sto je poceo... nemoj da se navuces na taj osecaj. a ja jesam...
Korisnikov avatar
By one of the people
ono sto ovde postaje popularno je jewel eye.
Slika
za $600 do $1500 pod lokalnom anestezijom mozete imati metalni listic u obliku srca ili polumeseca hirurski postavljen pod moucus membranu oka. Cela procedura traje oko 15 minuta.
Korisnikov avatar
By MorbidAngel
e to boli, sada kad sam ovo videla, sutra tju chiste svesti otitji da se bushim, i netju se plashiti da tje da boli! :)
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by bojandjo
bušenje obrve je najmanje bolno (trust me imam staž). ne može da napravi nikakve posledice ako ti piercing urade profi ljudi koji znaju koji nakit odgovara kojoj rupi, odnosno rasponu izmeðu, jelte, dve rupe. posle moraš samo nedelju dana da paziš kad obla?iš majice i džempere preko glave i to je to.

stvarno ništa ne boli, to je samo kožurica, bez nekih bitnih nervnih završetaka itd itd.

sre?no
Nervog zavrsetka ima, ITEKAKO da ima. I jako je zajebano ako ga pogode, smanji se kontrola nad kapkom.

Higijena je stravicna, mesec dana mora da se pere nakit baby sapunom, ne smes da skidas ni jednog trenutka aklku dok potpuno ne zaraste.

Da boli ili ne - to ne znam.
Korisnikov avatar
By MorbidAngel
shto se tiche obrve, mojoj drugarici je bushio neki kreten i neshto zeznuo, i skroz joj se spustio kapak, nije mogla oko da otvori... uzhas
Korisnikov avatar
By mali_plavi
Nemam!Mozda uradim na obrvi,ali je malo napadno...Jao.sto sam video jednog plavog sa tetovazom na vratu...Prebac!
Korisnikov avatar
By bambola
Ja bih probila obrvu ali ne znam kako ce mi stajati? Kapiram da to lepo stoji samo kad riba ima tanke obrvice u luk,a moje nisu takve...?!
Korisnikov avatar
By MorbidAngel
jaoj, glupi shone mi odlozhio za ponedeljak bushenje, pa tju morati da bezhim iz muzichke...aaaaaaaaa... konkurs za osobu koja tje mi drzhati strah je josh iuvek otvoren :D :nesiguran: :nesiguran: inache sam nadrljala :die: :die: :die: jadna ja!
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by MorbidAngel
shto se tiche obrve, mojoj drugarici je bushio neki kreten i neshto zeznuo, i skroz joj se spustio kapak, nije mogla oko da otvori... uzhas
Tako, tako... Kazi jos jednom, da svi dobro cuju!

Mogla bi i drugarica da se javi, da kaze kako je to fino kad ti je kapak na pola puta (a dalje moze samo selotejpom)... Ovde bas ima ljudi koji olako shvataju sve to.

Naravno da nisam protiv piercinga, ni najmanje (imam ih), samo kazem da se dooooooooobro razmisli kod koga se ide. A to znaci, pod broj jedan - da je taj ko radi provereno iskusan, da ima radnju minimum DESET godina, da je taj radnik kod njega minimum PET godina... A ne neko koga su busili tamo neki pa on dobio ideju o brzoj i lakoj zaradi...

Takodje, busite se sada, dok nisu krenule vrucine.
I ko je u manjim gradovima gde nema puno domova zdravlja i privatnih ambulanti - uradite to pocetkom nedelje, ne pred vikend.

:sunce: :snesko: :ledeni:
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by bambola
Ja bih probila obrvu ali ne znam kako ce mi stajati? Kapiram da to lepo stoji samo kad riba ima tanke obrvice u luk,a moje nisu takve...?!
važno je samo da se napravi dobar izbor nakita i da dobro zajedno sa osobom koja ti to radi (svakako profesionalcem, slažem se sa marsom) izabereš mesto. ina?e mislim da bolje stoji ljudima sa punijim obrvama jer, moraš da imaš obrvu da bi okitio istu, jelte... a ne ono obrvice kano pijavice. ali ima i vrlo finih tankih alkica, koje kapiram stoje dobro na tanke obrve
Korisnikov avatar
By bambola
Tako dakle?! Pa onda mozda i pozurim,istina je da kad pocnu vrucine pocinju i problemi...Znam za tetove ali pretpostvljam da je slicno i za piercinge-sta kad probusim obrvu a znoj pocne da se sliva preko sveze bushotine??? :uplasen: U svakom slucaju otisla bih u Sindjel,tamo mi je uradjen najprofesionalniji tatto a znam da su dobri i za pirsovanje...
Korisnikov avatar
By Mars
Skadarlija? Tamo? Taj Sindjel?

:prolece:
Korisnikov avatar
By bambola
Bio nekad u Skadarliji(u onom malecnom prchu) ali sad su otvorili novi prostor u veliiiiiikom salonu u 29.novembra
Korisnikov avatar
By MorbidAngel
sindjel nishta ne valja! bolje je u tattoo hous-u, u sindjelu su hteli ovo shto bushim, da mi naplate oko 4500, a u tatto housu 3900, drugo, svi koje znam su rekli da je piercing bolje raditi u tatto housu, nego u sindjelu...
Korisnikov avatar
By Mars
I ja u starom Sindjelu rekao Hvala i izasao kada su mi rekli cene.

To sto hocu da se tetoviram ne znaci da sam totalno :fijuk:

:prolece:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 35
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!