- 19 Feb 2005, 00:31
dakle, procedura traje 5+5 minuta. drugo što sam se oduševio profesionalizmom, jer mi je dala sve svoje brojeve telefona uz napomenu da je zovem i u pola no?i ako bude bilo kakvih problema. uz to sam imao i besplatne kontrole narednih godinu dana...
dakle, ako je neko za pierce, go for it!!!
btw, Inner-Smile, ja imam u planu tek svoj prvi tat. mislim da ne?u imati taj trip ho?u-još-dok-ni-ovaj-nije-gotov, ali nikad se ne zna. u biti svoj tattoo koji želim doživljavam kao ukras svog tela, deo neke koncepcije, pa mislim da ?u ipak uraditi samo taj jedan.
Originally posted by tomborntattoo, boli, da... što se piercinga ti?e, ja sam radio na usni. cura iz studija je stavila neko anesteziološko sredstvo na komad vate (tampon), pa je to stavila na moju usnu. pole 5 minuta više ništa nisam osetio. ?asom je provukla iglu i stavila nakit. ja sam i dalje ?ekao da mi probuši rupu kad je ona rekla da je sve gotovo.
kako su te tjelesne ludorije SEXYYYYYY---------- ja se bojim raditi tatoo, jer boli a i piercing isto, a ja bol ne mrem podnjeti nikako
![]()

dakle, ako je neko za pierce, go for it!!!
btw, Inner-Smile, ja imam u planu tek svoj prvi tat. mislim da ne?u imati taj trip ho?u-još-dok-ni-ovaj-nije-gotov, ali nikad se ne zna. u biti svoj tattoo koji želim doživljavam kao ukras svog tela, deo neke koncepcije, pa mislim da ?u ipak uraditi samo taj jedan.