- 13 Mar 2005, 20:04
Gay populacija jeste promiskuitetna. Slucaj promiskuiteta je oko 90%. Onih 10% nisu promiskuitetni iz vise razloga, a najmanje iz moralnih. Moje je misljenje da u gay populaciji ne postoji moral ili ako postoji on nije vezan za menjanje partnera. Po meni, menjnanje partnera nije tako strasan cin, koliko udaranje reckica i trazenja novih i novih ljudi. Jako se tesko dve osobe u ovom nasem svetu vezuju. Vecina, ne svi, ali dobar deo zeli povremene susrete, sex za jedno vece i vikend veze. U str8 svetu, takve osobe bi bile zigosane od okoline koja je u vecini slucajeva upucena u neciji sexualni odnosno ljubavni zivot. Ovde u nasem svetu, nema tog uticaja okoline, pa su ljudi skloni menjanju partnera i nisu optereceni sta ce neko reci. To je cinjenica. Takodje u nasem svetu, nema niceg sto bi na duze staze vezivalo dve osobe. Uglavnom su tzv. pucnji u prazno. Ono sto vezuje dve osobe u gay svetu je sex. Vrlo brzo dolazi do zasicenja, sexualnog nagona prema partneru i pozeli se neko nov. Kod str8 veza, uglavnom je devojka ta koja zadrzava decka ili ako je brak u pitanju zena je ta koja pravi ustupke i kompromise kako bi zadrzala muza. Naravno tu su i deca, koja su zajednicka radost i tada se roditelji posvecuju deci, a pri tom zaboravljaju na sebe i svoje prohteve. Kod nas svega toga nema, pa je menjanje partnera jedini nacin da se zadovolje zelje za sto boljim sex-om, koji je u sustini osnova kog gay veza. Emocije su u nasem svetu jako diskutabilna stvar. Naime kao prvo, neko mora da zna sta je to ljubav i kako ona izgleda, da nije ljubav samo penis ili anus (oprostice devojke, ali ja pricam o muskarcima, jer nisam upucen u lez. veze), da nije ljubav samo fizicki izgled neke osobe, a dobro znamo koliko gay ljudi polazu na fizicki izgled i tu neku fizicku lepotu. I sada dolazimo do sledece stvari. Naime ako se ispuni taj uslov, a to je da neki decko nadje decka koji mu fizicki odgovara, s.kim je u sex-u fenomenalno, dolazi do postepenog privikavanja na izgled te osobe i na zanosan i strastven sex. Tada se kriterijum povecava i obicno se desi da naidje neko jos lepsi i veza puca. I prica krece iz pocetka. Tako se fura do nekih 30 godina, a onda nastaje problem izgubljenog vremena. Fizicki izgled postaje nebitan, ali je tada jako tesko uklopiti neke svoje navike i jako se tesko prilagodjavaju ljudi jedan na drugog.
Moje je misljenje da je promiskuitetnost kog gay populacije prirodna stvar, ali mislim da svako moze da se malo potrudi i da proba da se zadovolji s.onim sto ima. Nikom nije lako, jako je tesko biti u ovom svetu, ali neke stvari moraju ljudi prvo da rasciste sami sa sobom, kako bi bili srecni.